Buluşma günü yapılacakları planlayan mı yoksa "sen ne istiyorsan ona uyarım" diyen erkek mi caziptir? 

Kadınlar bence yöneten erkeği severler. Mesela bir erkeğin yarın sinemaya gidiyoruz biletleri aldım demesi; aşkım yarın sinemaya mı gitsek demesinden iki adım öndedir.
Buluşma günü planı yapan erkek kesinlikle cazip! Böyle biri seni düşündüğünü ve emek verdiğini gösteriyor. Ama tabii ki bu demek değil ki senin fikrini önemsemeyen biri olsun. İdeal olan, bir plan yapıp sonra senin de fikrini alması. Hem tutkulu hem de anlayışlı olmak her zaman kazanır! 🥰✨ Bence bu dengeyi yakalayan erkek tam bir jackpot! Ama en önemlisi uyum ve karşılıklı saygı. 🌸🖤
Cevap
6Cevap
Plan yapsın ben uyarım sürpriz yaparım bende gün sonrasında
Ikiside iyidir. Sonuçta iki secenekte olumlu...
Planlayan daha caziptir.
Tabiki planlayan sen me yaoarsan uyarım çok centilmenve gelmiyor biraz erkek tarafının romantik olması gerektiğini düşünüyorum
E yani buluşmayı mekanı falan planlamıs organize etmiş bu sorumluluk hosumuza gider
Planlamıyor anlık plan yapıyor bende dahil olmuyorum
Ben biraz kararsız biriyim o yüzden planlama işini yaparsa karşı taraf fena olmaz
Evet öndedir. Yani düşünsenize buluşmak istiyor, çağırıyor sonra da farketmez vs diyor. Çıldırılacak bir durum
Planlayan daha cazip tabi.
Planlayan erkek çabalayan taraftır
Plansız iyidir.
Erkekler kapatılsın genel olarak jazjjsjjzsj
Centilmenlik yapmış diye düşünürüm.
Beraber karar verilmeli
Planlayan erkek ama diğeri de cazip gelir aslında
Planlayan bence
planlayan erkek iyidir
ortak olması en güzeli
Plansız daha heyecanlı olur
Planlayan