Ayrılık sonrası erkek davranışı?

Ayrılalı 1 ay oldu sürekli gezme tozma halleri clup kafe sokak çarşı pazar derken... Şimdi birde Alanya tatili çıktı 😔 Temmuz ayında rezervasyon yaptırmıs 5 gun lüks bir otelde tek kişilik gitmiş bu rezervasyonu da ss alıp paylaşmış 🤦🏻‍♀️ ben göreyim istiyor o net (sizce?) neyse bide şarkı koymuş paylaşımın üstüne ballı ballı yengeniz heyecanlı akşama ev var mı şarkısı 🥴 üstüne oynayan adam emojisi falan. Şimdi bu kişinin amacı ne? Birde Gece erken yatan adam sabahlar olmuş. Üstüne üstlük her yaptığını sosyal medyaya atıyor sosyal medya kullanmayan bi adam. Amacı ne olabilir? Ve hala beni stalkliyor bunu da gizli yapmıyor açık açık belli ediyor yaptığını. Şimdi hem stalkliyor hem bu şekilde saçma sapan şeyler yapıyor amaç ne? Birde kızları eklemesi cabasi 🤦🏻‍♀️ 8 9 kız eklemiş instasina. Başlarda canımı acıtan göndermeli sözler yazdığı biosuna iyi insanlar iyi ki var yazmış falan. Hergun foto atıyor. Beni delirtip ona yazmam aramam için falan mı yapıyor kıskandırma çabası? Yani ya da ne? İlişkimiz kısa süreli bi durum deildi 4 senelik bir geçmişimiz var ama ilk gerçek ayriligimiz diyebilirim. Şimdi bana yardım etsin biri burada karşı tarafın amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir insan görmemiş gibi tatil rezesvasyonunu ss alıp neden paylaşır 🥴
Ayrılık sonrası erkek davranışı?