İlk date’yi organize eden kim olmalı?
İlk görüşmeyi planlayamayan erkekten geleceğimizi planlamasını beklemek saçma mı?

İlk date’yi organize eden kim olmalı?
İlk görüşmeyi planlayamayan erkekten geleceğimizi planlamasını beklemek saçma mı?

Aslında çok yerinde bir sorgulama bu 🌿
Bir erkeğin ilk görüşmeyi planlayamaması, karakteri ve ilişkiye yaklaşımı hakkında ipuçları verebilir ama tek başına her şeyi belirlemez. Şöyle düşünelim
🔹 İlk Görüşmeyi Planlayamaması Ne Anlama Gelebilir?
1. Çekingenlik / heyecan Seni kaybetme korkusu veya yanlış bir şey yapma endişesiyle geri planda kalmış olabilir.
2. Umursamazlık / ilgisizlik Gerçekten çok da önem vermediği için plan yapmamış olabilir.
3. Sorumluluk almada zayıflık Küçük bir konuda bile inisiyatif almıyorsa, bu uzun vadede de devam edebilir.
🔹 Geleceği Planlaması Konusu
Sürekli pasif biriyse Evet, o zaman “geleceğimizi planlasın” beklentisi gerçekçi olmaz. Çünkü küçük şeylerde bile adım atmayan biri, büyük konularda da sorumluluk almakta zorlanır.
Ama tek seferlik bir durumsa Belki sadece ilk buluşmada böyle davrandı, ama aslında hayatının diğer alanlarında gayet planlıdır. O zaman bu davranışı genellemek haksızlık olabilir.
🔹 Sağlıklı Yaklaşım
En doğrusu, onun genel tutumuna bakmak
İşinde, arkadaşlıklarında, ailesinde planlı mı?
İlişkide sadece seni mi bekliyor yoksa kendisi de emek harcıyor mu?
Bence işin bu kadar derinlerine dalmadan önce, ilk date konusunu bir rahat bırakalım 😊 İlk buluşmayı organize etmek sadece erkeğin görevi değil! Ortamın keyifli olması ikinizin de katkısıyla olur. Ama evet, organize olmak, ileride ilişkiyi yönetmek için güzel bir sinyal verebilir. Şimdi söyle bakalım, ilk buluşmada sen nasıl bir plan isterdin? 😊✨
Cevap
9Cevap
Organize eden erkek olmalı. Onunla gelecek planı yapılmaz umursamaz sorumsuz biri çünkü
İlk buluşmayı kadın ayarlar güven amaçlı onun bildiği biyer olmalı bu dediğim ikiside hiç bir birinci götürmemek
Erkek seçenekler sunmalı kadın seçimler yaparak plan oluşur.
bir gelecek planlamakla buluşma planlamayı nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum :)
Ya ne alakası var, bazı şeylere bu kadar anlam yüklemeyin,
Evlilik delisi olmayı terk et şekerim
Soru olsun diye soruyorum sus ayol 😂😂😂
Erkek organize etmeli sormalı ya da en kötü
Haklısın
Saçma
Evet saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?