Erkeğin bu mesajı ne anlatır?

Hoşlandığım bi çoçuk vardı, nerdeyse 1yil instadan takipleşiyorduk, fakat bana karşı duygularının olmadığını biliyordum. Bir kaç kez onunla iletişime geçmeye çalıştım, pek başarılı olamadım, sonda pes ettim. Üzerinden aylar geçti, artık ona itiraf etmem gerektiği kararını aldım ve ettim. Fakat geçmiş zamanda kurdum cümlelerimi, çünki kafamda artık bitirmek istiyordum. Mesajimi sıcak karşıladı, bana dair bir kaç güzel şeylər söyledi və sonrasında aynen şunları yazdı: Doğruyu söylemek gerekirse ben pek çok kızla iletişimde oldum ve hiç bir zaman evlilik, aile hakkında duşunmedim. duşunuyorum ki, senin gibi bir kiz, daha fazlasini hak ediyor, yaninda iyi bir adam ve koca sıfatında onu destekleyecek biri. Eğer kaderimizde varsa, Yuce Allahin iradesiyle biz birlikte olucaz, yok eğer yoksa o zaman Allah böyle istemiştir.

Lütfen, ilişki uzmani olan arkadaşlar bana bunun ne demek olduğunu açıklarmisiniz? beni belirsiz bi cevapla baş-başa bıraktı, ben de sağollaşıp takipten çiktim, çikarttim. Sizce doğru mu yaptim? cevaplarsaniz mutlu olurum

Erkeğin bu mesajı ne anlatır?