Erkek kardeşim beni çok kıskanıyor ne yapmalıyım?

Ben 22 o 19 yaşında, henüz sevgilim olmadı kafa dengi, doğru insanı bekliyorum ama konu açınca veya diyelim ki benimle ciddi düşünen biri var diye örnekler verince ee, olamaz öyle bir şey gibi şeyler söylüyor sinirli bakışlar atıyor benim hayatımda biri olamaz mı tek mi öleyim diyorum sessiz kalıyor sonra bir şey demiyor, mesela aldatılsam ne yaparsın diyorum gider döverim yaşatmam tarzı konuşuyor öyle dediği için birazda korkuyorum ama umrumda olmaz benim kendi kaydeber önüme bakarım kimseye ihtiyacım yok sıkıntı olmaz diyorum tekrar duraksıyor, ama ben biraz tedirginim nasıl açarım hayatıma birini alınca konuyu tavsiyeniz var mı? Ablamda var 25 yaşında uzun ilişkisi oldu onu da korur yeni birilerinden bahsedince kızar gibi davranır ama bende daha çok tepki veriyor, hayatıma birini almak istesem ciddiye de binmeden kesin emin olmak için ek bir şeyler de yapar.. sizce biz bu çocuğa nasıl davranmalıyız? Erkekleri ben biliyorum falan diyor, kendisi de yakışıklı kızlar peşindedir falan bende bizde erkekleri biliyoruz ama biz onu o kadar kıskanmayız hatta bana etrafındaki kızları anlatır, baya konuşuruz, ailecekte çok düşkünüz ona ne yapacağımızı şaşırdık.
/ bizde alakası var mı bilmem ama minyon tipliyiz o çok daha uzun koruma içgüdüsü mü var bunda anlayamadım

Erkek kardeşim beni çok kıskanıyor ne yapmalıyım?