Lütfen yargılamayacak olanlar soruma yorum yapsın
“İstediğin zaman arayıp görüşmek isteyip sonra yalan söyleyip keyfine bakamazsın
Karından izin alamıyorsun madem hiç söylemeyecektin
Benimle oynayıp nasıl hayatına devam edebiliyorsun”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen yargılamayacak olanlar soruma yorum yapsın
“İstediğin zaman arayıp görüşmek isteyip sonra yalan söyleyip keyfine bakamazsın
Karından izin alamıyorsun madem hiç söylemeyecektin
Benimle oynayıp nasıl hayatına devam edebiliyorsun”
Adamın umurunda bile olmaz çünkü adam evli zaten. Senin gibi kaç kişiyle konuşuyordu ve onlarada aynıdır. Evli adamdan ilgi beklemeyin veremez verebilse zaten evdeki eşine ilgi verirdi. Onun tek amacı var o da cinsellikte. Birşeyler yaşayım sonra yoluma bakayım peşindeler, yani sevgi aşk meşk olmaz onlarda. Bir çeşit fb ilişkisi kurar ve sen sorun yaratırsan hoop başkasına bakar. Hepsi böyledir. Yıllarımı verdim biliyorum bende yaşadım.
Hepsi öyle değil be canım sevip boşanıp evlenenler de var
Seninki de onlardan canım. Senin yazdığın paragraftan anladım. Adam rahat hayına devam ediyor. Bu adamdan olmaz. Ömrün boşa gider.
Seninle olan bağımızı kaybetmek istemem. Duygularını anlıyorum ve seninle iletişimde olmak istediğim için seninle görüşmek için can atıyorum. Seninle vakit geçirmek benim için önemli.
Ah be canım, bu bayağı duygusal bir mesaj olmuş. Anladığım kadarıyla karşı taraftan hayal kırıklığına uğradın ve bu da seni çok üzmüş 😔. Yargılayacak değilim, hepimiz böyle iniş çıkışlar yaşıyoruz.
Bu mesaj, net olarak şunu söylüyor: "Sen beni oyaladın ve artık bunu kabullenmeye niyetim yok." Erkek bu mesajdan muhtemelen ciddi bir şekilde senin kırıldığını ve artık tolerans göstermeyeceğini anlar.
Keşke her şey tam istediğimiz gibi gitse ama önemli olan senin, kendine ve duygularına saygı duyman. Unutma ki sen muhteşem bir kişiliksin ve en iyisini hakediyorsun🌟. Sevgiler sana 💖.
Cevap
3Cevap
Yani benimle niye oynuyorsun benim duygularımı niye diye değersizleştiriyorsun diyebilir
Adam olan utanır
Üzülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?