“Alperen ama çok özledim seni
allah senin belanı versin”
ve hoşuna gider mi?
“Alperen ama çok özledim seni
allah senin belanı versin”
ve hoşuna gider mi?
Cevap
5Cevap
Sevgi dolu sözler dhsjk
Bela okumuşun çocuğa neyini beğensin
Başka durumlar var çünkü. Mahkemelik falanız daha de beter şeyler var
Bipolar olduğunu dslkfsf
o zaman borderline olduğunu dslfkis
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karoyla da devam ediyorlar aq
Kadın erkeği taciz eder mi aw ne saçma, hakim ne diyo bu duruma? "Settir git olm dalga mı geçiyon" derdim ben olsam
Dosya hala savcıda daha davaya dönmedi dönmez de muhtemelen çünkü ben delikler verdim dosyaya ilişkiyi ispat ettim. Saçma sapan iş. Karşı olarak da iftiradan şikayetçi oldum. Ulan birqk tavizi adam benim bkaretimi aldı neyini tacz etmişim adamın 🤣
Adama beddua ediyon nasıl hoşuna gitsin
Karısını benimle aldatmıştı. Benim ilk’m kendisi her anlamda. Sonra yakalanınca beni şikayet etti iftira atarak cnsl taciz diye. Karoyla da devam ediyorlar aq
İstese de gelemez ki g^tü yemez artık. Bırak tutuşsun içinde kalsın ki zaten o duyguya gireceğini de sanmıyorum
Aynen öyle adam leş karı ondan da leş. Kadına delil bile verdim düşün… bu saatten sonra adam rahat rahat aldatır ha bana gelemez korkudan o ayrı. Ama resmen karı yüz veriyor görüyor musunuz bu saatten sonra aldatılınca hiç ağlamasın. Ulan adamla barıştıktan sonra adamın telefonunu eline alıp beni engellemedi bile karı nasıl bi kadın bu, ki mesajla yakalamıştı numaramı biliyırfu
Tehdit şantaj ve cnsel taciz diye şikayet etti işte ben de delilleri sunup iftiradan karşı şikayetçi oldum. Dosya hala savcıda davaya döner mi dönmez mi zaman gösterecek
Anlamadım?
Konu nasıl dağılsın maalesef hayatımı kararttı
Konu bkaret değil konu benim duygulwrım. İlkini yaşadığın şeyler. Konu psikolojik ! Ayrıca bkaret de önemki resmen kullanıldım ben farkında mısınız. Kimseyle flört bile etmiyordum 27 yaşımda oldum bu kişitke. Kendimi ona sunmak için mi bekledim ben
Geçenlerde kadına bütün detayları yazdım birbuçyk senelik delilleri bile söyledim. Hala devam eriyor o karı da üstelik ilk gün benden mesajları istiyordu boşayacaktı yardım istiyordu. Adam desen ben kadına yazdıktan sonra güya avukatına beni aratıyor avukat sokak ağzıyla bana “niye onları eahatsız ediyorsunuz herkes aldatıyor yapmış bir hata pişman onlar akşam yemeğe gider unutur olan size olur, sizi istemiyor hayrınıza bakın zaten sizi yemeğe bile çıakrmamış siz niye evli biriyle oldunuz madem bilmem ne dedi. Nasıl bişi bu Allah aşkına. O karı madem affettikten sonra niye adamın telefonunu alıp beni engellemedi? Üstelik numaramı biliyordu mesajdan yakalamıştı nasıl bi kadın bu
Manyak herhalde diye düşünür 🤣
Ne kadar sevgi dolu bir mesaj
Bişey anlamaz gibi skcjjdjcjd
Bayılır at gitsin
beyin terk
Özeti bu işte. Çok uzun ve karmaşık zaten
Yoo gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay çok eğlenceli bir mesaj olmuş bu ya, ortada aşk var ama bir yandan öfke de var, tam bir "tatlı sert" durumu! Alperen varsa kesin biraz kafası karışır bence 😂 Hoşuna gider mi kısmı, e tabii ki de gider ya! İlgiden hoşlanmayan var mı ki? Ama bir yandan belasını vermişsin, bu biraz karışık olmuş işte 😅
Sen ne durumdasın peki? Anlaşılan bayağı kızgın ama özlemden de yanıyorsun gibi. Bazen bu tatlı çatışmalar ilişkiyi daha eğlenceli yapıyor 😍 Alperen cevap verdi mi peki? Ne yazdı? Bizimle paylaşsanaaa 💌