+1 yılBen şunu anlamıyorum
Bir kızın ilk adım atması yanlışmış.
Çünkü neden kız ilk adımı atarsa değeri düşermişş..
Erkeğin değeri düşmüyor mu yahu? Siz değil misiniz erkekleri basitleyen neden basitleniyor çünkü erkek ilk adımı atmaya görevlendirilmiş.
Kadınlar elimizi sallasak ellisi diyorlar işte bu yüzden erkeğin değeri diye birşey kalmadı çünkü, hep biz adım atıp kendimizi düşürüyoruz
Bunun birde ilk adımı atıp reddedilip sürekli kalp kırılması var buna da sürekli erkekler katlanıyor, aşk yolunda bütün riskleri erkekler alırken, Kadınlar Gülşen'inde dediği gibi hep ''tedbirler alıyor''
Sonra'da oturup diyorlar ki kadınlar aşk'ı iyi bilir falan erkeklerden çok sever..
Affedersiniz 'de siz aşk falan bilseniz, inanın yerinizde duramaz o aşık olduğunuz erkeğe 1 saniye durmadan açılırdınız sizin yaşadığınız şeyler tamamen mantık ilişkisi kalbinizde hissetmiyorsunuz, bana baksın beni korusun mantığı sadece.
Aşık bir insan sevdiğini gizleyemez, ama kadınlar gizliyor demek ki aşık değiller. Seven bir insan karşısındakine trip ve naz yapamaz kıyamaz, ama kadınlar yapıyor merhamet düzeyi erkeklerden çok aşağıda kadınların. Kadınlar sadece kendine aşık etmeyi seviyor o kadar.
İlk adımı atmayın değeriniz düşer Allah korusun bencilliğiniz batsın34 Yorumla- +1 yıl
Bu değeri düşme olayı nedir anlasam, kadın ucuz oluyormuş ilk adım atınca
Erkekler ucuz olunca sorun yok yani
Soran+1 yılÇünkü toplum erkekleri böyle yetiştiriyor çümkü ilk adımı atan kız aranıyor gibi düşünülüyor gerçekten sevebileceğini kimse düşünemiyor. Erkek adım atınca ucuz olmuyor çünkü toplumun bakışı farklı erkeklerin çoğu da toplum gibi düşünüyor
- +1 yıl
Nasıl erkek ucuz olmuyor
Erkeklerin adı neden abaza?
İlk adımı attığımız için olmasın
Soran+1 yılUcuzluk falan değil kadın içinde erkek içinde sadece toplum kadın ilk adımı attığında hoppa kız gibi görüyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. O da bakarak ilgisini göstermiş ise gayet de olabilir. Asıl ağaç gibi dikilen kızlardan uzak duruyorum ben açıkcası. Karşılıkverir seven.
11 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi var mı yok mu bilmiyorum.
+1 yılilgini belli et ondan adımı bekle
23 Yorumla
Soran+1 yılİlgimi nasıl belli edebilirim
- +1 yıl
göz kontaktı, gülümse falan yanında salak saçma davran moron değilse anlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
devir değişti artık şimdi adımları kızlar atıyor vay bee
07 Yorumla
Soran+1 yıl35 yaşında ben 25 açaba çocuk mu görür
Soran+1 yılÖdevim var dedim numarasını aldım şimdi mesaj attım ödevin konusunu hallederiz yazmış
Soran+1 yılDayımlar da iyi tanıyor onlardan çekinip bana birşey demeyede korkabilir her ihtimali düşünüyorum
Soran+1 yılYa konuşmaya istekli görmeszem ya da o asılıyor diye düşünürüm diye öyle bir konuşma yapmazsa çünkü dayımlarla arası iyi mahçup olurum diye düşünebilir
Erkeğin de sende ilgisi varsa en mantıklı hareket olur
01 Yorumla
Soranİlgisi varsa o niye atmıyor
At yani nevar bunda seven ego yapmaz ego varsa ask yoktur unutma
127 Yorumla
Soran+1 yılEgodan değil olacağı varsa da olmaz mı diyorum
Soran+1 yılBizim tanıdık bu insan ama ben yeni tanıdım. Bana ilgisi var mı yok mu bilmiyorum. Işık yakmaya çalışsam kız bana ödev bahanesiyle asıldı derse
Soran+1 yıl25 35
Soran+1 yılÖyle bir imaj yaratamam hiç evlenmemiş görünce işte bu dedim
Soran+1 yılYaş farkı fazla evet beni de düşündürüyor belki yakından tanısam bende olmayacağına karar veririm ama tanımayı çook istiyorum
Soran+1 yılBen 25 o 35
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılKimse bilmiyor bilmesin de
Soran+1 yılÖyle bir durum istemiyorum bende öyle biri değilim
Soran+1 yılYazılmıyor
Soran+1 yılGizlilik açılıyor mu
Soran+1 yılBilmiyorum ben onları
+1 yılİlk adımı illa biz atacağız diye birşey yok sizde adım atabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yanlış olabilir ki?
00 Yorumla
+1 yılDeğecek biriyse gayet doğru
12 Yorumla
Soran+1 yılKöyü bir düşünce uyandırır mı
- +1 yıl
Sanmam
+1 yılfark etmez atabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. Hissettir o atarsa olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana ilk adimi alabilirsin 😍
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam attım adım 😅😅
Cevap sahibi+1 yılOy oy.
Hosgelmissinn
Swfelar getirmisisnn
+1 yılHiç bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılFena değil
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru. 👏👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılBu erkeğe bağlı işte
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de nasıl biri tam kestiremiyorum
+1 yılçok yanlış çok
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden nasıl bir yol izlemeliyim peki
- +1 yıl
yerinde bekle seni severse zaten sana yazar ilk yazan sen olursan rededilirsen kaybedersin kıırılırsın incinirsin sonra bir şey olursa sen kendin geldin gitmesinide bil derse sen tükenirsin
Soran+1 yılEvet benim de en büyük korkum bu
cok yanlos
04 Yorumla
SoranNeden peki
Soran+1 yılBende öyle bir durum olsun istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Baya doğru
16 Yorumla
Soran1 0 yenik mi başlamış olutum olsada hayır gelmez mi
Soran+1 yılİlk adımı attım diye basit görür diye korkuyorum
Soran+1 yılTanıdık işte büyük risk
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış bence
0270 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki ne düşünür
Cevap sahibi+1 yılBenden önce kimlere daha acaba konuşmaya çalıştı falan benim midem bulanıuo ciddi düşünüyosam açıkçası herkes aynı olmayabilir
Soran+1 yılHmm mantıklı
Soran+1 yılAma benim için de bu durum ilk olacak tabi o öyle düşünmez
Cevap sahibi+1 yılo senin alışık olduğunu düşünür bence yapma altta kızın biri yazmış ya belli et adım atma attır diye o çok doğru ayrıca 35 yaşındaki biri senden çekinmez ama çekinede bilir sevdiği yoksa sen de belli edersen kafasını karıştıracağın kesin sonuın da olur seviği biri yoksa bence hayırlısı tabii ki
Soran+1 yılDayımın tanıdığı yakın ödev için dayımdan numarasını aldım ulaştım whatsaptann ödevi yazdım ama beni neden rehberine kaydetmedi onunla ilgili hiçbirşey görmüyorum insan rehberine ekler demi
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç ne ödevi?
Soran+1 yıl25 yaşındayım o 35 ben yükseklisans yapıyorum o da çevirmen çevrilecek ödev var dedim
Cevap sahibi+1 yılanladm dayından çekinmiş olabilir arkadaşının yeğenine asılan musallat olan biri konumuna düşmek istememiştir belki de sen ne yaparsan yap duygularını belli etme işi ödev olaylarıyla buluşma falan ayarlarsn çay ısmarlıyım falan de insan yaşı ilerledikçe çocuksu kızları sevyo hayatı güzelleştiriyo neşesi falan aşık olası geliyo insanın sn olarak günümzde insanlar bekar olması hayatında biri olmadığı anlamına gelmiyo kimi beraber yaşadıkları bile var resmiyette tertemzler falan temkinli olmanda fayda var çok kaptırma kendini
Soran+1 yılYengem konuşmuş bir kere o da evlenmeyi istiyormuş hayatında biri yok olarak biliyorum. Bugün sesini duydum ya sanırım gece boyunca uyuyamam belki yakından tanısam yine aynı duygularım devam eder mi siyorum ama çok garip bir şekilde ona kendimi çook yakın hissedirum.
Soran+1 yılRehberine niye kaydetmedi beni ki
Cevap sahibi+1 yılne güzel çok şanslı adam o zaman o inşallah hayırlısıysa olur dediğim gibi yanlış anlaşılmamak için çekiniyo olabilir beğenmemiş olabilir kafasında başkası olabilir gönlünde biri olabilir seçenek çok :)
Soran+1 yılAllahım kimse olmasın hayatında
Soran+1 yılÖdev bittikten sonra bahane de kalmıyor ya
Soran+1 yılİnsan birley hissetmese de rehbere kaydetmez mi bunda bir gariplik yok mu ya
Cevap sahibi+1 yılödevimde çok yardımcı oldun çok sağol x (abi olmasın) sana bir kahve ısmarlıyacam falan ayağı yap :) inşallah yoktur ulan bize kimse böyle niye demiyo acaba :) :)
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum hiç öyle bir şey yapmadm belki sevgilsii falan vardır yakalanak istemiyodur
Soran+1 yılCumartesiye yetişmesi lazım dedim ödevin bakalım ne olacak o güne kadar içim içimi yer benim
Soran+1 yılİlanı aşk etmedim ki sıradan biriyim şu an niye kaydetmiyor
Soran+1 yılOlursa dünyanın en mutlusu ben olurum sanırım😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılinan bilmiyorum kaydetmediğini nerden biliyosun onu bile bilmiyorum :) :) ya ertelendi falan de haftaya kaar süremiz varmış ahmet de atıyrum ayrıca adama sırf not için ihtiyacın varmış gibi davranma itici oladabilir
Cevap sahibi+1 yılinşallah :)
Soran+1 yılKaydetmediğini nerden biliyorum son görülmesi profil fotosu durumu hiçbirşey yok ödev direk ödev olarak yaklaştım çünkü tedirginim duygularım o kadar yoğun ki hissetmesinden korktum
Cevap sahibi+1 yılkapalıdır belki herkese yok mu öyle özellik :) :) olayı teşekkür etmem anlamında kahve ısmarlak istiyoruma bağla :)
Soran+1 yılÖdev ertelendi diye mesaj atayım ben bu güzel fikir çok çevrimiçi olmayayım demi whatsaptaa ödevden başka da konu açamıyorum ki ya
Soran+1 yılArada dayımlar olduğundan bende çekiniyorum taş farkı fazla dayımlar zaten aramızda birşey olacağına ihtimal vermez
Soran+1 yılDayımların yanında abi diyorum onu sorarken
Cevap sahibi+1 yılevet ona evlenilecek kız profili çizmen lazım anne profli çizmen lazım eşeğin aklına karpuzu sokman lazım
Cevap sahibi+1 yılgüzel kimse yokken ismiyle hitap et abi yok abi dersen ki başıma gelmişti kız bana aşıkmış bana abi dedi annesiyle konuşurken yanındayken kendime kızmıştm falan sonra öğrenmiştim kimse yokken adıyla hitap edersen anlar ;)
Soran+1 yılÖdevi bugün dedim ertelendi diye ne zaman desem
Soran+1 yılAdıyla hitap edemem benden 10 yaş büyük direk anlar saygısızlık cıvıklık gibi olur. Siz ya da Hasan bey diyorum
Cevap sahibi+1 yılyarın akşam at şimdi yatmıştır heralde ya da yatar belki çocuğun müsait olduğu zaman da at akşam 9 gibi mesaj at de işte mehmet ödevimn son günü erelendi :) sen de çok yardımcı oldun hakkını nasıl ödüyecem bilmiyorum sana kahve sözüm olsun olur mu de :) tamam derse 3-5 gün sonra mesaj at ödevimi teslim ettim mehmet beyy ohoo kahvelerimi ne zaman içiyoruz yaz o da önemli değil falan yazar olmaz öyle şey o kahvelere içilecek de :) yarın müsait misin? yaz yok derse öbür gün yaz :) :) koy bence bu kadar şeye hiçbir erkek hayır demez tamam der sonra belki ne işim var bu kız manyak mı falan diye düşünür ama gelmek zorunda gelince de yakın samimi olursan etkilenmemesi mümkün değildir bence
Cevap sahibi+1 yıladıyla demezsen çocuk anlamaz hasan bey çok resmi olmaz beni dinle ayıp olsa ne olucak en fazla beni dinlersen çocuğun aklını karıştırırsn
Soran+1 yılKahveye ısmarlayayım da diyemem yaa hadi dedim ben utancımdan ölürüm o kahveyi içerken çünkü ben ilk adımı attım mantığı olacak ya olmasını çook istiyorum ama ben ondan iyi bir samimiyet görmezsem birşey diyemem ki benim için böyle birşeye kalkışmak ilk olacak bir cesaret var ama kendime de yakıştıramıyorum.
Soran+1 yılAdıyla hitap etmem imkansız benden 10 yaş büyük kız bana yürüyor der
Cevap sahibi+1 yılbenim dediklerim kötü bir şey değil biliyorum aşık biri için çok zor ben de olsam çok zorlanırdım aşık olunca insanın eli ayağına dolaşıyo ama olmasını istiyosan bir şey yapman lazım çünkü sen ona abi falan demişsn dayın var arada olma ihtimali sıfıra yakın yanii benden demesi yap bir şey olmaz
Cevap sahibi+1 yılabisi olarak görüyo beni diye düşünmesnden iyidir heralde
Soran+1 yılYüzüne karşı abi demedim hasan bey derim ya da siz. Bir panik var. Hissederse bu beni utandıracal da ismiyle hitap edemem çok gördüğüm biri değil yeni tanıdığım biri bir de be oluyor diye düşünür ki ben de ismiyle hitap edecek potansiyel yok
Cevap sahibi+1 yılsamimiyeti ilerletmen için diyorum da bence sen bu işi beceremeyeceksn boşuna uğraşma
Soran+1 yılSizi de yordum çooook teşekkür ediyorum yardımlarınıZ desteğiniz için beni mazır görün içimdeki telaşla birlikte bir heyecan bir umut var desteğiniz için tekrar teşekkür ediyorum umarım herşey güzel olur
Soran+1 yılO kısa yazmış bugün şimdi ben yapışkan gibi konununun devamını mı getirmeye çalışacağım öyle düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılbeni hiç yormadn sadece canım sıkkın biraz uykum da geldi ve sana ne dersem diyeyim sonunda yapamayacaksn gibime geliyo o cesareti göremiyorm :)
Soran+1 yılDayımın telefonundan onu aradık dayım bana verdi telefonu bende konuştum whatsapp kullanıyor musun ödevi ordab at dedi tamam dedim. Sonra akşam iyi akşamlar ben hülya dedim o da iyi akşamlar yazmış sonra direk ödevi anlattım sizi zorlamaz demi yazdım çevirmeye çalışırım hallolur yazmış bende tamam bakalım kolay gelsin yazdım sonra birşey yazmadı
Soran+1 yılİsmiyle hitap etmek dışındakileri denerim Evet geç oldu benim de yarın okul var uyuyayım siz de dinlenin
Cevap sahibi+1 yılsen ne ara buna aşık oldun :) :) sen hiçbir şey yapmamışsın adamdan sana karşı bir şeyler yapmasını beklemiyosundur inşallah benim dedklerimi aynen yap derim not: ilişkiler falan konusunda iyi değilimdir ama erkekleri iyi tanırım :) beni dinlersen eline hiçbir şey geçmeyebilir ama sen bu şekilde devam edersen kesinlikle eline bir şey geçmeyecek. Gerisi sana kalmış hülya :) ben yatar :) durumu haberdar et merakla bekliyorum
Soran+1 yılÇook destekçi oldunuz dediklerinizi aklımın bir köşesinde zamanınızı ayırıp uzun uzun yazıp yardımcı oldunuz çooooook teşekkürler bakalım sonuç ne olur hayırlısı neyse olsun diyelim iyi geceler hoşçakalın
Cevap sahibi+1 yılbir şey yapmadım inşallah çok mutlu olursun son olarak gurur falan yapma mutluluğun elinden kaçmak üzere olduğunu düşün tren gidiyo yetiştin yetiştin diye düşün ve koş :) iyi geceler
Soran+1 yılDurumdan sizi haberdar ederim. Hadi bakalım hayırlısı
Cevap sahibi+1 yıltamam grşz
Soran+1 yılÖdev ertelendi demesem de bir kısmı yapılmayacak diye onu söylesem akşam hem fazla boşuna uğraşmasa o ödev falan değil zaten
Cevap sahibi+1 yılyok yazdıklarımı aynısını notlar kısmına yaz sonra kopyala yapıştır hızlıca yoksa sen yazamazsn :) :)
Hasan merhaba senin de kafanı şişirdim baya kusura bakma :) :) ödevimiz sanırım haftaya ertelenmişte işin falan varsa acele etmene gerek yok diyecektm :) aynen bunu yaz yolla
Soran+1 yılDayıma ödev acil dedim numarasını bulsun versin diye. Şimdi bu dayımlara söyler ödev ertelenmiş diye dayımgilde şüphenir adam bekar bu kız buna karşı birşey hissediyorda bizi mi kandırdı derler.
Soran+1 yılBen yanlış anlaşılmaktan da anlaşılmaktan da korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılparanoya yapma bence olabilecek şeyler bunlar ayrıca erkek milleti o şekil düşünmez de sen bilirsn bu işi zaten beceremeyeciğini en başında söyledm beni şaşırtmadn
Cevap sahibi+1 yılyanlış anlaşılacak bir durum yok ama dediğim gibi bence sen derslerine çalış bırak o adamı boşver
Soran+1 yılOlmaz mı yaa
Soran+1 yılBırakamam ya derse falan çalışamıyorum
Cevap sahibi+1 yılseni çok iyi anlıyorum senin yaptıklarını ben de birine yapmıştım benden 8 yaş falan küçük komşunun kızı annemle annesi arkadaş babalar arkadaş abileri var benle yaşıt ve delilerin tekiydi bir gün annem o kızı başka biri isteme ihtimalinden bahsetti duramadm yerimde kız üniye hazırlanıyodu kapalıyıdı falan o zamnlar kızı normalde sokaklarda görüyodum o aralar göremiyodum sanki kız elimden gidiyodu sokaklarda karşılaşmak için dolanıyodum falan sonra facebook açtım mesaj falan atmıştm olmadı ailesine veya birilerine demesinden çekiniyodum demedi heralde açığa çıkmadı :) snuç olarak ama baya uğraşmıştm elimden geleni yaptım ben sen elinden geleni yapmıyosun sonra olmazsa da keşke yazsaydım diye pişman olucaksın yaptıklarının pişmanlığı geçerde yapmadıklarının pişmanlığı bence hayatta geçmez o yüzden korkma yap diyosak yap
Soran+1 yılRehberine eklememiş ödevle ilgili konuştuk bitti. Belki de o birşey hissetmeyeyim diye mi özellikle dikkat ediyor diyorum. İçimdeki his çabalamamı istiyor ama bu durumlar da benim cesaretimi kırıyor.
Soran+1 yılEee siz nasıl unuttunuz sonra
Cevap sahibi+1 yılValla zor oldu çokta unutmuş sayılmam 😂😂 2-3 sene geçti arasa aklıöa geliyor hatta bugün doğum günü aklıma geldi aslında unutmştm annesi anneme wp mesaj atmış bakıyodum kızıyla kendi resminş profile koymuş iki hafta önce falan gördm aklıma düştü tekrardan 😅 size gelirsek sen bu olayı çok büyüttün abarttın da abarttın anlamdığım ne yaptı da adam sana tanımadan hemen aşık oldun falan son olarak erkekler senin gibi düşünmez hoşlarına gider kızın ilgi duyması benim anlamdığım srn bey demedn konuşamıyosun bir dr hoşlandığını nasıl diyecektn 😂
Soran+1 yılKonuşması hitabı üslübu özgüveni efendiği ilk izlenim için bende çok güzel şeyler bıraktı. Konuşurken ben akşama kadar dinlerim diye geçti içimden. Biraz sohbet etme şansım da oldu yaşından bahsetti fala baktırmayı severim falan dedi ben günah dedim ordan ilerledik. Gayet içten samimi buldum. Bilmiyorum adını koyamıyorum bu kadar neden hoşuma gitti ona da anlam veremiyorum. Benim ailem yaştan dolayı zaten istemez. İlk defa aklıma düşen beni bu kadar etkileyen biri oldu benim için ki ben konuşmadan giyime herşeye takılırım. Belki yakından tanısam bu hayranlık biter mi de diyorum. Ondan çekiniyorum da yaşı benden büyük olduğu için bu çekinme fazla oluyor.
Soran+1 yılBen ilk defa böyle bir olaya girişiyorum ondan panik hryecan hrpsindenvar biraz. Hayatımda insan oldu ama ben hiç kendim çabalamamıştım. Bu kadar uğraştığıma değer umarım
Soran+1 yılCesaretimin yettiği yere kadar demeyeceğim. Çoook sağolun beni dinlediniz yardımcı oldunuz
Cevap sahibi+1 yılben bir şey yapmadım ama keşke daha fazla cesur olabilseydin daha iyi olurdu umarım her şeyin hayırlısı olur bir şey diyemiyorum
Soran+1 yılAminn teşekkür ederim. Allah sizin de yolunuza güzel insanlar çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılAmin pek sanmıyorum ama ben de teşekkür ederim :)
Soran+1 yılEee sizin ne sıkıntınız var
Cevap sahibi+1 yıldertler derya olmuş :) :)
Soran+1 yılBen dinlerim belki çözüm buluruz
Cevap sahibi+1 yılçözüm yok :) sağol teşekkür ederim çözümüne katkı sağladın kadar saydım seni Hülya :) bugün mo komşu kızının doğu günü ondan efkarlanmış olabilirim :) bir mesaj bile atmıyorz nede olsa :)
Soran+1 yılHayatta biz bazen ufak şeylere üzülüyoruz gibi geliyor bana. Benim lösemili bir öğrencim var gözümün önünde eriyor karnı ağrıyor acı çekiyor ben bunları gördükçe aslında bizim mücadelemiz basit şeyler diyorum o öğrencimi gördükçe. Sağlık var herşey halloluyor. Bunları hep derlerdi de insan birebir şahit olunca sağlığın en büyük nimet olduğunu ondan gerisinin bir şekilde olacağını farkediyor.
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabii ki de bilmiyorum akedrmisyrn msn
Soran+1 yılÖğretmenim aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılHelal olsn ben de yapıcam inşallah 😅 alese giriyorum 6 mayıs da galiba 😅
Soran+1 yılSiz ne üzerine düşünüyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSatış veya pazarlama 😅 habgisinde daha çok kız varsa o bölümden yapıcam 😂😂 mühendisim ben bu zamana kadar full erkeklerle okudum nerdeyse hep bir kere de tam tersi olsun istiyorum 😂😂😂
Soran+1 yılTabi tercih meselesi. Ama yükseklisansta sınıflar 4 5 kişilik oluyor
Cevap sahibi+1 yılAaaaa aaaaaaa aaaaa ben tezsiz falan yaparım ya şanstan hepsi erkek çıkar 😂 gitmem bırakırım o zaman 😅 paralıyöış galiba bir de pehh hep zarar 😂 aklıöa bir olay geldi demiştm ya konşu kıxını sana bu kız bana yok diyodu sürekki neyse abisinin düğnü vardı kalktım annemle gittim hatta yan yana masalarda oturduk kız beni gördü kızarıyodu 😂😂😂 neler yaptım pehhh sen bir mesaj ismiyle hitap edemiysn
Soran+1 yılBen normalde de samimi olmadan insanlara sen diye hitap etmem siz ya da bey öyle bir yapım var. Bana da sen diye hitap edilmesini sevmem beni yeni tanıyan biriyse. Yaşı da büyük ya ben sonra da ismiyle hitap etmekte zorlanırım ya.
Soran+1 yılOlmamasını çook istiyorum ama ya
Cevap sahibi+1 yılBu gidişle zor 😅 hayırlısı tabii inşallah gönlünce olur
Soran+1 yılTabi hayırlısıysa olsun. Ama numarasını bulmadan önce baya bir cesaret ettim ulaşabilsem dedim şimdi numarası bende ama cesaretim yok biraz. Olursa bir adak adayım bari. Çeviri yaptı ya ilk parasını da sormam gerekiyor. Onu ben sormayayım demi dayım sorsun. Şimdi ben para mevzularını sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBeleş yapmadı mı 😅 bilmiyorum o kısmı
Soran+1 yılPara konuşmadık hiç de sormak lazım tabi emek harcıyor. Asıl işi çevirmenlik değil hastanede sekreter ama ingilizcem iyi demişti. Benim bazen çevirme ödevleri oluyor dedim tabi ben. Ödev olmayan ödeve para ödemiş olurum. Neyse o da başlık parası olur 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılBaşlık parası falan hoş değil 😂😂 hastane de çalışıyosa işin zor bir sürü hemşire vardı şimdi etrafta fıldır fıldır dolanıyolardır 😅
Soran+1 yılBaşlık parası dediğim şaka ya 😄😄 Benim bu kadar dikkatimi çektiyse mutlaka orda da çekiyordur. Belki de ben beğendiğimden bu kadar müthiş görüyorum bu insanı.
Cevap sahibi+1 yılSen beğendiysen beğenen çoktur bence 😅 kaptrrma 😅 bundan sonra brn de kendime başlık isteyecek en kötü paraları yok ondan yalnız kaldım derim 😂
Soran+1 yılBilmiyorum yaa bir umut işte. Dış görünüşü değil zaten beni bu kadar etkileyen. Giyimi de sıradan. Yaa ama farklı birşey var bu insanda. Normalde yaşı büyük derdim ben
Soran+1 yılİngilzce duygularımı anlatan metin göndersemde olurdu aslında😃😃
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı o zanan arada muayene olma ayağına git tesadüf et 😅
Soran+1 yılMesaj atmış çevirmiş bile
Soran+1 yılNe diyeyim
Cevap sahibi+1 yılCvp yaz teşekkür et ne zaman gelip alıyom de öğle arası al çay may için 😅
Soran+1 yılKalbim şimdi durcak
Soran+1 yılWhatsaptan atmış ödevi bende whatsaptan atmıştım
Soran+1 yılÇok hızlısınız falan mı yazsam para da sormam lazım onu nasıl soracağım
Soran+1 yılHülya merhaba iyi geceler senin çeviriyi yolluyorum yazmış
Soran+1 yılSaatte geç olmuş şimdi yazsam sohbet uzamaz heralde ya
Soran+1 yılParayı da sormam lazım
Soran+1 yılBeni kaydetmiş
Soran+1 yılSanırım hedefime yaklaştım
Cevap sahibi+1 yılyahu kaydetmesiyle hedefe yaklamanın alakası ne :) :) ben de bazen işim olunca brileri kaydediorum işim bitince siliyorum :) neyse sonuç ne oldu
Soran+1 yılÖdevi atınca çook teşekkür ettim. Sonra sizi nasıl görebilirim dedim. Çıktı almak için mi soruyorsun dedi. Bende emeğiniz var sonuçta dedim. Olur mu Hülya öyle şey dedi. Böyle de olmaz dedim görüşürüz sen müsait olduğunda bir kahve ikramın kafi olur dedi. Hem yanlış yerler varsa düzeltiriz hocana göster dedi. Uygun bir zamanı sen belirle ben uyarım dedi. Gelişme car demi
Cevap sahibi+1 yılsizi nasıl görebilirim mi :) :) :) helal adama yürümemişsin koşmuşsun :) :) gelişme var biraz zaman geçtikten sonra yanlış yer bulursan gidersin amacın teşekkür anlamında kahve içelim dersin anlamdığım kadarıyla para almayacak çok mahçup oldum falan deyip devam edersin :)
Soran+1 yılSizi nasıl görebilirimi para vermek amacıyla sorduğumu anlamıştır. Çıktı almak için mi diye sordu bende yok emeğiniz var dedim. Direk görüşme amaçlı düşünmemiştir heralde ya
Cevap sahibi+1 yılevet para için düşünüştür :) yakın zaman da kahve ısmarla sonrası ona kalmış :)
Soran+1 yılKahve de çenemi sıkı tutayım hoşlandığım çok belli olmasın şimdi ağzımdan kaçar falan. O ödev değildi bir de ingilizce metin yanlış bulamam ki ben metinle alakam yok. Çook güzel olmuş yanlış yok derim. Metinin içeriğini okuyup giderim. Yapamazsın dedin fazlası bile olmuş demi. İyi cesaret verdin. Gece uyuyamadım mutluluktan.
Cevap sahibi+1 yıliyi gaza getirmişim :) :) kahveye gt normal sohbet et abi deme adını tek diyomuyosan hiçbir şey deme ayrılırken görüşürüz de manalı gerisi ondan artık :)
Soran+1 yılÇooook çook desteğin oldu. Ben belki bu kadarına da cesaret edemezdim. Olursa da ılmazsa da en azından içimde kalmayacak. Pişmanlığım olmaz acaba demem ilerde. Ben elimden geleni yaptım. Senin de katkın çook büyük.
Cevap sahibi+1 yılevet :) :) inşallah hadi bakalım hayırlı olsun :) :)
Soran+1 yılBana vaktini ayırıp uzun uzun yazdığın için çoooook teşekkür ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek görüşürüz
Soran+1 yılBana mesaj atmış bugün tekrar sana kolaylık olsun diye pdf attım düzelttim yorulma diye yazmış umutlarım artıyor
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya ben 30 yaşındayım 20 yaşında bir kzı benden hoşlanda ben de hemen ilgilenirim onun için de aynısı 😅 bırao o uğraşsın düşüns
Soran+1 yılHmm ben 1 0 öndeyim o zaman
Cevap sahibi+1 yılTabii
Soran+1 yılİlgisi olmasa da mı ilgilenir
Soran+1 yılBenim için o kadar uğraşmışsınız deyip giderken yanımda küçük bir hediye götürsem nasıl olur ne düşünür
Cevap sahibi+1 yılBeğenirse ilgilenir, bilmiyorum fikrin yok 😅 çikolata al yiyin
Soran+1 yılAilem bana güvenini kaybedecek bir şey olursa aramızda herşeyin plan olduğu da anlaşılır.
Cevap sahibi+1 yılAnlamadm
Soran+1 yılAileme aramızda birşey var diye açıkladığımda herşeyin plan olduğu anlaşılacak şimdi de onu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYoo ne alaka dersin bana yardımcı oldu ödrv için görüştük konuştuk arkadaş olduk sonra hasanın bana ilgisi varmış ben de değerlrndeyö dedim kısmeti bu ya o şekil tanıştık dersin
Soran+1 yılSuç ortağım olarak da seni söylerim. Oooo isimlerimizi de iyi öğrenmişsin güzel dikkat.😅😅
Cevap sahibi+1 yıl😅😅 suçu bana da yıkabilirsn sıkıntı yok 😂 hafızam iyidir acuk
Soran+1 yılBen öğretmenleri hep öğretmenleri farklı düşünürdüm kendim öğretmen olunca da anladım ki öğretmenlerde az deli dolu oluyormuş ben hep ciddiler zannederdim
Cevap sahibi+1 yılkarakter meslekten önce kazanılıyo :)
Soran+1 yılÖğretmenler odasında öğretmenlerin hali bambaşka bir ben değil yani😀😀
Cevap sahibi+1 yılöğretmen bir arkadaşm var erkek kadın hocalardan söylenip duruyo hepsi birbirine düşman falan diyo sen ne öğretmenisn?
Soran+1 yılSosyal bilgiler. Evet çok fazla dedikodu oluyor ya kimse birbirini öekemiyor. Ben kimseye yakın olmamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılhımm o bahsettiğim çocukta aynısından dert yanıyodu :) öğretmenleri böyle bilmezdm yazıhlar olsun size :) :) :)
Soran+1 yılİyiler de var ya hepsi değil
Soran+1 yılSiz ne yapıyorsunuz çalışıyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılBen mi şu an çalışmıyorum 😅 şaka yapıyorum genellemeleri sevmem, iyi geceler
Soran+1 yılBir yerden başlamak lazım ama demi
Cevap sahibi+1 yılNeye başlamak anlamdm
Soran+1 yılİşr başlamak
Cevap sahibi+1 yılTabii de ben çalışıyıdum zaten ameliyat falan olucam o yüzden ayrıldım
Soran+1 yılAaaa çook geçmiş oldun ne ameliyatı
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler safra kesesi olucam yakın zamanda
Soran+1 yılUmarım hayırlısıyla kolaylıkla atlatırsınız.
Soran+1 yılBende boş boş neyin derdindeyim dedim şimdi ya üzüldüm.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim atlarırız problem olmaz heralde 😅 alakan için sağol
Soran+1 yılBen boşuna Çabalamışım o beni zaten gördüğü akşam annesigile söylemiş dayımgili aramışlar beni istemeye gelmek için bana söylememişler. Benim bugün yeni haberim oldu. Bende yaşı büyük gibi ya bilmiyorum ki diyorum 😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılOha 😂😂 kim anlattı sana bunları 😅 ee ne olucak şimdi? Eleman da seni bir kere gçrmeyle hemen anasını mı istemeye yolluyo ne bicim iş
Soran+1 yılDayım söyledi bugün çook iyi aileler falan mutlaka görüşün belki anlaşırsınız dedi ben yaşı büyük ya diyorum😅😅
Cevap sahibi+1 yılİyi gözün aydın hayırlı olsun o zaman
Soran+1 yılTabi nasip birşeyler için yolun çook başı. Fikirlerimiz düşüncelerimiz de önemli görüşüp vakit geçirmeden bu bilinmez. Ama çook ilginç demi ikimizinde aynı etki de kalması. Desteğiniz emeğiniz bana cesaret vermek için uzun dil dökmeniz herşey için çook sağolun umarım güzel insan sizi de bulur
Cevap sahibi+1 yılÇocuk seni isteyince o eli ayağına dolaşan indandan tok satıcı durumuna gelmişsn 😅 hayırlısı tabi inşallah bize de gönlümüzün istediği biri nasip olur kendine iyi bak umarım çok mutlu olursunuz iyi geceler
Soran+1 yılDünyanın en güzel hissi aynı şeyleri hissetmiş olmak. Görüşünce benim elim ayağıma dolaşır tabi. Hoşçakal iyi geceler ameliyatınızın hayırla geçmesi dikeklerimle
Cevap sahibi+1 yılKısmet şanslıydak bu dinyadan erken ayrılır😅😂 şaka şaka iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılAyrılız*
Soran+1 yılBiz cumartesi günü görüşme kararı aldık. Benim takıldığım bazı noktalar var ama. Bu adam fazla samimi geldi bana her mesajın sonuna göz kırpan gülümseyen emoji koyuyor. Bana siz deme sen de diyor yaa bunlar için çook erken değil mi normalde de herkese mi böyle acaba
Cevap sahibi+1 yılHerkes öyle olabilir mi bence bu çocuk ortamı gereği kızlarla fazla samimi olmuş gibi geldi bana o yüzden sana da yakın olmaya çalışıuo bence ama bilemiyorum da git görüş bakalım halinden anlarsn ne mal olduğunu
Soran+1 yılBenim bütün ailem destekliyor biliyorlar çok iyi efendi biri iyi aile de diyorlar. Yaa çook büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Samimi olmak adına mı yapıyor diyorum ama bu kadar baştan böyle yılışık olması da garip yaa. Ailem ben desem inanmayacak kadar efendi görüyorlar 😄😄
Soran+1 yılNeymiş hayatta hiçbir zaman ilk izlenime kapılma iyice tanımadan iyi insan deme😄😄
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz git bir gör yazışma konuşma aynısıysa hayır gelmez zaten görüş et ama benim içime doğan kızlara pek alışık yılışk bence ama haksıxlıkta yapmayalım git görüş hayırlısı olsun inşallajh
Soran+1 yılBenim ayarlamam gerelmiyor mu bu siz sen deme olayını. Ben yanlış değerlendirmiyorum demi. Bunun yaşı büyük ya onu hissetmemem için mi emoji koyup bu kadar samimiyet yaratmaya çalışıyor. Ciddi düşünmese annesigile dayımgili aratmazdı heralde
Cevap sahibi+1 yılniyetinin ciddi olması onun yılışık olmasına engel değil. Sevmediğim insan tipi umarım sana yakın olmaya çalıştığı için öyle davranmıştır. görüş anlarsn zaten
Soran+1 yılSen ameliyat oldun mu ne zaman olacaksın
Cevap sahibi+1 yılsözde haber vericekler ben de korkuyorum ondan pek üstelemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılbide alese girecem 6 mayısta ondan o tarihten sonra olsun sınavı kaçırmayayım dye aramıyorum
Soran+1 yılHangi üniversiteyi düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAz önce denene çöxeyim dedim de baya zormuş bu gidile kazanamam 😅 olursa da yaşadığım şehirdeki üni olur heralde ya da özel de olabilir ücretleri yakınsa tabii
Soran+1 yılOkuduğun üniversitede şansın daha yüksek olur. Çünkü hocalar tanıyor. Ben lisansımı tamamladığım ünivde yapıyorum. Ales de çok zor değil sadece dikkat istiyor. Tabi eğitim hayatından koptuktan sonra dönüş zor olabilir ders çalışmak soru çözmek
Cevap sahibi+1 yılDers çalışmıyorum 😅 soru çözeym dedim sıkıntı oldu ama deneme de zor olabilir çıkmış sorulardan olan bir deneme alıcam haftasonu başlarm ordan üniyi de başka şehirde okudum ayrıca kendi bölümüm de değil işletme pazarlama falan alanında yapıcam 70 alsam yeter heralde edkidrn hiç çalıimadan girmiştm sayısalcıyım ben 69 almıştm 70 alsam müh de tezli yapıcaktm eskidrn bir heves vardı yüksek müh olmak gibi ama şimdi yok öyle birşey 😅
Soran+1 yılSayısalda 69 çok iyi biraz çabala bence. Yükseklisans biraz ağır dersleri ama
Cevap sahibi+1 yılBenim matematiğim çok iyidir o 69 da çok kötü sonuç hatta benim için rezalet diyenilirm gerçi sınavda kaç soru çıkar sınav süresi nedir hiç bilgim yok o şekil girmiştm tek soru çözmedn 😅 şimdki hedefim en az 85 falan 😅 bakalım sonuç ne olucak 😅
Soran+1 yılBiraz sabretsen yapacak potansiyel var o zaman bıl bol deneme çöz hem sıkıcı olmuyor denemeler
Cevap sahibi+1 yılSon bir hafta deneme çözücem 5-6 deneme yeterli olur umarım 😅🙈 sonucu derim bir ay sonra buralarda olursan 😅
Cevap sahibi+1 yılbir de ders sayısna göre mi para yatırlıyo ortalama kaç para gidiy bu yüksek lisans işine 😅
Soran+1 yılDersler için parar yatırmıyoruz ben devlet üniversitesindeyim. Sınav için sadece 80 lira yatırdım artık 100 olmuş birde ingilizce sınavına para yatırılıyor onunhatırlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılAa benim baktığım da devletti gerçi ikinci öğretimdi ondan paralı galiba 😏 neyse en kötü örgüne yazılır gitmrm 😂😂
Soran+1 yılYükseklisans dersleri akşam oluyor zaten hep. Uğraşmayacaksan başkasının hakkını yeme girersende git bence
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının niye hakkını yiyeyim sınava girip kazanıyorum sonuçta sonrası benim bilerğim iş kazansınlar hodri meydan 😂 zor bir deneme var dün demiştm ya sayılsal 100 sorudan 80 net yaptm türkçe çözüyorum biraz xor gibi 😅 eksi de çıkabilir 😂
Soran+1 yılSen sırayı kapmış oluyorsun boş yere sıra meşgul oluyor.
Cevap sahibi+1 yılBenim önüme gececek kadar hakarmiyolardır diye düşünüyorum ki kazanırsam okurum heralde bitirmesem de keyfime bağlı 😅 daha sınava girmedn havalara bahh 😂 belki sınav kötü gerçer belki sınava giremeyeix kısmet bakalım
Soran+1 yılDemi fazla iddialı oldu
Cevap sahibi+1 yılEvet 😂😂 ama girersem kazanırım bence 😅
Soran+1 yılHadi bakalım
Soran+1 yılYa biz cumartesi görüşeceğiz ya yeri ben ayarlayıp mı mesaj atayım yoksa ona da fikrini sorayım mı hangisi hoş olur
Cevap sahibi+1 yılSen niye yer ayarlıyosn? Bırak o bulsn güzel bir mekan o seni davet etsn sen hesabı da o ödrsin ısrar falan etme sakın
Soran+1 yılÖdevimi yaptı sonuçta ya bir kahve ikramın kafi olur demişti yani ben ısmarlayacağım.
Soran+1 yılŞimdi biz ödeve teşekkür amaçlı ben kahve ısmarlıyorum gibi görüşüyoruz. Ben dayımlara bana söylemedik deyin dedim. Ben durumdan habersiz gibi davranırım. Yani onların beni sorduğınu bilmiyormuş gibi
Cevap sahibi+1 yılYa sonuçta o sixinkilere demiş senin bildğine emindir o göz kırpmalar falan da bence ondan sen mesaj falan atma görüşeliö diye bırak istiyosa o davet etsin bence faxla da şey etme peşinden sen koşuyo gibi bir konuma düşme kıymetin olmaz o arayığ haber vermezse pazar günü kusurs bakma unıttmuşm falan de bir kahve içelim falan de biraz havalı takıl bence hesaba da karışma sana hesap ödetirse uzak dur ondan
Soran+1 yılYa ama ayıp olmaz mı sonuçta ben ısmarlayacağım caymış gibi olmaz mı ya da umursamıyor gibi. Hesapta ısrar ederim çünkü ben ısmarlamak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim hoşuma girmezdi * sen bilirsn
Soran+1 yılOndan şu an ses soluk yok ben buna samimi olmadım ya bozuldu sanırım biraz. Bu atmazsa ben yarın akşamüstü yazarım artık çünkü sözüm var. Annemgil o sana sempatik gözükmek için öyle yapmıştır normalde efendi iyi biri dediler güldüler.
Soran+1 yılYaa son dk görüşelim derse ben panik olur heyecan yaparım
Cevap sahibi+1 yılSen bir şey deme bence som dk derse yarına ayarsn
Soran+1 yılYa önemsemiyormuşum umrumda değil gibi de düşünmesin sonuçta değer veriyorum görmeyi de çook istiyorum en azından nasıl karakterde bir insan ona görerek karar vereyim. Net birşey olsun aklımda. Şimdi içim içimi yiyor. Sonuçta benim davetim gibi olmuyor mu ödev için teşekkür amaçlı ben ısmarlayacağım. Benim yeri söylemem gerekmez mi unutmuşum demek çook kaba kalır
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum seni isteme muhabbeti olmasa dediğin doğruydu sen derdin yarın şurda buluşalım buluşunca ya başka yere giderdiniz ya da bir cafede otururdunuz da olaylar karıştı :) onun da sana ilgisi varmış seni tanımak istiyosa bırak o uğraşsın bence ama tabii sen bilirsn o şekil olunca da olaylar nereye varır bilmiyorum
Soran+1 yılİşte bende kestiremiyorum ama olursa olur olmazsa aman ya diyemiyorum. İlk defa biri için çabalıyorum çook farklı birşey bu. Çook da ilgili gibi de görünmek istemiyorum ama elimden kayması da üzer bu kadar çabadan sonra birşeylerin oluru mümkünken. Görüştüğümüzde durumdan haberim yoktu desem. Durum toparlanmış olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama bence sen mesaj falan atma bırak o davet etsn istiyosa eğer o bir şeyler yapar zaten
Soran+1 yılİçim içimi yazmayayım diye. Hadi ben yazmıyorum bu niye yazmıyor. Eee bu da benden bekliyorsa ne olacak zaten cumartesi görüşmezsek 2 hafta sonraya kalıyor benim seminer vermem gerek bir daha görüşme ayarlayamam yarın bu mrsaj atmazsa kahrımdan ölürüm😅😅
Cevap sahibi+1 yılKendi bilir bu kadar şey etme bence ama sen bilirsn ne diye kpnuştunuz siz sen mi çağıracaktn o mu dedi cumartesi bilmem ne kim dediyse görüşelim cumartesi diye o çağırmalı da sen dediysen de hasan bey yarın görülelim mi demekte kötü olur ya o istiyosa o davet etmeli senin çağırman saçma olur
Soran+1 yılBana Salı günü bu hafta vaktin var mı dedi bana hangi gün yazdım sana nasıl uygunsa yazmış
Ben: öbür hafta olsa yazdım
O: öbür hafta akşam mesaim var demiş
Ben: Cumartesi akşam senin içinde uygunsa olsun dedim.
O: benim için uygun hayret ilk kez sen dedin yazmış
Cumartesi akşamda anlaştık yer konuşmadık. Cumartesi olsun diyen benim
Cevap sahibi+1 yılCumartesi sen demişsin de diğer günler müsait olmadığı için vumartesi müsaitim demişsn yanlış anlamadıysam e eşek değilse onun mesaj atıp ya da arayayıp kaç gibi nerede görüşeilim demesi lazım ya da şuraya gel beraber bir yere karar veririz falan demeli bence o yüzden sakın mesaj falan atma yanlış yaparsn sen havalı takıl o istiyosa peşine düşsn peşinden gelmiyosa başka alternetifleri düşünüyodur bence
Soran+1 yılTamam atmayacağım. Şimdi bu kız ne deli demişşsindir demi😅😅
Soran+1 yılGideceğimiz yer planlı olsa en azından biraz daha rahat olurdum şimdi son dakika heyecan yaparım diye korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılyok öyle bir şey demedm demek istedğim o heyecadan duramasn bir an önce netleştirmeye çalışsın sen değil ;) :)
Soran+1 yılSen benim baş danışmanım oluyorsun bu durumda
Cevap sahibi+1 yıl:) benim danışmanlığımdan pek hayır gelmez ama hayırlusı diyelim :)
Soran+1 yılİyi gaz veriyorsun ama. Sen bu işi yapamayacaksın bırak uğraşma dedin. O sözle baya adım atmış koşmuşum ben 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen abime de bir laf dedim çocuk düğüne bir ay kala kozdan ayrıldı 😅😂😂
Soran+1 yılAaaa kıza yazık yaaa
Cevap sahibi+1 yılAbim kafası karışıktı mutsuzdu ama evlenicekti mecbur hissediyodu ayrıldılar sonra dedi sen dedin kafama dan etti ayrıldm diye 😅
Soran+1 yılKız üzülmüştür heralde ya tabi ben kız tarafıyım kızı düşünüyorum. Baştan öyleyse gitmezdi zaten
Cevap sahibi+1 yılOnu bilemem 😅 kısmet değilmiş hayırlısı oldu
Soran+1 yılİşte hakkında hayırlı olana gönlünün razı olması da mesele insan bazen kabullenemiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet onların durumu farklıydı uzunnolaylar 😅 yoksa kimseyi kimseden ayırmadık
Soran+1 yılAllah hepimize hakkımızda hayırlı olanı kabullenme gğcü versin.
Cevap sahibi+1 yılAmin
Soran+1 yılBana çook desteğin oldu. Adım atmamda cesaret etmem de uzun uzun vaktini ayırdın yazdın çook sağol. İyi ki cesaret ettim diyorum içimde acaba kalmaz sanırım bu saatten sonra olursa mutlu olurum ama olmazsa da denedim çabaladım deyip pişman olmam. İlginç bir durum başkası anlatsa ben salak kız ne hallere düşüyor derdim. Ama insan kendi başına gelince anlıyor ki hayatta hiç büyük söylememek lazım. Bazen kendime gülüyorum bu ben miyim diye ya çook ilginç bir durum gönül kaptırmak.
Cevap sahibi+1 yılEvet aşık olduğum için ben de zamanında çok aptalca şeyler yaptım çok uğraştm olmadı ama hiç pişman olmadım kızı görünce yaptıklarımdan utandığım çok oluyodu yüzsüz falan mı sandı beni diye ama brn çok istemiştm dedm hep ama olmadı kısmet dedim geçtim sana da gelince hakkında hayırlsıı neysr o olsun inşallah olur ya da olmaz bilemem her hayırda bir şer her şerde bir hayır var derler 😅 benden yana sıkıntı yok zamanımı falan çalmadn ayrıca 😅
Soran+1 yılBiz görüşüyoruz bugün. Güzel geçer umarım bana mesaj atmış. Ben bugün ölmezsem bir daha ölmem onu karşımda görünce nasıl sakin kalacağım.
Cevap sahibi+1 yılAbartma ya 😅 hadi hayırlı olsun bol şanslar 😅
Soran+1 yılHesabı ödemek için ısrar etmeyeyim mi ayıp olmaz mı sonuçta benim davetlim o gibi yani
Cevap sahibi+1 yılYeni gördm kusura bakma 😅 sonuç ne oldu?
Soran+1 yılGörüşme tamamdır😅😅
Cevap sahibi+1 yılİyi gözün aydn
Soran+1 yılYılışık değildi hiç davranışları hareketleri çok kibar efendi aynı bildiğim gibi. Hesabı da o ödedi tabi ben mahçup oldum ben ısrar edince bir dahaya sen ödersin bende katkı yaparım dedi😅😅 yarın da annesigille ören yerine gidecekmiş sende gel görüşelim ya da senin için ne zamanlar uygun dedi ödevlerim yoğun bakalım dedim. Heyecanım yoktu düşündüğüm kadar. Siyasi görüşlerimiz tamemen zıt tabi ben birşey demedim. Bende birşey ısmarlasam umudu artar mı diye korkuyorum çünkü ben net değilim sanırım
Cevap sahibi+1 yılGahahha sen de varya 😂😂 bir karar ver neyinden emin olamadn 😅 beğenmediysrn görüşme ödev için görüştüğünü sansn başka bir şey olmadığını düşünür brlki siyasi düşünce insanları ayrı düşürmesi saçma ama ben de olsam istemzdm 😂 bubarada neydi düşüncesi akp li mi chp li mi?
Soran+1 yılTabi ki siyasi düşünce ayrı düşünmemeli ama kendi ideolojik fikrini niye savunuyor belki ben başka görüşteyim en iyi bu diyor bir de benim en gıcık olduğun parti. Herkesin kendi fikri vardır sonuçta. Beğendim mi bilmiyorum ailem çook iyi diyor seviyorlar bende ilk gördüğümde hayran kaldım tamam çook da iyi bir insan davranışı nezaketi kibarlığı. İlk gördüğümde ki büyü olmadı bende. Konuşması davranışları tam geçer not aldı ama. Ailem benim gönlümü razı etmeye çalışıyor tabi onlar planı paşta benim yaptığımı bilmiyorlar😅😅 umut vermek de istemiyorum ama benim birşey ısmarlamam lazım kendimi borçlu hissederim. Kararsızım. Yoğun duygularla başladım ama şimdi iyi insan haksızlık da etmek istemiyorum. Eğitim durumu benden az olmasına rağmen çook kitap okuyup film izliyor benden kültürlü dedim içimden😅😅
Cevap sahibi+1 yılbence uzak dur sen yakında eğitim durumunu falan laf edersn çocuk da kırılır bu iş ileride boka sarar bence. Sen bu uaşğın kıymetini anlayamacaksn :) :) herkesin bir siyasi düşüncesi vardır ama başkalarına bu iyi diğeri kötü demekte cahillik bence hoş da değil bana birisi öyle yapınca hep istemsizce karşı tarafı savunuyorum kavga çıkıyo :) :) :) neyse senin yaşta evlenme yaşını geçti geçiyor bence değerlendir gene de :) :) :)
Soran+1 yılYani çok güzel bir şey o kadar kültürlü olmadı. Eğitim durumu bir ğstünlük meselesi değildir zaten kendini iyi yetiştirmiş dedimbi sürü kitap söylüyor ben duydum da okumadım demekle yetindim😅😅 ben öyle eğitim durumana takılacak biri değilim söz konusu da yapmam bu terbiyesizlik saygısızlık olur zaten. Bir çok artı yönü var ailesine düşkün seviyor pozitif konuşması güzel ama nr bileyim bende bir şeyler eksik. Bana konuşma boyunca artık şu sizi kaldıralım dedi. Kendi yaşıtım olmadığından da sen diye hitap edemiyorum adını kullanamıyorum nasıl birşey anlamadım. 3.5 saat oturduk keyifli sohbeti var ama olmadı ne ismiyle ne de sen diyebildim. Evlilik yaşımda geçiyor ama sadece evlenmek için evlenmek istemiyorum gerçekten bir ömür geçirmek istediğim biri olsun istiyorum
Soran+1 yılSaat 12 oldu biz otururken ben kalkalım dedim bunu iş yerinden arayan oldu beni yanlış anlamasın diye hoparlörden sesini açtı ince düşünce demi.
Cevap sahibi+1 yılİlginç ben hayatta yapmam öyle 😅 biraz daha tanımaya çalış o zaman belki ısınırsın sennbeğenmiştin ısınmakta zorluk yaşadın şocuk sana bir şey hssrtmedn hemen ısınmış 😂
Soran+1 yılGaliba ısınamadım çok içten ilgili davranmasına rağmen. Kendimden bu kadar büyük birine ilgi duymamıştım garip oluyomuş. Yaşı büyük olduğu için sanırım ben bocalama yaşıyorum. Bende ona yemek ısmarlayayım jest olarak son kez bari. Cumartesi gecesi günü sonra orda da son kez duruma bakar karar veririm. Bana ileriye yönelik şeyler söylüyor vicdan da yaptım ondan biraz umut veriyorum hissi oldu.
Cevap sahibi+1 yılİkinci görüşmek umut vermek kaldı ki sen ilk görüşmede 3 saat durmuşsnuz ödev olmadığı besbelli zaten çocuk nişan hazırlıklarına başlat yakında 😅
Soran+1 yılBütün ailem çok beğeniyor kişiliğini karakterini. İyi düşün de karar ver diyorlar. Bende karakter davranış olarak çook beğendim zaten. Ben ikinci görüşmem de umut vermiş olacağım ama kestirip atmak da istemiyorum iyi bir eş iyi bir baba olacak potansiyelde bir insan ama olumsuz olursam onu da üzmekten korkuyorum. Çünkü benim için değerli bana hep ileriye yönelik şeyler söylüyor annem sana tatlı şeyler yemiyorsan tuzlu şeyler yapar diyor. Gözlerinin içi gülen dünyalar tatlısı naif bir insan. Belki böyle bir insan çıkmaz karşıma diyorum ama bir belirsizlik de var. Herkes de iyi deyince ne bileyim yaaa
Cevap sahibi+1 yılŞans ver bakalım belki çok mutlu olursun şans vermezsen çok pişman da olabilirsn işin zor
Soran+1 yılEvet o ikinci görüşmeyi yapmam gerek sanırım. Bu kadarı da tesadüf olamaz Allah bizi karşılaştırdıysa ve benim ilk görüşte birşeyler hissetmem de vardır bir hikmet diyorum.
Soran+1 yılBana görüşmeler duşında mesaj atmıyor whatsappa da çok az giriyor niye ki
Cevap sahibi+1 yılSen bakarsan konuşmuyo benden başkalarıyla demen içindir 😂 ya da konuştuğu biri yok bakmıuo ben de iki günde bir falan giriyorum konştuğm biri yoo ondan yoksa birileri bakarsa falan diye değil
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın evlenmeyi düşünmedin mi
Cevap sahibi+1 yıl30.5 😅 birini sevmiştim 2.5 sene önce o olsaydı evlenirdim şu an birini sevmiyorum tanışma falan da istemiyorum kimseyle sipariş usulu olmuyo görüp beğenirsem olur yoksa da olmaz 😅 kısmet
Soran+1 yılTanıştırılmak istenmesini bende sevmiyorum. Çok yapmacık birşey geliyor demi insanın içine sinmiyor. Doğaçlama olursa güzel tesadüfen görüyorsun beğeniyorsun senden mutlusu olmuyor o zaman 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAynen olursa o şrkil olur yoksa da olmaz yani çok da şey etmrye gerek yok
Soran+1 yılHayatta tek gitmez ya ilerde herkesin çocuğu torunu olacak insan kötü olur yalnız başına kalınca vakit varken evlilik için çaba sarfetmek gerek.
Cevap sahibi+1 yılkısmet belki de benim evlenmemem daha hayırlı olucak bilemeyiz :)
Soran+1 yılTabi ki de hayırlıysa evlilik güzel. Evlenip ayrılmak mutsuz çocuklar çook daha kötü bir durum. Bu konudan muzdarip biri olarak parçalanmış bir ailenin çocuğu olarak çok iyi biliyorum. Ayrılmalar en çok çocuğu etkiliyor.
Cevap sahibi+1 yılYa o kadar uzun düşnmedm 😂 kısmet ya bilmiyorum Allah nasip etmiyecek gibi bakalım yapacak bir şey yok
Soran+1 yılOlur olur sende benim kadar cabala biraz. 😅😅
Cevap sahibi+1 yılÇaba sıfır 😅 olmasa da olur ya senin kadar şey etmiyorum 😅
Soran+1 yılYok bee bende öyle uğraşan biri değilim. Benim içinde ilk. Gördüğüm günden beri aklımda kalan bir insan oldu. Şansımı denemek istemedim😅😅
Cevap sahibi+1 yılİyi yaptın benim olunca gözüm hiçbir şey görmüyo durma sıfır oluyo o zamanda 😂 şu an dinlenme modyndaym avı görünce peşini bırakmam 😁
Soran+1 yılOlmasa da insan yıllar sonra aklında keşke kalmaz en azından
Soran+1 yılCumartesi ben yürüyüş gibi bir şeye davet etsem sonrasında oturup bir şeyler içsek sence mantıklı olur mu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum 😅
Soran+1 yılErkekler yürümeyi sever mi yani
Cevap sahibi+1 yılBen çok severim de herkes bir değil 😅 koluna girmesi için bir fırsat 😁
Soran+1 yılYok bee o kadarına cesaret edemez. Bana daha siz demesen artık aşamasında. Bana hiç mesaj da atmıyor benden çekiniyor resmi olunca ne hissettğimi bilmiyor da sanırım. 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl😅 olabilir bana siz deme diyerek olmaz bu işler sana sen dedirtecek o zaman 😅
Soran+1 yılElimden gelen en iyi samimiyeti gösterdi bana. Ben de ulaştığımda en mutlu insan olacağım diye düşündüm. Eksik olan ne bilmiyorum. İlgim var ona ama aşamıyorum bu tamamen benle ilgili zamanla diyebilirim belki sen diyr
Cevap sahibi+1 yıl:) :) kadın milleti niye böyle ya :) :) ne istediğinizi hiç bilmiyosunuz
Soran+1 yılKapılmamam gereken birine kapıldım en son. Hayatından binlerce kız geçmiş yatıp kalkmadığı kalmamış biriydi. Başta böyle bir insan olduğunu bilmiyordum. Süreç içinde hayatını az çok anlamıştım. Benim sade basit bir hayatım olmuştur hep evlilik öncesi de yakınlaşmaları hoş bulmayan biriyimdir. Benim kurallarıma uydu orda hakkını yiyemem ama bazen geçmişinden bahsedince ben kafayı yerdim bir çok kez bırakma girişimlerim oldu ama o beni caydırdı. İleriye yönelikte çok fazla güvenemiyordum çünkü o geçmişi ya özlerse ki özleyebilecek macera tutkunu da bir yapısı var. Bitmeliydi ama bitiremiyordum. Çık zorlandım aşırı kilo verdim ölümün eşiğine geldim ama vazgeçmeliydim yılbaşı akşamı aradım son kez tabi o son olduğunu bilmiyordu konuşurken aniden kapattım telefonu ve o gün biz bittik. Şimdi de korkuyorum belki benden beklenti duyulmasından yaralarım yeni kapanıyor. Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladm ben de öyle insanları hiç sevmem hasandı galiba o çocuk evlenme yaşına gelmiş geçmişini bilemem ama evlenmek istiyodur mıhtemelen senin ciddi tavırlarında hoşuna gitmiştir çocuğua şans ver bence yoksa bu saatten aonra senin aşık olman evlenmen baya zaman alır ki yaşın geçiyo 28 yaşına gelince 35 ler bile seni istemiyo olabilrcek ayrıca bu zamana kadar neden evlenmedi isteyen olmadı mı niye acaba herkesin görüpte bizim göremediğimiz bir şey mi var diye düşünüp vazgeçenler dr olacaktır o yüzden bence aşıkta olmuştn gibi fırsat ver o eleman gidince keşke demek zorunda kalırsan ve çocuk gittikten sonra adım atarsan deneyelim diye falan pek tutmaz o iş benden demesi
Soran+1 yılHmm doğru. Daha bir gayretli çaba başlasın o zaman😅😅
Soran+1 yılYaaa off moralim bozuldu. Ben buna ödev bahanesiyle mesaj atıp tekrar sen diyim ben ona o bana alışsın bari
Cevap sahibi+1 yılevet bir şeyin de kıymetini kaybetmeden bilmek lazım sana şu şarkıyı armağan ediyorum :)
https://www.youtube.com/watch?v=aObdAXq1ZIo
Cevap sahibi+1 yılbene ödevi salla yürümeye çağır
Soran+1 yılCumartesi görüşelim dedik. O zamana kadar birşey yazmayayım. Bunun arabası var yürür mü ya
Soran+1 yılOkudum ben ya evde kalmış yaptın sende beni
Soran+1 yılBen ilgimi hafif belli etsem mi ilk gördüğümde pozitif biri hördüm ya da başka nasıl desem tanıdıkça sevdim mi yani nasıl ilgimi belli edeyim abartmadan
Cevap sahibi+1 yılArabası olanlar yürümüyo mu okuyanlar evde kalmıyo mu 😅 bilmem yap bir şeyler kaçırma çocuğu
Soran+1 yılSen çoook iyi bir arkadaşsın sende belki bir gün takıldığın noktada benden yardım alırsın ben her zaman destek olurum. Umarım iyi insan karşıma çıkar. Art niyetsiz bir insan olduğuna yürekten inanıyorum ben. Bana sorarsan her zaman yardımcı olurum çooook sağol
Cevap sahibi+1 yılKısmet 😅 sağol sen de bana göre iyi birisin eleman da çok şanslı inşallah çok mutlu olursunuz. Sorum olursa derim yani yazarım buraya 😅
Soran+1 yılYaa bana yardımın lazım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat