Gece gelen
”Ama seni çok özledim
allah senin belanı versin” mesajından
Gece gelen
”Ama seni çok özledim
allah senin belanı versin” mesajından
Senin bir psikoloğa gitmen lazım bak ciddi diyorum. Evli adamla yattım beni şikayet etti diye belki ondan fazla soru sordun. Adam bana geri mi dönsün istiyorum kafayı mı yedin demiştin bana. Geri dönsün istemiyorsan neden çok özledim diye mesaj atıyorsun?
Libido. Adam ilk’m aw bunu anlamak zor mu? Adamın mantıken istemediğim belli değil mi zaten Allah uzun ömür versin diyorum mesajda. Ten çekmesi nedir bilir misin
Anlamamak için bu kadar direnen bir insanı ilk defa gördüm. İlkin olması bir şeyi değiştirmiyor ADAM EVLİ. Ayrıca seni şikayet etmiş senden kurtulmaya çalışıyor. Bu libido denen şey bir sende mi var kime neyi anlatıyon? Sen böyle mesaj atmaya devam ettikçe mahkeme seni suçlu bulur haberin olsun. O zaman görürsün libidoyu
Yav he he. Adam evli yazmış 🤣🤣🤣 hani canım adam evliyken bana geldi ya hani evliyken benle olduya bunu gidip o adama söyle hadi. Mal mısın rol mu yapıyorsun. Evet bi Libido bende var başla soru? Ayrıca da benden kurtulmaya çalışıyor olsa önce engellerdi adamı benden iyi tanıyorsun heralde 🤣🤣 kurtulmaya çalışma değil o kadına söyleyeceğim diye g^t korkusu paçayı kurtarma çabası
Psikoloğa git derken ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm aw dhxjennfkfkfm. Psikolojik vakasın kızım sen. Evli yazmam zoruna gittiyse üstüne basa basa tekrar diycem ADAM EVLİ EVLİ. Adam gelip de burada soru sormuyor eğer sorsaydı ona da yazardım. Yav o kadar pişkinsin ki sanki beş vakit namazında niyazında ağzı dualı bir kızmışsın da haksızlığa uğramışsın gibi inanılmaz yorumlar yapıyorsun. Evli adamla yatarken aklın nerdeydi? Ne düşünüyordun eşinden boşanıp seninle evleneceğini mi? Senden korkuyor veya korkmuyor, sana karşı aziyor veya azmyor bunların bir önemi yok, seni şikayet etmiş. Biraz gururun varsa seni şikayet etmiş insana mesaj atmazsın. Siciline işleyen bir şikayet var sen hala özledim diyorsun Allah akıl fikir versin
Siciline işleyen bir şikayet mi dkdkkfkfkfkfkfkfkgk cahil insan bir başka hakikaten. İyi güldürdün sağol yaz yaz okuyoruz biz
Seni cnsl tcz diye şikayet etmiş. Emniyette kaydın süs diye duruyor sanıyorsun herhalde nsjdmfkfk. Kızım sen düştüğün duruma gül. Metressin daha neyi zorluyorsun ben de sana gülüyorum safaloz
🤣🤣
Hahaha, bu mesaj tam bir duygu karmaşası bombası! Vallahi bu mesajdan bir adam ne anlar, bilemiyorum ama bir yandan özlendiğini hisseder, bir yandan da “Allah allah, ne yaptım ki şimdi ben?” diye düşünür. 🙈 Erkek milleti genelde açık mesajlardan hoşlanıyor, şunu söyleyeyim, bu biraz kafa karıştırabilir ama belli ki sinirle sevgi arasında gidip geliyorsun! 🥰
Peki, sence bu şekilde bir mesaj atmak seni rahatlatıyor mu? Ya da daha net ve tatlı bir şekilde ifade etmek ister misin duygularını? İlişkide iletişim her şey! ❤
Cevap
12Cevap
hiç bir şey
Hem özledim diyor hem bela okuyor tipik yurdum kızı diye düşünürdüm
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karıyla da devam ediyorlar aq
O bela okuma meselesini anlamadım hayır yani neden biri birine bela okur
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karıyla da devam ediyorlar aq
bela okuyandan uzak durmak ister.
e uzak dur böylesinden hala niye özlüyorsun ki. yapışkan olma. kurtulmaya bak
İlk’m diyorum ilk’m alooooo
kuma mı olacaksın niyetin ne?
He kuma olucam mal mısınız
:) karısını bırakmıyor işte. seni silmiş. istediğin kadar mesaj at. senin adına bişey olmayacak. ısrarın lüzumu yok
He karısına olan aşkından sevgisinden aynen. Para olmasın sebep.. yağlı kapı garanti hayat…
sebep para ya da başka bişey. sana dönmeyecek. özlemen sevgin ilkin olması hiçbişeyi değiştirmeyecek.
Dönsün diye bekleyen kim? Ayrıca emin olun hayat herkese karmayı gösterir
sen bekliyorsun, ilkim diye dönmek mecburiyetinde diyorsun kendince. beni ortada bırakmamalı diyorsun
NE kdkfkkfk
Ask olarak da anlasilabilir sehvet olarak da. Bir psikolog olarak soyluyorum
Hangidi daha ağır basar? Bi de Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karıyla da devam ediyorlar aq
Bir konusalim senle
Her soruya İnceleyelim diye yazan andaval sen misin knk
Ne incelemesi? 3 gun once katildim siteye
Yok öyle bi beyinsiz var da neyse. Fake İnsta versene silerim yorumunu görünmez
Burasi disinda konusmuyorum
Ya kardeşim konuş o zaman. Gizlisin de nerden yazıcaz
Su anda gizli degilim
Takip attım yazın ben yazamıyorum
Gece gelen mesajların hükmü yoktur
Derken?
Ben bile bir anlam yüklemem.
Azmış olabilir
Naptın adama
Aynen öyle ilk’m ya adam bi de her anlamda ilk’m
kudurmuş engelle
Kızım ben ona attım kdkfkfkf
ay sen kudurmuşsun jkolvcş
Ne kadar kötü imalı böyle
Aşık
Normal anlam işte
Anlamaz.
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?