- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de kadın da adım atabilir. ama ben adım atmazdım utangaç olduğum için. :D o yüzdenden de sevgilimin ilk adımı atmasını buluşmak istemesini hatta mekan seçmesini isterdim. çünkü benim için sevgilimin kararları ya da sevdiği yerde buluşmak daha önemli.. ama genelde kızlar erkekten bekler. kısaca kim isterse bence adım atabilir ya da buluşma ayarlayabilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bir şeyleri erkekten beklemek ya da kadından beklemek için değil yani bunu bir sorumluluk ya da ilk önce erkeğin yapması gereken bir şey olarak düşünmemek gerekiyor sonuçta kadınların da duyguları var erkeklerine duyguları var, ilişki yaşarken evlilik yaparken tek taraflı evlilik yapmıyorsunuz imzayı atarken 2 kişi aynı anda atıyor dolayısıyla bir insan birisini seviyorsa ona duygularını söylemesi ya da ilk buluşma istemesi normal bir şey ama kadınlar bu konuda genelde basit konuma düşmemek için erkeklerin gözünde nasıl söyleyeyim böyle, kendisini basit görmemesi elde hissetmemesi için ilk adımı her zaman erkekten beklerler ama mesela istemeyen bir kadında istemediğini direkt olarak söyler.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma içinde adımı erkek atmayacaksa neye yarayacak ki anlamıyorum bu erkekler de artık her şeyden kaçıyor. İlgiyi de kadınlar göstersin ilk adımı da atsın ee erkekler napcam süs eşyası olarak yanımızda mi dolastircaz hep🙄
Bu devirdeki erkeklerden olmaz ııı sanmıyorum yani bekar ölcwm😢
21 Yorumla- +1 yıl
+1 çok haklısın.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler atıcak tabi herşeyi biz yapalım onlar hiç yormasınlar kendini😒
25 Yorumla- +1 yıl
“Erkeksi” bir tarafları kalmamış sanırım 🙄
- +1 yıl
Kadınlar özgüvenli olmalı ayağına herşeyi bize yıkmak istiolar ama yemezler erkeksi olmayanla da işimiz olmaz 😌
- +1 yıl
Konuş bebişim konuş 👏😌
- +1 yıl
Teşekkür ederimm tatlımm🌸❤️
- +1 yıl
Rica ederim güzelim ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMümkünse ilk adımı erkekler atsın ya, daha hoş oluyor. Hani bazı kavramlar sadece kadına yahut erkeğe yakışıyor dedikleri gibi..
Evlilik teklifi, ilk adım vs. ben bu tarz şeyleri erkeklerin yapmasından yanayım.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılIlk adımı atamayan adam zaten adım atmasın beklemesin bir zahmet...
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kadında bu teklifi yapabilir sadece erkek yapmalı diye yüklenilmemeli
10 YorumlaŞimdi herkes söyleyemeyebilir. Açılmaya korkar, cesaretini toplayamaz vs. Erkek ve kız ikisi için de geçerli bence. Bekledin biraz baktın ses seda yok; yeter bu kadar diyip yap teklifi gitsin. Acıma. Teklif olsun da hele önce kimin yaptığı pek önemli değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bence bu devirde artık kadınlar atsın ilk adımı şu son 10 Yılda kadınların zihniyeti egoları enteresan bir şekilde karanlık şekilde değişti yolda her hangibi bir kadına normal bir adres sorsam tepkisi ne olur bilmiyorum karakolluk olurum diye çekiniyorum o derece değişme var zihniyetler de bırak ilk adım atmayı bir kadına saat bile sorulmaza geldi günümüz yaşantısı 😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kadınlar etmeli erkeklerden neyiniz eksik kadın herşeyi başarır bazı hemcinsleriniz evlenme bile teklif ediyor o kadar cesaretli olabilirsiniz diğer kadınlardan neyiniz eksik 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Korkum şu ki; erkeklerin rolünü de artık kadınlar üstleniyor. Nerde eril enerjiniz sizin
- +1 yıl
Bak bak ben kızlara gaz vermeye çalışıyorum sende karşı atağa geçtin bakıyorum 😂
- +1 yıl
Ben gerçekleri yazmışım vallah, karışmam.
- +1 yıl
Ağam yapma etme eyleme 😂
- +1 yıl
Faydalar faydasız imkanlar imkansız
Adımı hep ben attım ama artık kızlardan bekliyorum ben
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadının ilk adımı atmasını
doğru bulmuyorum çünkü sen hiç spermlere koşan yumurtalık gördün mü 😂 spermler yumurtalığa doğru koşar ve tutunmaya çalışır 😂 oyuzden kadının ilk adımı atması doğasına aykırı bir durumdur
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu adımı kadına bırakan erkek de ne bileyim🙈
319 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana, hayret
- +1 yıl
Yiooo
- +1 yıl
Katılmadım :D
- +1 yıl
https://ibb.co/XtgjM5j
16 dk önce söylediğini inkar et, sonra dengesiz ben olayım. Adaletini seveyim dünya senin addşljaldja - +1 yıl
ahaha perla bu kadar uğraş verdim ya :D keyiflendim bi
- +1 yıl
https://ibb.co/9ZxqFRN
Puro+kahve de ister misin? Şirketten hsjsajs - +1 yıl
Puro sevmiyorum ya 🙄
- +1 yıl
Çalışırken içmiyoruz
- +1 yıl
Bıraktım rakıyı, kullanmıyorum susja
- +1 yıl
Bira sevmediğimi bilmiyor musun djsja
- +1 yıl
Ona bira denmez :D
- +1 yıl
😅😅
İlk adımı erkek attığı zaman ilişki daha sağlam temellere atılmış olur, insan doğasına ve bilime uygun olur. Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.
( Bu arada yine körler ve sağırların birbirini ağırladığı bir soru olmuş.)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence kızlar da atabilir. Kim daha cesursa o atsın
https://www.youtube.com/embed/mSLtfJdx7k437 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılErkegin atmasi daha iyi tabi, kiz ilk adimi atarsa erkek bu sefer ipler benim elimde artik havasinda davranir ve iliskinin ömrü kisa sürer. Kisi kendinden bilir işi hani :D
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Niye herşeyi bizden bekliyorsunuz sizde adım atın biz yok mu diyeceğiz
120 Yorumla- +1 yıl
Size o şansı veremeyiz, siz sorun biz yohh deriz
- +1 yıl
Ne diyeceklerini nerden biliyorsunuz da sormuyorsunuz acaba
- +1 yıl
Nasıl ediyoruz belli
- +1 yıl
Erkek gerçekten istiyorsa ama bak gerçekten olmayacak olanı bile oldurur. Tavırlar, konuşmalar, bakışlar vs engel olamaz, olmaz.
- +1 yıl
Aaa siz tavlamayın ya kadınlar tavlasın 🙄
- +1 yıl
Erkekler ne yapacak bu durumda avlanan da bunlar olursa vay halimize eril enerji yerlerde
- +1 yıl
Genel konuşuyoruz yaw, cidden bazı hemcinslerim erkek peşinde koşmaya başladığı için bu zamandan nefret ediyorum. Sen kadınsın ya bir ağırlığın olsun. İlk adımı kadın atsın, ilk buluşmaya kadın davet etsin, hesabı kadın ödesin, evlilik teklifini kadın yapsın 😒
- +1 yıl
Dengeyi kaybettiler. Yapacak bir şey yok.. bir de herkes yapılanın acısını bambaşka birinden çıkarır olmuş. Yani yapana değil de ondan sonra gelenin başı yanıyor djd
- +1 yıl
🥺 buna üzülüp geleceğim, bekle
- +1 yıl
30 saniye bekledin, üzülemedim djdksk
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanan, hoşlandığına, hoşlandığını, hoş bir şekilde söylesin.
110 Yorumla- +1 yıl
Yaa üf :D
- +1 yıl
Uf püf değil doğru bu. :) Hangi çağdayız yahu.
- +1 yıl
Hangi çağdayız 😁
- +1 yıl
Uzayda kendi halinde giden göktaşını uydu ile vurup, yörüngesinin saptırıldığı bir çağda.
Bence insanlar artık ilk adımı düşünmek yerine içinden geçeni karşı tarafa söylemeli. Çünkü zaman kaybetmeye değmez. - +1 yıl
Erkekler bunu yapmalı ohoo zaten yaptıkları şeydi biz atalarımızdan böyle mi gördük? 😃
- +1 yıl
Peki 😊
- +1 yıl
Bu peki bir çok küfür içerenden mi? 😃
- +1 yıl
Hayır, normal olandan.
Normal olmayan da emoji kullanmıyorum. - +1 yıl
😬 peki
- +1 yıl
👍.
+1 yılİlişkinin lideri erkek gibi görünür ama başlatan, yürüten ve bitiren kadındır. Erkek parlamento görevi görür. Kararlar alır, fikirler sunar falan. Gündelik işler. Kadın ise cumhurbaşkanıdır. Her şey bir vetosuna bakar.
10 Yorumla
+1 yılBence bu işin tarafı kalmadı gari bir taraf öncülük etmeli
İlle de erkek diyenler için pek anladığımı söyleyemem
İki cins de insan
Eşitiz sjjff değisen bir şey yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılElbette. Tabi bunun oluşmasına da izin vermeniz gerekir. Daha yakın, daha içten olup, o aşamanın gelişmesine olanak tanımak lazım. Onu tanırsın, sorular sorarsın vs vs işte. İlgi önemli.
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra da " Biz sadece arkadaşız" der
- +1 yıl
@Freddy1616 desin ya sağlık olsun der
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere daha cok yakisiyor ilk adim, ilk bulusma teklifleri sjsj
21 Yorumla- +1 yıl
Hem de çoksel yakışıyor :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılsosyete gülü ise karşımdaki ben atarım adımı hiç bekletmem canım
12 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekme çabaların takdire şayan 👏 canın çıkaaa
- +1 yıl
teveccühünüz hanım efendi :)
+1 yılBu tabuları yıkmak gerekiyor artık herşeyi erkekten beklememek gerekiyor
Yıl olacak 2024 bunları aşmak gerekiyor artık10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik erkeğin olmalı ama Kadın emin ise söyleye bilir bence. Tabi cesaret vermek gerek harekete geçirmek için.
10 Yorumla
+1 yılBu olay karşılıklı güvene bağlı kişilerin ne yaptığı ettiği belli olmalı tanimalilar uzak dan izlemeli biraz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma teklifi erkekten gelmeli evet. Bu konuda kimseye teklif etmedim etmem de zaten. İlk buluşmada özellikle erkek ilk teklifi yapmalı😎
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir şart olmamalı bence ya ama erkekler kıtzekalı adım atan kadına cepte gözüyle bakacak tipler var
10 Yorumlakadın adımı atması için gereken tavırları yapar erkekte atar bu işler böyledir...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHwr şeyi erkekten beklenir kadınlar sadece oturur bekler biblodur
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence kızlar da bunu dile getirebilir her şeyi erkeklerden niye bekleyelim ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır, ama ilk buluşmada hesabı erkek ödesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılTabuları yıkmak gerekir.. Hoşlanıyorsan git davet et...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden erkekten gelsin ki sadece şayet karşı tarafta dile getire bilir ya da bir atak yapabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Yeterince güveniyorsanız ilk adımı atın bekleyip arayı soğutmayın
110 Yorumla- +1 yıl
İşte sorun o kardeş güvenmiyoruz size 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yoooo oluyor sizsiz mutluyuz
- +1 yıl
Erkolar kapatilsin 😂😂😂
- +1 yıl
👋👋👋👋👋
- +1 yıl
😂😂😂😂🙏🙏🙏 iyi olurrr
- +1 yıl
😥😥😥😥😥 ayhh
+1 yılHer şeyi de bizden beklemeniz çok saçma be ilk buluşma bu yani merak eden söylemeli bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani erkekten genelde bekler insan ama iki kişi ortak da söyleyebilir kadın da diyebilir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, şu her teklifi erkek yapmalı olayı çok sıkıyor gerçekten. Kızlar biraz cesaretli olun.
10 Yorumla
+1 yılHayır kadında da gelebilir. Erkeklerden çok şey bekliyoruz cidden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Bekleyin bekleyin sabrın sonu selamettir 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılBizlerde adim ata biliriz tabiki her şeyi erkekten beklemek olmaz
Seviyorsan belli edeceksin 😁10 Yorumla
+1 yılKesssinlikle. Diğer türlüsü tabiata aykırı uleeeğn 😂
10 Yorumla
+1 yılKadında yapabilir ama,
Nezaket sahibi erkek kendisi yapar.
10 Yorumlaevet kesinlikle. ilk adımı atmıyosa bi erkek yeterince hoşlanmıyodur net. yok çekiniyo mu acaba yok benden mi bekliyo diye düşünmeyin. yeterince ilgisini çekmemişsinizdir. başka seçenekleri vardır vs.
21 Yorumla
+1 yılGenelde hep oyle olmus gelenek haline gelmis bir birseydir. ama bunun cinsiyeti yoktur diye dusunuyorum kim ne sekilde hisediyorsa ya da ne yapmak istiyorsa bunu karsi taraftan beklemeden kendisi hareket edebilir...
10 YorumlaBence bayanlar atsın biz erkekler atınca adliyelik ya da sapık oluyoruz
14 Yorumla- +1 yıl
Abartın siz de
- +1 yıl
Kafanızda kurmayın siz de
+1 yılHayır abi şu erkek ilk adımı atar yazanları veya bu düşüncede olanları anlamıyorum. Gerçekten seven iki insan bir araya geldiğinde karşısından beklemeden adım atmalıdır bence.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerden uzak dur bence
26 Yorumla- +1 yıl
Tamam djsj
- +1 yıl
@Aleynakorkmzzz sebep
- +1 yıl
Erkekler huzur vermiyor tek takılmak en güzeli
- +1 yıl
@Aleynakorkmzzz pp'deki sen misin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Aleynakorkmzzz ben huzur veririm sana☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKibar bir bey tabiki teklif eder
17 Yorumla- +1 yıl
Hani nerde 😒
- +1 yıl
Bey varda kibarlığını mı arıyoruz yoksa komple bey'i mi 😂😂
- +1 yıl
Komple inşallah ahhsja
- +1 yıl
Olmuşken eksiksiz olsun 😂😂
- +1 yıl
Eksiksiz olabilemez ki 🥹
- +1 yıl
Sen iste, belli mi olur😄
- +1 yıl
😅
+1 yılHayır senden bekliyorum 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Benden bekleyen daha çok bekler shsj
- +1 yıl
Tamam be atıcam ilk adımı buzlu sütlü kahve içeim mi? belki taze fasuyle yeriz bol zeytin yağlı sjsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi erkekten beklemediniz ki …
11 Yorumla- +1 yıl
Aman çok şey bekledik amaaaan ağlayarak günlüğünüze yazınız
Normalde bizim etmemiz gerekiyor ama prensesleşen hemcinslerim bu konuda da hiçbir şey yapmayacak ve bu adımı sizden bekleyecekler.
10 Yorumla
+1 yılHayır ni alagaaa jdjdjdnd
16 Yorumla- +1 yıl
😃 sus kız
- +1 yıl
Ama sana adım atmayan erkeğin de aklına şaşmalı ona adım madım atılmaz be 😀
- +1 yıl
Korkuttum hepsini, püskürttüm djdj
- +1 yıl
Sen Rus ordusu değilsin erkekler de Alman ordusu değil. Aşk dediğimiz şey de Stalingrad Kuşatması değil ne püskürtmesi jdjdkdmdmd
- +1 yıl
O lafın gelişi, anlayana 😃 ksjs
- +1 yıl
Anladık canım biz de espürük yapüyrüz haaa babba 😂
Japonya'da sorulur "kız arkadaşım olur musun?" Diye kız evet demedikçe olunmaz :) onu da bugün öğrendim
10 Yorumla
+1 yılEn çok isteyen ilk adım atar
17 Yorumla- +1 yıl
Umarız iki tarafta istiyordur hani
- +1 yıl
Iki tarafta istiyorsa ve en çok isteyen teklif ederse asla sorun olmaz
- +1 yıl
En çok diye bir şey yok bu nasıl bir saçmalık böyle
- +1 yıl
Ahaha o zaman bakışıp durun girişmeyin sonra da başkası gelip kapsın
- +1 yıl
Başkası gelip kapacaksa hiç buluşulmasın daha iyi o ne öyle pamuk ipliğine bağlı gibi
- +1 yıl
Tanımadan aşk olmaz ve her insandan daha güzeli ve yakışıklısı vardır o yüzden elini çabuk tutmazsan avcunu yalarsın.
- +1 yıl
Ne diyorsun acaba, ne saçmalıyorsun ya?
+1 yılBeklememelisiniz...
15 Yorumla- +1 yıl
Beklemeliyiz
- +1 yıl
Beklememelisiniz
- +1 yıl
Hayır beklemeliler 😒 yanlış örnek olma
- +1 yıl
Niye her şey erkeklerden bekleniyor? Sonuçta karşılıklı bir buluşma olacak, bunu kadın da diyebilir, bu kadar büyütülecek bir şey değil...
- +1 yıl
Evet büyütülecek bir şey değil o sebepten erkekten gelmeli. Hanım evladı değilse tabii
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Kadınlardan beklemeliyiz :D
14 Yorumla- +1 yıl
Sus be
- +1 yıl
Niye kadından bekliyormuşsunuz
+1 yılAçıkçası ilk adimi atmazsa atarim öyle abartilcak bir şey değil benim için
10 Yorumla
+1 yılHayır. İlk adım önemli değil ki sonra ki adımlar önemli
10 Yorumla
+1 yılHaereketimi yaparım dalak değilse anlasın canım gerek yok
10 Yorumla
+1 yılKız yaparsa o erkek daha hiç bir şeyi aramaz at gözlüğünü takar sadece o kız olur hayatında
10 Yorumlaİlla erkekten gelmesi çok saçma kadında teklif edebilir problem yok
10 YorumlaYooo niye ya bence biz erken davranmalıyızz 🙃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Herif ayarlarsın
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım