Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Bir erkeğe ilk adımı atmam çok mu saçma? Ne sorsam olay oluyor ayoll🤣😁😁
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Niye utanıyorsun ki kötü bir şey değil. Hem belki çok güzel ilerleyecek?
seks teklif ettim
🤣🤣🤣 sustum şu an
Niye
Susma lutfen
Başlangıç olarak zirveden geliyorsunuz kraliçem 😅 yani utanılacak bir şey değil aslında istiyorsan yaparsın yapmak isteyebilirsin insan için ihtiyaç sonuçta.
Kral ya 👑👑👑🫅
Karnıyarıkla tavlamak da çok yaratıcı skshsj
Kızlar ilk adımı attıktan sonra hissettikleri: 🧒🏻🧔🏻🗿
Saçma değil sadece erkeğin atması belki daha uygundur ama öyle çok sorun teşkil etmez
Bol patlıcanlı karnıyarık nasıl oluyor bir aşçı olarak bilgilendirir misiniz beni. 😄
İçine ekstra patlıcan mı rendeliyorsunuz
Saçma değil ama eve davet ettiysen yanlış anlayabilir
Sonradan başına kaksr kesin
seks teklifi ettim
Atma basit gelirsin sonra gözüne
Swni yatağa atar
Sec teklif ettim
seks
Atamadı mi
boş ver
seks teklif ettim
Tamam olabilir yani daha önce yaşadım
Ne hissettin?
Onun teklif etmesi senin daha mi cok hosuna gittin yoksa kovalamadan birlikte oldugun icin sıkıcı ve itici mi geldi
Ne hissedicem işte gittim arzulanmak daha yeni yaşadığım bir şey değil ki
Ben sadece guvenilir ve kibar oldugu icin ettim
Cok yakisikli degil oyle ama sexe ihtiyacım var dayanamiyorum😂
Yok aksine itici gelmedi böylesi daha keyifli oldu üstelikte daha farklı şeyler yaşadık
Sence hata mi yapiyorum gideri var cocugun ama wow degil bence yani
Hata değilde ilk olucaksa evet hata olabilir
İlk degil ama uzun zaman sonra ilk ve onun kadar duzgun konusani bulamadim en buyuk korkum benimle birlikte oldugu icin beni kullandigini dusunecek bir beginsizle birlikte olmak 😂
Ama onun konusma tarzinda ne kardeşim var nede kadınlara karsi saygisizlik cagristiran kelimeler seks hakkinda yazmiyor hatta fazla
Sence dogru mu yapiyorum beni mutlu edebilir mi?
Yani haklısın, aslında bu kullanılma meselesi de çok saçma geliyor sadece Türkiye'de var bu kadınlar daha çok zevk alıyor erkeğe göre üstelikte karşılıklı oluyor kullanma anca sarhoş biriyle birlikte olma vs tarzı şeyler oluyor bu da direkt farklı yerlere gidiyor
Burasını bilemem kadınlara karşı fazla saygıylıysa seni mutlu edemeyebilir nihayetinde kadınlar bunu tam olarak algılamasa da yatakta daha sert haşin erkekleri istiyor algılarım bu şekilde ay aman canın acımasın ay o olmasın vsvs olunca olmuyor
değil
Saçma değil ben olsam gelirdim
Güvenilir ve kibarım
Değil
seviyorsan at
ne güzel