Ayrılık sonrası mutlu erkek davranışı?

Ayrılalı neredeyse 1 ay olacak ayrılan taraf erkek ama ayrılık nedeni saçma ve yanlış anlama. Neyse şimdilerde sosyal medyadan yapmadığı şeyleri yapıyor " fotoğraflar paylaşıyor, sürekli dışarıda kafede geziyor laf sokmalı paylaşımlar yapıyor iğneleyici şeyler, işte havalı ve mutlu umursamıyor gibi davranışlar" işin garip yanı şu daha once kendisine bakan biri değildi öyle giyinip süslenip kafelerde pozlar veren hatta foto çekmeyi seven biri bile değildi. Bu adam ne yapmaya çalışıyor? Unutmaya mi çalışıyor unutmuş mu beni mi delirtmeye çalışıyor? Ben buna 4 5 gün önce eşyalarını alıp ateşe attığım ne var ne yoksa yaktığım bir video çekip atmıştım degmezmissin hiç biseye falan yazıp ama görüldü de bıraktı. Kendince benden nefret ediyor benim hatalı olduğumu düşünüyor bunu da göz önüne alırsak bu adam bana adım atması yakın mıdır yoksa verdiği izlenim doğru mu? Bak ben mutluyum mu diyor sahiden mutlu mu? En iyi erkekler anlar bunu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın 🤷‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eklemeyi unutmuşum 4 yıllık bir ilişki.. Detaylı anlattım ki net bir yanıt net bir cevap alayım :) ilgilenen arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Ayrılık sonrası mutlu erkek davranışı?