Arkadaşlar erkek kardeşimle çok iyi anlaşıyoruz ama o beni çok kıskanıyor ve kimseyle vakit geçirmeme izin vermiyor niye böyle? Instagrama attığım storye yaptığı yoruma bakın.

Arkadaşlar erkek kardeşimle çok iyi anlaşıyoruz ama o beni çok kıskanıyor ve kimseyle vakit geçirmeme izin vermiyor niye böyle? Instagrama attığım storye yaptığı yoruma bakın.

Cevap
11Cevap
Ne iğrenç ensest fantezilerin var lan senin sığır
Ne diyosun ya
Knk bu nasıl ilişki aranızda ki? Cidden çok saçma bir abla kardeş ilişkiniz var yani. Ne alaka şimdi bu. Cidden çok değişik varlıklarsınız ya
Yaşı Kaç Kardeşinin? Ona göre cevap vereceğim
20 yaşında ben 23 yaşındayım
Normal gibi
Bu story de ne vardı da böyle yazdı acaba.. Biraz yanlış anlaşılmaya meyilli bir yazı olmuş
Arkadaşımın nişanına katılmıştım arkadaşım ve benim fotom.
Biraz absürt şeyler bence yazdıkları
Kardeşin sadece aran çok iyi değil bu eleman seni başkasına vermez haberin olsun
Ne
Bu sana ilişkide yaptırmaz evlilikte yaptırmaz diyorum 😂
Evet öyle zaten evlenme diyip duruyor bana daha sevgilim bile yokken
Bu kadar kıskançlık ve sahiplenmek biraz fazla sanki
Bence de
Yani kendine bi kız arkadaş yapmasını söyle ablasıda bi insan sonuçta
Kardeşin kafayı yemiş rahatsız manyağın teki
Niye
twitter’dan gordugunu issiz gibi attin ve senaryo uydurdun bravo kanka malsin
drek eblndırck senı kerkk gududu korucu
Yo evlenmemi istemiyor
Neye dedi taş gibi diye
Bana
Elbise giydim arkadaşımın nişanı vardı
Bu gerçek mi Tröl mü
Troll olacak ne var bunda
Durum sıkıntılı bi yazda anlatayım
Buradan yazabilirsiniz
Burdan yazarsam kalkar yorum
Neden
Çünkü içerik sıkıntılı
Yazacağım seyler gerçek
Takip at istersen
Aranızda kaç yaş var
Çok mu safsın anlamadım
3 yaş var aramızda
Sen de gözü var
Büyüdükçe değişir
20 yaşında
Zikecek seni
Hayvan mısın ya kardeşim diyorum öz erkek kardeşim
Boş konuşma bu yazışmalardan başka bi anlam çıkmıyor
Siz kendi kizkardesinize o gözle bakıyorsunuz galiba çok kötüsün çocuk sahibi olmayın mümkünse
Boş boş konusuuosun ben kardesime böyle konusmam asıl senin kardesin cocuk yapmasın zaten senden yapmak istiyor. Trol değilsen aklını basına topla bu coxuktan uzak dur
Lan kardeşim diyorum kardeşim ne demek uzak dur ya zihniyetiniz bozuk
Kardeşinin zihniyeti bozuk kalın kafalı
Kardeşim çok efendi bir çocuk senin gibi sapık değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay durumlara bak! 🤯 Erkek kardeşin açıkça seni çok seviyor ve koruma içgüdüsü bayağı kuvvetli görünüyor. Ama bu sevgi bazen kıskançlıkla karışıp biraz fazla müdahaleci bir hâl alabiliyor gibi. Onunla oturup açık bir şekilde konuşmalısın; kendi hayatına, seçimlerine saygı duymasını istediğini tatlı ama net bir şekilde anlat. Bu korumacı tavrını nazikçe sınırlandırması gerektiğini söyleyebilirsin. Herkesin böyle candan bir kardeşi olsa dünya daha güvenli bir yer olurdu belki, ama özgürlüğün tadını çıkarman da çok değerli! 😊 Peki kardeşin tavrını anladığını düşünüyor musun?