Ya bi çay bi kahve bile ısmarlamadı gel ben öderim dedim gerek yok bence böyle iyi dedi. Sadece oturduk konuştuk. Arabada kıymalı börek var açsan getirim dedi sadece
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen sana açık söyleyeyim olmaz yani o kadar da neymiş insan yani İlk buluşmada gittiği birisini bir şeyler ısmarlar bir şeyler yer içer yani o zaman niye ilk buluşma olmuş ki yani saçma geldi bana doğruyu söylemek gerekirse ben olsam açık söyleyeyim erkeğim ama kız olsam istemezdim. Tamam her şey o demek değil ama insanda biraz da ince düşünce olacak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılTamam, artık eşitlik zamanı, herkes kendi hesabını ödesin, anladık da... İlk buluşmada en azından bir kahveyi ya da içeceği ısmarlamak, zarif bir jest değil midir? Kimse servet döksün demiyoruz, ama en basitinden bir incelik göstergesi bekliyor insan. İlk izlenimler önemlidir; bazen küçük bir jest, kişinin niyetini ya da nezaketini gösterir. Hiçbir şey ısmarlamamak ise, ya aşırı hesapçı ya da biraz umursamaz bir ruh halini yansıtıyor olabilir. Öyle birinin sonrasında neler yapacağını varın siz düşünün.
01 Yorumla- 1 yıl
Değildir. Sen gold diggersın bence. İlk buluşma adı altında erkeğe yemek ve içeceği bedava söylettirmeye çalışan bir kızın bir yılda 200 tane erkekle buluştuğunu ve hiç biriyle hiçbir şey yaşamadığını düşün. Bu tarz erkekleri kullanmaya çalışan tonlarca kız var. Eğer o kız bana cinsellik garantisi veriyorsa birinci buluşmanın sonunda ben kahveyi ısmarlarım o zaman ona. Ama eğer cinsellik olmayacaksa o kahveyi ben niye ısmarlayım ki ona neden yani. Ki kaldı ki cinsellik olsa bile ısmarlamak zorunda değilim. Türk kızlarının düşünme şeklinden nefret ediyorum. Hem erkekle ilişki yaşama hem de her şeyin bedavaya gelmesini bekle ne anladım ben bu işten. Yani düşün erkek ve kadın kafeye gidiyor bir şeyler içiyorlar ama kadın erkeğe o kadar az değer veriyor ki hesabı bile erkeğin ödemek zorunda olduğunu hissettiriyor. Yani böyle bir kafada olan gold digger bir kız ileride neler neler yapar o erkeğe bir düşünelim
- Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılYani parası olmayabilir ama arabası falan varmış bilemedim. Bana kalırsa arabaya geçip börek yicektiniz, o bile kuru kuru gitmez. Sonra da... Onu yapmayacaksam bir şey ismarlamiyorum diye mi düşünmüş bilemedim 🤣 arabasına hiç bindin mi?
00 Yorumla
1 yılBayağı tasarruflu arkadaş arabada kıymalı börek 😀. Bunun aç olup olmamakla alakası yok gerçi ama işte ne diyeceksiniz her insan farklı olduğu gibi düşünceler de yapılar da farklı. Zaten önemli olan da bu farklılıklar içinde kendimizi bulduğumuz olursa sevebiliyoruz... 🙄
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yani, arabada kıymalı börek tutmak da enteresan bir stil! 🤠 İlk buluşmada bir şeyler ısmarlamak genellikle hoş bir jest gibi algılanır. Ancak herkesin durumu ve düşünceleri farklı olabilir. Aşko Kuşko ile bu konularda sık sık sohbet ederiz: İlişkilerde denge önemlidir. İlk buluşma her zaman alışılmış kalıplarda geçmeyebilir. Ancak, hissettiğin şekilde konuşarak ve dürüst olarak bunu dile getirmek her zaman "doğru sosu" yakalamanı sağlar. İleride ilişkinin daha sıcak ve samimi olabilmesi için, durumu değerlendirmek senin elinde. Belki de "arabadan börek" olayı tarihe damgasını vurmuştur, kim bilir! 😄🍴
32 Yorumla- 1 yıl
Tamamda kardeş düşünceli insan her zaman düşünceli olur yani aslında olması gereken iki tarafın da comerlik ve dürüstlük yarışı yapma kafasında olması gerek illa bir şey almak gerekmiyor düşünmek için mütevazı ve öncelik düşünmek daha önemli kim daha çok düşünürse o kazanır benim için kazanan daha çok sever daha çok hisseder yanlışım varsa düzeltin güzel kardeşlerim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
86Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u 1 yılolmaz bence
00 Yorumla
1 yılİki taraf da ısmarlamak zorunda değil. Ha ama evet sağlıklı bir iletişim için (arkadaşlık ilişkileri de dahil) iki tarafın da karşılıklı olarak birbirine bir şeyler yapması gerekir bence.
Ancak bazı insanlar herkese bir şeyler dağıtmayı severken bazı insanlar sadece sevdikleri ve gelecek gördükleri kişilere bir şeyler yapar ki bu anlaşılabilir, bazı insanlar da hiç kimseye bir şey yapmaz. En yakınına bile pinti davranıyorsa uzak durmak da fayda var bir kişiden.
Ama daha ilk buluşmada bu kanıya varmak mümkün değil diye düşünüyorum. O an cebinde parası da olmayabilir belli bir sebepten istememiş de olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorum leş insan kaynıyor resmen. Erkekleri cüzdan olarak görüp, her türlü masrafı erkekten bekleyip, kendi kazandığı paranın nerdeyse tamamını bankaya koyup, karşı tarafı keriz yerine koyarak mutlu olabileceği sanan insan ordusu kaynıyor. Parası olmayabilir ya da bu tür şeyleri gereksiz masraf görüyor olabilir, çok meraklıysanız zenginliğe, zenginlerin istediği gibi olun ve tek gecelik takılın yolunuza bakın. Kesinlikle ilk buluşmamda para ödemicem ve karşımdaki insanın paraya düşkünlüğünü tek seferde görecem, ağzı kokan kızlar burada şov yapıyor.
213 Yorumla- 1 yıl
Bı kes be fakir , anca sizin gibi fakirler bı kadına kahve ismarlamayi abartir
Cevap sahibi1 yılErkekten kahve ısmarlamasını isteyecek kadar fakirsin ve bana fakir mi diyorsun ahahahahah git dilen 100 tl topla ve kendi paranı kendin öde.
Soran1 yıl@ecemsuuuh9999 canım görüyorsun dimi bide gizlenmiş ibibik
- 1 yıl
Ahdksjdkdjd yazık kafana
- 1 yıl
Aşko boş ver bunlar parasız culsuz olduklari için 100 TL lik kahveyi para yeme olarak algılıyorlar bas tekmeyi o date çıktığın adama da.
Cevap sahibi1 yılSoran gizli değilmiş gibi gizliliğime laf ediyor ahahahha her ilişkim mutlu geçti ve mutlu bitti. Sizin gibi kaoslarla dolu ilişkim olmadığı için köşede ağlayabilirsiniz fakirler.
Cevap sahibi1 yılMadem 100 tllik kahve ısmarlamak para yemek değil o zaman elini cebine koyda datede karşındaki kişinin kahvesini öde akmdmdm
- 1 yıl
Hala 100 TL diyo adam olan hazırlanmış gelmiş bı kadına ilk buluşmada bı kahve bı yemek ismarlar ama sizin kafanız bunu almıyor ergenler. Kendini bilen adam yemek yenicegi veya kahve icilicegi cafeyi önceden ayarlar elinde çiçekle kadını olucak kisiyle buluşmaya gider. Ama sizin gibi ergenuslarin kafası basmaz
Cevap sahibi1 yılEvet evet kafeyi erkek ayarlasın, çiçeği erkek alsın, parayı erkek ödesin, centilmenliği erkek yapsın, özel günlerde sürprizleri erkek yapsın, tatil planını erkek yapsın, kadının tüm masraflarını erkek karşılasın sonra erkek çıksın desin ki "ev işleri sende değil mi canım" ve kadında hemen atlasın "EŞİTİZ BİZ KES SESİNİ VE BANA YARDIM ET" hadi canım hadi kapına bağlicak başka 🫏 bul sen.
Cevap sahibi1 yılBi de utanmadan hazırlanmış gelmiş kadına diyor, sanki erkek don atlet geliyor buluşmaya akndndjd.
- 1 yıl
@ecemsuuuh9999 Kendi paran yok mu kezban. Tam bir dilencisin. Senin gibi kızları peçete gibi kullanıp atıyorum ben. Bir erkeği parası için kullanmak kadar aşağılıkça bir davranış olamaz
- 1 yıl
@ecemsuuuh9999 Hayatında hiçbir işte çalışmamış sürekli baba parası yemiş öz saygısı düşük rezil bir kızsın. Kezbansın sen. Senin gibi erkek düşmanı feminist kızlar hiçbir şeyi hak etmiyor. Sen bir iş hayatına gir de hayatın zorluklarını gör. Sen ve senin gibi feminist kezbanlar erkeklere değer vermiyor. Sen bu kafayla asla mutlu olamazsın ilişkilerinde. Senin gibi bir kıza sakız bile almam.
- 1 yıl
Cevap sahibi kardeşim sana da katılmıyorum ilk buluşmada almam hiç bir şey demişsin. Hayırdır ikinci buluşmada almayı mı düşünüyorsun? Düşün ilk buluşmada hiçbişe almadın diğer dört buluşmada kızın hesabını ödedin. Toplamda beş buluşma yaptın ve hala cinsellik yaşamadın. Kızda beşinci buluşmada senden ayrıldı diyelim. Sen burada tonlarca para ve zaman kaybetmiş oluyorsun ve o kız seni kullanmış oluyor. Benden sana tavsiye hiçbir zaman hiçbir durumda hiçbir kızın hesabını ödeme ve hiçbir buluşmada
Gayette olur. Bende eşimle ilk buluşmamızdan hesabı ondan önce davranıp ödemiştim. İkimizde aynı maaşı alıyoruz sırf erkek diye neden biseyler ödemek zorunda kalsın ki. Eşimle aramızda hiç böyle muhabbetler olmadı 1.5 yilllik evliyiz hala bir kere para muhabbeti olmadı. Önemli olan mutlu olmak bırakın bu eski kafaları.
63 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun. Senin gibi kızları seviyorum. Diğer türlü düşünen kızlar toksik ve zararlı kızlar. Paraya önem vermeyen kızlar gerçek sevgiye önem veren kızlar
1 yılOna ne öyle.. bide sen soruyorsun.. gerek yok diyor insan nezaketten gel nr istersin felan der.. burada farkli bi incelik eksik yani bence hiç ugrasma.. cimri herşeyde cimridir sevmekte ilgide ileride aldıgına yediğine herşeyinde sorun cıkarar cimri insan zor
00 Yorumla
1 yılAhahahahahhw ya aşırı komik ulan dünyanın en yakışıklı en sevimli erkeği bile olsa şu hareket kendinden tiksindirir. Kendine dışarıda bi su da mı almıyor bu erkek acaba. Arabada kıymalı börek mi ıyyyy bence arkadaş olarak görüşmüş senle sadece.
00 YorumlaDeğişir.
Eğer ben teklif ettiysem veya ortak bir buluşma ayarladıysak sorun olmaz.
Ancak ısrar ederek buluşma ayarlattıysa minik de olsa bir şey ısmarlamasını beklerim.
Çünkü ben ilk buluşmaya çağırdığım zaman orta fiyatlı bir yemeği öderim.02 Yorumla- 1 yıl
Çok saçma ve feminist bir bakış açısı. Aynı zamanda erkekleri manipüle etmeye çalışan bir kafa yapısıdır bu. Yani zaten bütün davetleri erkeğin yapması beklenir dolayısıyla bu demek değildir ki hesabı ödemek zorunda davet etmek başka ismarliycam demek başkadır. Sen kendine başka bir sponsor bul gold digger
- 1 yıl
@Alpha_Rules ay vallaha pes artık 😂
ilk buluşmayı daima erkek ödemeli bence
Şahsen first date'de benden habersiz falan bir şekilde hesabı öderse kendimi yetersiz ve eksik hissederim ama ben Almanya'da iken hep deutsch style olarak görüp büyüdüm Almanlar ile date'ye çıkınca baya bi ısrar ediyorlar ödemek için kendi hesaplarını
02 Yorumla- 1 yıl
Peki o kız ilk buluşmada sana yemekler aldırtıp içecek aldırtıp sonra da seni bir daha hiç görmezse kendini kullanılmış hissetmez mısın?
- 1 yıl
@Alpha_Rules yemek yiyelim derse yemeğe çıkartırım sorun yok
İlk buluşmada hesabı ben ödemezsem yetersiz ve eksik hissederim dediğim gibi
1 yılBirsey yiyip icmek istememesi olabilir. Gunune saatine denk gelmistir diyecegim. "Ama arabada kiymali borek var acsan getireyim" Yanagima zimpara vuruluyor hissi verdi resmen.
Iyi birisidir belki. Ama o kafayla buyuk ihtimalle sana bir guzellik yapip kir pidecisine goturebilir bir gun.00 Yorumla
1 yılBu bir oyun gibi, oyunda yeni levele geçmek için yeni can alabilmek gerekiyor bi sıcak kahve ısmarlayabilmek önemlidir en azından 🤣😜
00 Yorumla
1 yılErkekler bankamatik değildir iyi yapmış... İçimizden geldiği zaman bazen jest yaparız ama yanımızdaki kadının finansörü veya sponsoru değil sevgilisi olmayı bekleriz.
31 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu erkekten erkeğe değişir. Bana göre bayan ağırbaşlı olmalı. Karşı tarafta eğer ısmarlamak isterse ısmarlar ona kalmış bi şey. Sonuçta düşünmek akıl etmek elbet aklına gelir illaki abartmaya gerek yoktur. Bu arkadaşlık konularında.
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı.
u 1 yılEn azından bir içecek ısmarlayabilir. Kahve, portakal suyu gibi şeyler. Tatlı ısmarlayabilir. "Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım." gibisinden. Hiçbir şey ısmarlamıyorsa ilk buluşmaya değer vermiyor gibi geliyor bana sanki.
12 Yorumla- 1 yıl
Ulan sen bırak erkeğe bir şey ısmarlamayı erkeğin sana ısmarlamasını bekliyorsan o zaman sen erkeği yerdeki boktan farksız görüyorsun demektir. Bu durumda sen erkeklere hiç değer vermiyorsun demek ki
- 1 yıl
Soruya yorum yapmak istiyorsanız kendi yorumunuzu ayrı yazabilirsiniz. Benim hayat görüşüm beni ilgilendirir. İyi geceler.
- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKonuşması ve davranışı bence çok önemli kimisi bulursur ama değer vermez sürekli telefonu ile ilgilenir kimiside parkta buluşur ama o kadar güzel sohbet muhabbet eder ki insanı etkiler değerli olduğunu görür
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. ergen veletlerle takılırsan öyle:D bak sana önerim. hani benle alakası yok. genel soyluyorum. kızsan aklı basında olgun erdemli işleri bi şekilde beceren basarılı güclü uyanık karakteri oturmus seni tasıcak erkek secmelisin.
01 Yorumla- 1 yıl
Yav he he. Kız seni kullanır, paranı sömürür, ikinci buluşmayı da göremez, zamanından ve parandan olursun bu kafayla
1 yılBence sen gold digger bir kızsın. Ondan olur ama senden olmaz. Hatta senden değil sevgili, hiçbir cacık olmaz. Senin gibi kızlara yapılacak en iyi muamele becermek ve atmak. Uzun süreli ilişki yapılmaz senle. Hesabı sana ödettirmeliydi hatta.
00 Yorumla
1 yılYa seni beğenmedi ya da taktik yapıyor. İki türlü de kaba davranmış. Çay ya da kahve teklifini geri çevirmemeliydi.
Ya da maddi durumunda sıkıntı vardır.
İlla bir şey ısmarlaması gerekmiyor ama ilk buluşma daha nazik olmalıydı.02 Yorumla- 1 yıl
Hayır kaba olan kız. İkiniz de gold digger sınız
- 1 yıl
Tamam reis sakin ol
Yav abicim fazla kasmayın şunları ya. Yok ilk buluşmaymış yok ölüm yıl dönümüymüş. hadi ordan edin rahat yaşayın. Anın keyfini çıkarmaya bakın. Sizi ne yediğiniz yemekler, ne pahalı içtiğiniz içecekler ne de kaliteli giyim kuşamlar kurtarmayacak. Kalbe odaklanın. Çocuk iyiyse, seviyorsanız birbirinizi bunlar zamanla olacaktır. Hadi birbirinize ihanet etmeden bol sevmeler, sevilmeler. Sağlıcakla kalın...
00 Yorumlajdkfjd komik geldi. olmaz ama. en azindan bi kahve parasini ilk bulusmada olsun bir sekilde karsilamasini beklerim cunku ben karsilayabilirim, karsilayabilen erkegi isterim
01 Yorumla- 1 yıl
Biz de ilk buluşmadan hemen sonra kızı eve atıp becermek isteriz. Siz bunu yapıyor musunuz ki biz sizin para kahve paranızı ödeyelim. Ne saçma mantığınız var. Türk kızlarından iğreniyorum
Bazı hatta çoğu erkekler iyicene kabalasmaya doğru hatta ayı olmaya doğru gidiyor. Nezaketen de olsa insan bı çay ismarlar ( beğen veya beğenme ) karşındaki kişiyi 😱🥺
01 Yorumla- 1 yıl
Ulan ayı olan da gold digger olanda sensin hayvan seni. Kimse senin hesabını ödemek zorunda değil erkeklere hakaret etmeyi kes
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSize gerçekten böylesi müstehak çünkü öteki türlüsü hiç bir şekilde yaranamıyor size antipatik geliyor
00 Yorumla
1 yılalman usülü mis gibi işte. çocuk nereden bilsin sen onu 2-3 buluştuktan sonra terk etmeyeceğini?
00 YorumlaDengeli olmak dengeleri gözetmek önemli. her şey aşırıya kaçmamak lazım sadece dışarıya para harcamayı gereksiz görüyor olabilir mesela
00 YorumlaArabası ve tipine göre erkek seçerseniz öyle olur önce insanlık ve kalbe bakın adam gibi adamlar denk gelir size açık büfe kahvaltı ismarlar
00 Yorumlasoru tuhaf detay da tuhaf dksjjdjsd
Sen yancı gibi soru sormuşsun o da pinti gibi şey demiş sizin ortak noktanız çıkmaz
00 YorumlaHayatım boyunca bir kadına hesap ödetmedim ki zaten basit masraflar yeme ıcme vs su bu.. lafı bıle olmaz böyle şeylerin bence olmamalı..
00 Yorumla
1 yılEtrafınızdaki adamlar yerine, hırboları tercih ederseniz. Bunlar kaçınılmaz sondur.
Hiç tanımadan mı buluştunuz?
00 Yorumla😀😀😀şu arka lastik inik bi el atta şişirelim demedi dua et böyleleleeini nerden buluyosunuz anlamıyorum 😂😂
00 Yorumla
1 yılYuh bir daha görüşme cimri insanlardan bir yol olmaz rezalet 10 liralık çayın neyini almak istemedi acaba.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşmada bari ısmarlasaydı. Zamanla kendisini belli eder. Ben onun cebinde akrep olduğunu düşünüyorum. 😄
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 438 cevap paylaştı.
s 1 yılSaçma. Bir şey ısmarlayacak parası yoksa sevgili işlerine girmesin hiç.
04 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Gold diggerlar detected. Ulan var ya şu yorumları gördüm ya sizin neyi hak ettiğinizi çok iyi biliyorum. Bundan sonra size nasıl davranacağımı da. Türk kızlarına yapılacak en iyi muamele becer ve at bu kadar
Soran1 yıl@Alpha_Rules tamm sakinleş canım
- 1 yıl
Wkdkskdk valla kanka ben evlendim, bir çay ısmarlayacak parası olmayan adam evlenebilir mi sanıyorsun? Gold digger görmemişsin sen😅😅 eşimle sevgiliyken o da ısmarladı ben de ısmarladım mevzu o değil de yabancı kızlar da kapıda sıra olmuş sizi beklemiyor
1 yılBelki o an parası yokmuştur:) öğrenciyseniz normal bence şans ver önemli olan anlaşabilmek
12 Yorumla- 1 yıl
Parası olsa da, öğrenci olmasa da vermek zorunda değil
- 1 yıl
@Alpha_Rules kanki kötü bir şey demedim. Senin dediğin ayrı konu ben soruyu soranın yaşına göre yorum yaptım sadece
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur olur esas böyle erkeklerden olur 😄 Böyle erkekler hem sevdi mi çok sever hem de kendisini bankamatik olarak karşısındaki kıza kullandırtmaz. Bu kişiyi kaybetme değerini bil
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBen bu adama ÖKÜZ derdim ama yorumu kaldırırlar diye demiyorum 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Reha muhtar geldi aklıma ondan öyle yazdım 🤣
1 yılArabada demisse sevişmek istemiştir. Bir kahveden kimse batmaz.
10 Yorumla
1 yılTamam kadınlar böyle de bazı erkekler size ne oluyor acaba çok mu seviyorsunuz böyle cüzdan gibi kullanılmayı. Ne biçim erkekler var ben utandım. Kızlar böyle erkekleri sömürün kullanın
00 YorumlaBenim ellerim titrer bir şey yitip icemem. bi kızın karşısında oda mi öyle acaba hiç sevgilim olmadi
00 YorumlaKıymalı börek veriyim dediyse olur kıymalı börek kırmızı çizgimiz 😆😅😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılÇok kötü... Nereden buluyorsunuz böylelerini?
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz ama son dediği de tuhaf. Neyse yoklayakoy.
00 Yorumla
1 yılArabada kıymalı börek var dediğin an anladım teoll olduğunu. Sieeee
00 Yorumla
1 yılYa bide bana bi kahve ısmarlasana hazır elin değmişken
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u 1 yılKdkdjdud kiymali börek gayet güzel teklif bence nsjsjssj
00 Yorumla
1 yılarabada buluşmak zaten saçma olmuş. böreğini de kendi yesin
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKnk o fakirlikten vs değil de çoğu erkek öyle yapıyor zaten ben de arada öyle yapıyorum diyorum işte çardakta filan oturalım diyorum direk orada Kıza yakınlaşmak için
00 Yorumla
1 yılben varya küfür edip giderdim
02 Yorumla- 1 yıl
Hayatın boyunca yalnız kalacak olan, toksik, gold digger, erkek düşmanı (feminist) bir kızsın
- 1 yıl
@Alpha_Rules aynen kardeşim
Gizli Üye(30-35)1 yılAdamın belki gerçekten de parası yoktu diyecem ama adamın arabası varsa bir zahmet bir şeyler de ısmarlasın bee.
024 Yorumla
Soran1 yılAynen ya bi çay en fazla 50 tl.
Cevap sahibi1 yılYuh 50 tl de bir çaya verilmez ama.
Soran1 yılÖrnek verdim misal yani
Cevap sahibi1 yılValla o zaman siz tam kazık bir yere gitmişsiniz. Kahve kim bilir kaç yüz tl. Yazık günah şu paralara bee. Gazzedeki çocuklara 100 tl göndermeye cimrilikte üstümüze yoktur ne yazık ki.
Soran1 yılYaaaaaa bigit abicim sende nerelere bağladın konuyu
Cevap sahibi1 yılAdamı şimdi tebrik ediyorum işte. Belki de düşündüğüm şeyi yaptı.
Cevap sahibi1 yılBir yamyama para yedirmektense gariban bir aileye sadaka niyetine verdi.
Soran1 yılAhahah o müslüman bile değil defol hadi
Cevap sahibi1 yılBir kahveye 230 tl verin o zaman aq.
Soran1 yılNiye gizlendin? Korkuyormusun
Cevap sahibi1 yılEvet çok korktum 😄😁
- 1 yıl
Bu olayı nasıl bağladın oraya ya akdkwkd kız örnek vermiş gittiğimiz yerde çay 50 tl dememiş
Soran1 yıl@Ayabasanmaymun kime ne anlatıyorsun ki kafa yapısı belli
Cevap sahibi1 yılPardon da kimin kafa yapısı belli görüyoruz. Benim bir projem 1,5 ayda bitiyor 2 milyonumu alır işime bakarım. Siz dönün kendi halinize bakın aq.
Cevap sahibi1 yılHadi her şeyi anladım da boyle bir soruyu neden gizliden sorarsın ki
- 1 yıl
Yahu istersen 1.5 ayda 50 milyon kazan Allah bereket versin ama bu kafa yapısıyla zor.
Cevap sahibi1 yılKimin kafasının yapısı belli anlaşılıyor. Benim bir tek projem 2 milyondan başlıyor aq.
- 1 yıl
Wkdkwksk evet tek konuşabildiğin paran. Ama kızın başta dediğini bile anlamamışsın. Projeden kafanı kaldırıp sosyalleşmeni öneririm, ha bir de küfürsüz konuşacak kadar konuşma yeteneğine sahip olmalısın.
- 1 yıl
Ayrıca versene firma bilgini görelim ne kadar vergi ödemişsin, o kadar mükemmelsen müfettişlere anlat derdini🙃
- 1 yıl
Ne iş yaptığımı ne kadara sahip olduğumu bilmiyorsunö firma bilgilerini bekliyorum yoksa kendim bulurum korkma
- 1 yıl
Karşındakine hakaret edip gelirini överken kimdir nedir bir öğren🙃
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun üfff tamam haklısın uğraşamam sizinle.
- 1 yıl
Hahahha ya vergi kaçırıyorsun ya da o kadar gelirin yok tamam tamam
Cevap sahibi1 yıl@Ayabasanmaymun sana vergi levhamımı göndereyim ne istiyorsun?
1 yılParası yoktur belki bir şey ısmarlayacak. Erkekliğine yediremediği için de canı çekmemiş gibi yapar. Olabilir yani böyle şeyler durumu iyiyse cimri bir adammış. Başka bir açıklaması yok. Bana kalırsa cimri insandan da hayır gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmaz bundan cimriye bak ya arabada kıymalı böreği varmış otursun kendisi yesin sonra kıymalı böreğin de lafını yapar böyle aç gözlüler 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Sen kapa çeneni gold digger
Cevap sahibi1 yılAy kıyamam sende mi ondansın yoksa 😂 kız insan gibi ben ısmarlayım demiş adama bak ya insan bi oturur çay içer bari cimri değil de ne bu? İlla ısmarlamak zorunda değil alman usulü denilen bir şey var herkes kendi hesabını öder bu yaptığı saygısızlıktan başka bir şey değil.
Gizli Üye(30-35)1 yıl3. ihtimal var. 1. ihtimal; seni beğenmedi.. 2. ihtimal; maddi olarak çok zor durumda. 3. ihtimal; cimri
01 Yorumla- 1 yıl
4. İhtimal Türk kızları gold digger
1 yılOlmaz, uzak dur, bir çay ısmarlasaydı yani en azından
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYa bu soru trol mü çok komik arabada kıymalı börek var yerinde patladım dkfkdkdlkcmfkdkckkdkdkkckdkd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninle gerçekten ciddi düşünmüyor olumlu bir şeyler cidden yok olsa böyle asla olmazdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç oradan kaç, bundan bir bk olmaz engelle hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende öyleyim ilk buluşmada görüştüğüm kadınları soğana çeviriyorum bugün olduğu gibi
00 Yorumla
1 yılOlr nolck illa zikkimlanmak mi gerek kaliteli ve eğlenceli bir vakit geçirmek çok önemli napim ben aldığı kahveyi, eğlenmediysem sicim öyle datei
20 Yorumla
1 yılArkadaşlar kimse kimseye bir şey ısmarlamak zorunda değil!!! Bu nasıl bir kafa yapısı
30 Yorumla
1 yılHiç normal bir davranış değil. bir şey ısmarlamak zorunda değil ama bir kafede buluşmayı düşünmek zor değil.
00 YorumlaFakirdir bence benim sevgilim ilk buluşmada sakız verdi 😅
10 Yorumla
1 yılParayı kolay kazanamıyor öyle anladım üzücü sana değer vermiyor anlaşılan
10 Yorumla- Devamını Gör (119)
Devamını Gör(164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?