Bir tanıdığımızın işyerinde birlikte çalıştığı birini gördüm bugün beğendim. Ama sosyal medyadan eklesem beni kötü zannedebilir, ablaya da söyleyemem. Erkekler ne düşünür ilk adımı atan kadınlar için. Beğendiyse zaten ablaya söyler mi. Bekleyip ondan bir adım gelmezse vaz mı geçemeli
Güncellemeler
+1 yıl
Gmc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Adım at tabiki bunda korkulacak birşey yok.
Bir defa gördüm sadece. Beğendiğim için tanımak istiyorum ama o bir kere hörüp beğenmemituhaf bılabilir
Bundan 12 sene önce 18 yaşımdayken bi mobilya dükkanımız vardı. Neyse işte gel zaman git zaman telefonuma bilmediğim numaradan çağrı geldi bende geri aradım o numarayı.
Karşıdaki ses bir kıza aitti ve beni dükkanda gördüğünü çok beğendiğini söylemişti. Kızı dükkana davet etmiştim gel tanışalım diye ve ertesi gün gelmişti. Kız tombul biraz çirkin birşeydi ama tabi ben güzelliğe çirkinliğe takılmam karakter önemli benim için.
Kızla tanıştım konuştum falan işte o zamanda arabayla evinin yakın bir yerede bırakmıştım onu. Daha sonra bu kızla vakit geçirmeye başladım ama karakteri bana göre değildi ve bende soğudum ondan aramalarımı seyrekleştirdim.
Daha sonra bana mesaj attı ben sana fazlalıkmıyım falan filan. Bu kızla yine buluştum kalbimi kırdın düzeltmen lazım dedi. Dedimki ne yapayım söyle o da yok trip üstüne trip hiç sevmem bu tavırları.
O gün kızı sinemaya götürdüm bir film izledik ve dedimki sana bir türlü ısınamadım ben dedim kusura bakma dedim ve daha fazla sürdürmedim.
Yani adım at bunda çekinilecek birşey yok.
Adım atmaya korkuyorum. Bir de nasıl bir kişilik bilmiyorsun tabi. Sizi de tebrik ettim bu arada çok naif davranmışsınız, tepkileriniz güzel. Ben adım atınca beni kötü bilmesinden çekiniyorum aklım karışık. Ben 28 yaşındayım o da 32 falan sanırım
Aslında senin ve onun yaşıda gayet iadeal. Bir kaç sefer dediğin işyerine git bakalım onun sana karşı bir ilgi alakası olacakmı iyi gözlemle.
Gidemem işimle saatleri çakışıyor üstelik denk gelmemiz çok zor. Sosyal mesyasını buldum kurumundan soyismini bularak. 1 ay falan beklesem mi. Çekiniyorum ya birilerine de söylerse bak şu kız da benden hoşanmış falan gibi. Karakter olarak tanımıyorum.
Bekar olduğu kesin. Annemle yaşıyorum falan dedi
O zaman onu tanıyan ortak bir tanıdık bul sen güvenebileceğin birine durumu anlat bakalım. Yinede sen bilirsin 1 ay bekle ama ondan bir karşılık gelmezse sen adım at diyecem ama dediğim gibi sen bilirsin.
Belki de bir ayda ben vazgeçmiş olurum bakalım 😄😄
Nasip. Alnında yazılıysa o kişi hiç kimse kavuşmanıza mani olamaz.
Hadi bakalım inşaallah. İyi cesaret ve moral verdiniz.
Hakkında hayırlısı olur inşallah. 🙂👍
Çook teşekkür ederim, inşaallah
Adam namazında niyazında muhafazakar yine de olumlu bakar mı. Hesabını inceledim de
İstek atınca kabul ettimi o?
Atmadım ki. Facebook hesabını inceledim.
Namazlı niyazlıysa evleneceği kişiyide öyle ister.
Bende namaz kalıyorum ama kapalı değilim. Tam istediğim gibi
O zamansa hadi bakalım adımı sen at.
Ben adım atınca bir değerim olmayacak
Neden bu kadar korkuyorsunki? Bak çevremden örnek vereyim. Bi arkadaşım düğüne gitmişti bundan 4 sene önce ve düğünde kızın biri arkadaşı beğenmiş. Kız cesaretlenip adım attı arkadaşımla konuşmuş. Sonuç ne şimdi dersen evliler ve bir tanede çocukları var.
Bu kadar korkmayın ya adım atmaktan.
Adam memur bende üniversitede doktora öğrencisiyim. Belki de sevdiği falan varsa diyorum ya da onun bana karşı meyli olmazsa... Konuşma sırasında bekar olduğundan ve annesiyle yaşadığından bahsetti beni de umuda kaptıran biraz da bu oldu. Ama ya şu kızda benden hoşlanmış falan derse kabul etmeyip
Sen bide onunla konuştun ve sana bekâr olduğunu annesiyle yaşadığını söylediyse mesajı vermiş sana aslında. Bir erkek dikkatini çektiği kıza bekârım der. Belkide çekingen birisidir ve senin vereceğin tepkiden korkuyordur sende bundan dolayı korkuyorsun. İşler karma karışık. 😄
Bir korku var reddedilme gibi. Reddedse yine sorun değil de çalıştığı kurumdakilere de benden hoşlanmış falan derse hoş olmaz. Ben de ilk defa böyle bir şeye teşebbüs ediyorum garip bir heyecan bir yanda korku... Sonuçta üniv. Öğrencisiyim adama karşı beğenim ortaya çıkarsa utanırım. Bir de adamı bir defa gördüm sonuçta ama bir daha görme ihtimalim zayıf. Kız şıpsevdi falan zannedebilir gibi bir sürü ihtimal düşünüyorum
Reddedilmekten korkma zamanında bende reddedilmiştim. Bu kız benden hoşlanmış vs gibi söylemlerde çıkarmaz merak etme. Gerçekten Allah korkusu olan namaz kılan adam bunu yapmaz.
Önemli sınavlarım da var, şimdi onunla uğraşmaya başlarsam aklım oralarda kalır. 1 2 ay geçsin sınavlarıö bitsin. Belki de vazgeçmiş olurum
Valla sen bilirsin. Umarım hakkında hayırlısı olur herşey.
İnşaallah o beni bulur ya. Bütün karmaşalar biter. Çook teşekkürler
Adam iş hayatına 2007 de başlamış kaç yaşında olabilir. Sanırım 32 den büyük.
Belkide 32 den büyüktür. 35 falan olabilir. Yaş senin için sorunmu peki?
Ben 28 yaşındayım 8 9 yaş fark varsa sıkıntı
Şu şartlarda 8-9 yaş farkı varsa evet sıkıntı tabiki. Aslında tam yaşını falan öğren bence. Onun hakkında yeterli bilgiye sahip ol bakalım.
Adama eninde sonunda mesaj atacağım sanırım. Her yerden bakmaktan bıktım
Bilmiyorum bence erkekler adim atmalı.
Bence de erkek adım atmalı ama ya o da çekinirse söylemeye
Konu da tam benlik 😄
Bi ulaşır misin bana
"abla" kim oluyor?
İş yerine gittiğim kişi
eee onla ne alakası var? ona dese ne demese ne?
Abla da bana söyler 😄😄
:D
Adamın adam olmasına göre değişen bir durum
Bunu da bilmek zor
Anlayacaksın apla
Hayır
Herkese göre hayır değil bence