Okuldan bir iki kere göz göze geldiğim çocuğu aradım taradım buldum, facebooktan ekledim 6 gün önce. Kabul etti. bu kadar. Mesaj atmasını tabiki beklemiyorum ama başka hiç bir hareket de yok. Kendisinden hoşlanmıyorum sadece beğeniyorum, tanımak istiyorum. Sizce ilk mesajı atmalımıyım,çok kararsızım? Kendisini tanımadığım için tersleyip terslemiceğinden emin değilim :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Kesinlikle atmalısın. Ben atmadıgıma pişmanım. Zaten daha da begeniyormuşsun böyle icinde saklayınca daha cok baglanıyorsun. Olmazsa da olmayacagını görürsün kendini fazla kaptırmazsın pişmanlık yasamazsın. Ayrıca yazcan sadece merhaba naber falan. Yani öyle adım bile sayılmaz at gitsin.
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yazıcam, üniv 2. sınıfım ve ilk defa birini beğendim ve tamamen tesadüf eseri çıktı karşıma. bir adım atmayınca sanki gittikçe daha da imkansızlaşıyo. Cesaret gelemedi bir türlü bana :(
Soran+1 yılNasıl tanışmadı? Cevap mı vermedi red mi etti?
Soran+1 yılTabi canım boşver içinde kalmadı, beni de reddederse napayım denedim derim yoksa hep aklımda kalacak
- +1 yıl
Aynen 👍🏻 bir kere de bizim üniv de baska bir bölümden ders alıyordum. Ordan birini begendim cocuk ta hatta begenmiş ki arkadası beni gördügünde cocuga göstermişti. Göz göze geldik kac defa. Ama baktım konuşmuyor. İnstada ekledm. Kabul etmiş. İki hafta sonra kendisi geldi konustu. Bişi olmadı ben sonra hoşlanmadım ama yine de tanıstık icimde kalmadı.
Soran+1 yılVay be aferin çocuğa baya cesurmuş
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir düşüncen varsa ortak bir mekanda ara sıra denk geliyorsanız onu tanımak istediğini yüzüne söylemelisin. Bence böyle durumlarda mesaj atmak pek başarılı sonuç vermiyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyemem o kadar cesaretim yok daha mesaj atamıyorum 8 gündür aklımda
- +1 yıl
Cesaretini topla o zaman. Yüzüne söyleyince bir şey kaybetmezsin. Mesaj atarak açılan insanlar gibi silik bir karakter olma. Güçlü kendine güvenen bir kadın profili çiz.
Soran+1 yılBen hayatımda kimseye açılmadım hiç sevgilim olmadı bunu cidden yapamam ama mesaj atarsam mesajla sürmez bu ilk hafta buluşmak istedğimi söylerm
- +1 yıl
Sen bilirsin
Yahu hiç bir erkek ilgiden hoşnutsuz olamaz. Ne terslemesi göbek atar oynar be 😀 instadan ekle foto beğen git merhaba yap karşılaştığında baktın olmadı dalaaaaa çııttt gel buraya de in bir bir şey konuşcaz de bitti gitti aaa biraz cesaret be
11 Yorumla
Soran+1 yılYa benim instagramım yok bir tek facebooktan yürüyebilirim😂 Ya umarım hoşuna gider cidden tanımak istiyorum🤔Ama o niye atmıyo anlamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılNe yazacaksın ya da şöyle diyim hevesin kaçınca büyük ihtimalle çocuğu sallamayacaksın belkide roller değişecek sen onu takmayacaksın emin olmadığın işe girişme
08 Yorumla
Soran+1 yılHevesim kaçmaz, ben öyle tiplerden değilim. İnan bana çok sadakatliyimdir ve 3 yıl aradan sonra ilk defa kalbim çarptı birine. Daha önce kimseye adım atmadım ama nedense bu adımı atmalıyım gibi hissediyorum. Sadece merhaba yazıcam
- +1 yıl
Merhaba çok sıradan oluyor çocukla bir muhabbetin var ise yüz yüze normal konuşun sonra mesajda ilerletirsin
Soran+1 yılYok muhabbetim. Bak şöyle oldu okulda yürürken bana bir soru sordu ben öyle gördüm onu. Derslerden yürütebilirim muhabbeti belki
- +1 yıl
Olabilir çok kurnazsın şu an onu farkettim yaparsın sen bu işi 😄👍🏻
Soran+1 yılİnş iyiki bir soru sordum sapık gibi peşime takıldı felan demez djdjdksksk😂😂😂
- +1 yıl
Sapık demezde sana özgüvenini tatmin edici hareketlerde bulunursa yol ver gitsin
Soran+1 yılSağoll😂😂👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Ne demek efenim 🖐🏻😄👍🏻
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
12Cevap
+1 yılSen ilk adımı at gerisi gelir ama ilk zaman naz yapar hani belli etmez ama düşünüyorum diyebilir ısrar et bir iki kere sonra boşver sana erkek mi yok hoşlancak :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede bir tek merhaba yazarım gerisini isterse getirsin istemezse getirmez bende ısrar etmem zaten
o seni biliyormu okuldan görmüşmüde?
eklemişsin azcık bekle hemen mesaj atarsan ürkebilir :) veya çapkınsa zarar görebilirsin :)14 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle tam bilmiyo bir kere bir soru sormuştu bu
Soran+1 yılTanışamam ben daha sosyal medyadan yazamıyorum
+1 yılbence yaz bir sey kaybetmezsin. zaten kendiside büyük ihtimal cesaret edemediginden yazmiyordur sana. eger seni tersler ise renginide belli ermis olur
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet merhaba yazmayı düşünüyorum eğer istemezse ertesi gün yazmaz zaten bende kendimi geri çekerim. Kendisi utangaç değilde odun biraz o yüzden bence
- +1 yıl
oda olabilir😄 ama merhabadan birazcik daha yazabilirsin bence. onu tanidigini yani glrmüs oldugunuda ekle bence
Soran+1 yılYa ben zaten merhaba nasılsın yazıcam ya sonra derslerden girerim konuşmak isterse kendisi yazar bence, en büyük korkum okulda görsem naparım vs 20 yaşına geldim daha çocukluktan çıkamadım😂
- +1 yıl
görsende okulda hic bir sey olmamis gibi davranacaksin. eger sana selam veririse sende alirsin. bakiyorsa sana kisaca selam verip gecersin yanindan. fazla takinti yapip onu gerekisiu yere havalara koymana gerek yok😉
Canım erkekler kendisi ile ilgilenen kadını terslemez. İstiyorsan at mesaj bir merhaba dan hiç bir zarar gelmez.
16 Yorumla
Soran+1 yılAynı okuldayız ya arkamdan konuşur diye korkuyoeum
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim cidden umutlandırdın beni. Son bir şey sormak istiyoru
Soran+1 yılben ekledim onu facebooktan, beğenseydi mesaj atmazmıydı?
Soran+1 yılEn büyük korkum beğenmemiş olması. Açık söyleyeyim bana biraz odun gibi geldi. Bu yüzdende olabilir, ama onu farketmem onun bana soru sormasıyla olmuştu tesadüftü yani
+1 yılZaten hayatında değil, ne kaybedersin? En fazla yine olmaz.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey... ilk defa 3 yıl sonra kalbim attı bu benim için çok önemli benim hayatımda kimse olmadı kimseye adım atmadım ve sıkıldım artık, mutlu olmak istiyorum
Soran+1 yılSence atmalımıyım
- +1 yıl
Ben de kimseye adım atmadım. Gelirse gelir, gelmezse keyfi bilir kafasındayım. Arkadaş ol bence önce. Hani direkt sevgili gibi değil (kararsız kalabilir) ama arkadaş olursan daha iyi tanıyabilirsin ve adım atman daha kolay olur. Aa seni tanıyorum, naber falan basit şeylerle başla. Hoş sohbetin olsun. Ben ilk kez geçen hafta birine açıldım ama acaip gururlu olduğum için çocuk numarasını verdi ALMADIM. GEREK YOK tripleri yaptım. Pişmanım. Aslında bir adım atmış sonradan farkettim 😃😃 Mesaj at
Soran+1 yılYaa nasıl böyle hata yaparsın!!! Geri mesaj yaz ne olacak hoşlandıysa devam ettirir zaten
Soran+1 yılbir merhaba yazmak bu kadar zor gelirmi bir insana kendimi tanıyamıyorum :(
- +1 yıl
Yaptım valla. Hata da değil yanlış 😃 Sen yapma. Pişman olma.
Soran+1 yılBelki olumlu olacak ama aklımda kalmasından daha mı iyi?
+1 yılBekleme at kaybedeceğin bisey yok zaten belki kazanırsın ama sevgilisi olup olmadığını diğer şeyleri iyice araştırdıktan sonra yap bunu
110 Yorumla
Soran+1 yılYa ilişkisi yok yazmıyor. Ama sevgilisi olsaydı, benim attığım isteği onaylayabileceğini sanmıyorum ve hiç bir sosyal medya hesabında bir sevgiliye dair iz yok😂
- +1 yıl
O zaman at ve akışına bırak belli ki hoşuna gitmiş bu kadar arastırdığına göre hem bakıyorsa ve isteğini de kabul etmiş o da istiyordyr bişeyler olmasını mesaj atmadan bir kaç gün yine bak biraz dikkatini çek ;)
Soran+1 yılYani araştırmalarıma göre kendisi odunsu bir kişilik o yüzden korkuyorum😂😂 aslında anlarım mesaj atsam, merhaba desem merhaba naber dese konuşmak istiyo demektir demiyosa kalbimize gömeriz😂😂
- +1 yıl
Odunsa kabul eder etmezse bile evet kalbine göm yeni ufuklara açıl 😂😂
Soran+1 yılOff varya 6 gündür hep aklımda son görülmesine bakmaktan helak oldu bu gözler
- +1 yıl
Sen baya etkilenmişsin dostum kesinlikle yaz pişman olursun yazmazsan
Soran+1 yılMesaj atarsam sana özelden gelişmeleri yazıcam dua et benim için :(
- +1 yıl
Tamam bekliyorum canım 😊 umarım güzel olur senin için 🙏
Soran+1 yıl😘😘😘😘😘
- +1 yıl
😊😄
+1 yılTerslemez. Normal bir ''Merhaba, nasılsın?'' yaz, yeterli. O konuşmayı devam ettirmek isterse, ettirir. Olmuyorsa, boş verirsin. Denemek gerek her daim, vazgeçme denemeden.
10 Yorumla
+1 yılOnu tanıyanlardan bilgi alabilirsin sonra da mesaj atıp atmıcağına karar verirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılOkula geçen dönem geldi kimse tanımıyo onu :S
- +1 yıl
Hareketlerinden çıkarabilirsin belki nasıl biri olduğunu
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Ona mesaj atmalısın. Sen atmazsan başkası atar.
12 Yorumla
Soran+1 yılSen atardın yani? Okulda görecek olmam beni korkutuyoe
+1 yılhep bizmi atcaz biraz da siz atın elinden kaçırma
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten onu beklersem atmaz. Zaten atmaması da normal değil mi, ekleyen ben olduğuma göre benim atmam lazım?
- +1 yıl
orasi öyle erkekle konusmak kolaydir ama bu konu bizde böyle degil biz tekduzeyiz sizin ne olduğunuz belli degil 😊😁
Soran+1 yılYa bir soru daha ark isteğimi kabul etmesi beğendiği anlamına gelir mi?
- +1 yıl
duruma göre degisir ama sevgilisi var mı öğren önce yoksa yardır belki o da senin gibi dusunuyodur acaba yazsam mi sevgilisi var mi diye empati kur yani yaz yaz yaz 😄
Soran+1 yılYa bak her sosyal medya hesabına baktım kıza dair hiçbir şey yok. bir de sevgilisi olsa benim isteğimi kabul edemezdi bence... Ama şöyle bişeyde var ben onu ekledim, demek ki beğendiğim anlamına gelir o bunu anlamıcak kadar mal mı? Biri erkekler bu kadar ayrıntı düşünmez yazmıştı ondan soruyorum😂😂
- +1 yıl
dogru diyon konuş o zaman elinden kaçırma
+1 yılsorun olmaz at dene şansını
19 Yorumla
Soran+1 yılBen onu ekledm ya o beni beğenseydi mesaj atmazmıydı? Eklemeyi o anlamda algılamadı mı acaba? Sence?
- +1 yıl
kabul ettiğine göre mesaj atmay açekiniyor olabilir o yüzden at sen sıkıntı olmaz bence terslemez
hesabın fake değilse
Soran+1 yılTabiki değil ama anlamadığım şu ben ekliyorsam ona işaret vermiş oluyorum utanmaması lazım yani eğer diyosan beğenmemiştir diye söyle kırılmam😂
- +1 yıl
sen kendini beğenmiyromusun bazen güzel olsanda işler değişebiliyor hani güzel kız ama tipim değil derler ya o mesle bence ondan değildir çekingen biridir.
Soran+1 yılBen beğeniyorum kendimi ama tabi o risk var tipi olmayabilirim
- +1 yıl
çıktığı biri varsa diyecem seni neden ekliyor kabul ediyor onu anlamadım demekki yok o zaman sen mesaj at donerse senındır donmesse zaten senin hiç olmamıştır
Soran+1 yılAynen bencede yok olsaydı kabul etmezdi ki demek ki boş, güzel bir kız yazsa ister mi ister? Ama hani ondan bir adım gelmedi ya belki tipi değilimdir anlarım zaten... Evet ya ne kaybedicem? Olmazsa olmaz, okulda görmem inş😂😂
- +1 yıl
hayırlısı at bakalım sonucu yazarsın
Soran+1 yılTamam 😂
+1 yılSakın öyle bir şey yapma 😁
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Yapmazsam elden gidecek
- +1 yıl
Gitsin. benimde öyle oldu dün başka bir kızla konuştuğunu gördüm 😏
Soran+1 yılKonuşsun başka kızla o problem değil, çıktıktan sonra ne yapacağı önemli
- +1 yıl
Belki konuştuğu kıza ilgisi var ya zaten seni görüp gelmiyorsa senin gitmenin bir anlamı yok.
Soran+1 yılOnu da merhaba demeden anlayamam ki? Cevabına göre belli olur çekilirim bende
- +1 yıl
Bilmiyorum ya. Sen merhaba de yinede eğer olumlu yaklaşırsa bende konuşucam. Bol şans ☺️
Soran+1 yılAcaba kaç güne cesaret gelecek bana😂😂
+1 yılAtma çünkü aynısını bende yaptım sonuç husran
14 Yorumla
Soran+1 yılBelki benim olumlu olur ya
- +1 yıl
Zannetnem çünkü sen öyle olunca değişik bir hava olusuyor ortada
Soran+1 yılSadece merhaba dicem ya ertesi gün yazmazsa yazmam asla olmaz mı
- +1 yıl
Dene o zaman
bence 10 adım 20 adım attt sonuna kadar gitt:)
14 Yorumla
Soran+1 yılOndan bir işaret görsem 100 adım bile giderim ama yok işte sadece ark isteğimi onayladı😂
Soran+1 yılSana yok kalbim dolu
+1 yılLan git direk ziline bas manykk 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılBen merhaba yazamıyorum sen ne diyosun😂😂
- +1 yıl
😂 😂başkasına yazdır
Soran+1 yılMantıklı✌🏻️✌🏻️✌🏻️😂😂
Atabilirsin, niye atamayasın ki?
15 Yorumla
Soran+1 yılTersler, yanlış düşünür, istemez diye korkuyorum :(
Soran+1 yılAma o da beni harekete geçirecek hiç bir adım atmadı sadece onayladı hepsi bu
Soran+1 yılYa aslında beni tanıdığına eminim bana soru sormuştu bende o hareketinden cesaret alıp ekledim😂😂ama niye terslesin ki kibarca reddeder bence. zaten üstelemem anlarım isteyip istemediğini :(
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılilk adımı erkek atsin sız değil
112 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma senin bu kafadan gidersem evde kalırım
- +1 yıl
kendi aklına uyarsanda gece beşten sonra başkalarının olursun
Soran+1 yılO kadar kontrolsuz değilim sen rahat ol
- +1 yıl
iyi hadi bakalım Bu yazismayi rez Al ileride bana gelip teşekkür edeceksin
Soran+1 yılPek sanmıyorum bence siz kendi çevrenizdeki kadınların namus bekçiliğini yapın benim değil :)
- +1 yıl
Seni korumak istiyorum ne var bunda
Soran+1 yılya bak bir merhaba yazmaktan ne zarar gelir? Zaten ilerleyince anlarım ben onun konuşmak isteyip istemediğini
- +1 yıl
evlilik için daha çok erken hanımefendi
Soran+1 yılEvet öyle bir düşüncem yok zaten :S
- +1 yıl
anladım hanımefendi ama bana göre beklemelisin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi
+1 yılseviyosan git konuş bence knk
10 Yorumla
+1 yılBence atabilirsin.
117 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence o neden bana mesaj atmıyor? Aynı okulda olduğun bir kız seni eklese sen onu beğensen mesaj atarmısın? Beğenmedi mi beni acaba?
- +1 yıl
Atar mıyım bilmiyorum duruma bağlı. İlla atmak zorunda değil.
Soran+1 yılHayır değil tabiki ama beğenmediyse mesaj atıp kendimi iyice düşürmek istemiyorum :/ ama şöyle de düşünüyorum beğenmese onaylamazdı bence
- +1 yıl
Bir saniye. Neden mesaj atmak seni düşürsün?
Soran+1 yılYa o şöyle bir tip gözlemlediğim kadarıyla, odun ve biraz gözü dışarıda ama tam odun biri, beni reddederse beğenmezse dalga geçecek potansiyeli var ve aynı okuldayız, gidip arkadaşlarına söyleyip benle dalga geçtiklerini düşünsene? Bu tiple bana yazdı felan diye?
- +1 yıl
O zaman hiç muhattap olma. Engelle. Madem bu kadar olumsuz elektrik aldın.
Soran+1 yılİşte onaylayınca bile umut oldu bende :( bir de çevremde şöyle bir hava var, mesaj atarsan sen onun peşinde koşarsın, mesaj atma erkekler senin peşinden koşsun bunu savunmuyorum bence bir kadın seviyosa söylemeli hep bu hatayı yaptım ama çevremde çok baskı var
- +1 yıl
Bence bu hiç farketmez. Sen de mesaj atabilirsin ama bir kişiden böyle olumsuz elektrik aldıysan atmaman daha iyi olabilir. Onun dışında illa atayım ne olursa olsun diyorsan at.
Soran+1 yılTeşekkür ederim❤️
- +1 yıl
Rica ederim. Son düşüncen belli oldu mu peki
Soran+1 yılYa ben 3 yıl aradan sonra ilk defa birini beğendim, sanki olacakmış gibi his var o benim atmamı bekliyo gibi hissediyorum. Bugüne kadar hiç adım atmadım bir erkeğe ve sonra hep pişman oldum. Artık 20 yaşındayım bu saçma çocuksu düşüncelerden kurtulmam lazım diye düşünüyorum atıcam büyük ihtimalle. Bir merhaba demekten zarar görmem diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bir dene sonucunu da bildir merak ederim :)
Soran+1 yılTamam ama yarın felan atarım haberin olsun bugün değil😄
- +1 yıl
Yeter ki at :D
Soran+1 yılHahah çevremde kızlır ılk mısıjı ıtmız diyen tipler olmasa ben çoktan atardım hep onların baskısı yüzünden sanki atarsam damgalancakmışım gibi davranıyolar ya bir gör
- +1 yıl
Bu dediğin adamından adamına değişir. Baskıya boyun eğme.
Soran+1 yılBencede👍🏻👍🏻
At at tabi 🚬
18 Yorumla
Soran+1 yılSeni okuldan bir kız eklese sen mesaj atarmıydın? O niye atmıyo sadece onayladı beğenmedi mi beni?
Soran+1 yılBeğensen bile mi?
Soran+1 yılOf beğenmediyse mesaj atarsam düşünemiyorum...:(
Soran+1 yılEn büyük korkum bu
Soran+1 yılBak yorum nasıl değişti😂
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekte konuş sanal ne ya
06 Yorumla
Soran+1 yılGrçkte kınış sınıl nıkı yı
- +1 yıl
git yanına merhaba de bende kız adım attı benden bekliyor 2 hafta oldu bu hafta konuşucam yeter bu kadar bakıştıgım dimi :D kimse seni terslemez ama düzgün konuş ezdirme yalvarma ben de senden hoşlanıyorum seni tanımak istiyorum de muhattebe dal
Soran+1 yılYa bizim fakülteyi sana anlatamam bir gördüğünü 10 yıl sonra görürsün o kadar kalabalık ve ben diyorum ki sanaldan bile merhaba yazamıyorum sen git yüzüne söyle diyosun. Çocuğu facebooktan ekledim kabul etti ama mesaj atmadı, gönderimi beğenmedi. Eğer beni beğenseydi yazardı bence. O yüzden kendimi rezil etmek istemiyorum, erkek bu beğenseydi yazardı...
- +1 yıl
valla benim önceden face de sevgilimin pp begenmezdim gerek duymazdım sonuçta benim ama face yok şimdi real tam çözüm
Soran+1 yılYa ben pp beğenmek mi diyorum. Şimdi düşün, okuldan bir kız 2 kere gördün tanımıyosun kız seni facebooktan ekliyo, kabul ediyosun eğer beğenseydin yazar mıydın yoksa beğensen bile yazmazmıydın onu mu beklerdin?
- +1 yıl
ben hiç bişey yapmazdım bende söyle oldu kız benim kata geldi beni görünce utandı o an aladım ve herzaman göz göze geliyoruz anlamlı bakışlar oluyor
+1 yılmesaj at bişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle
10 YorumlaBence yaz..
00 YorumlaOlur
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi