Arkadaslar kiz kardesimi hiç kiskanmiyorum
fakat sevgilimi falan asir kiskaniyorum kiz
kardesim sevgili dalan yapitigini gelip bana söylüyo umrumda olmuyo baya bi seyini
gördüm hiç kiskanmiyorum bilmemezlikten
geliyorum nirmalmi
fakat sevgilimi falan asir kiskaniyorum kiz
kardesim sevgili dalan yapitigini gelip bana söylüyo umrumda olmuyo baya bi seyini
gördüm hiç kiskanmiyorum bilmemezlikten
geliyorum nirmalmi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tabiki normal kıskanmak zorunda değilsin hatta zaten kıskanmaman gerek sen normal olanı yapıyorsun
Bazen aşırıya kaçıyo gibime geliyo sevgilsinin evinde kalıyo yanımda iç çamaşırıyla duruyo sevgilisi bizim eve geliyo onun yanındada açık giyiniyo iç çamaşırı değilde şort tayt spor sütyeni falan giyiyo umursamıyom
Kardeşin kaç yaşında
15 16 civarı bişe
Knk sen hiç umursamıyon ki daha yaşını bilmiyon demekki çok sıkı bir aile yapınız yok kıskanmaman takmaman normal
Yok aile bağımız var annem babamda korkuyo msele onlar gitsin rahatlıyo iç çamaşıryla geziyo bornozla geziyo duruyo sevgilisi gelince yatakta sarılıyolar kardeşim kıs giyiniyo yine
Yani kardeşinle hemen hemen aynı yaşlardayım ben abimin yanında iç çamaşırlarıyla gezmem kardeşin demekki senin yanında kendini rahat hissediyor kardeşinle normalde aran nasıl beraber vakit falan geçiriyor musunuz
O kadar değil arada denize falan gidiyoz ama kardeşimle o yönden pek utanmamız yok benim yanımda iç çamaşırıyla geziyo yani şeyleride büyük belli oluyo aynı odada kalıyoz bazen sütyen alcağı zaman eliyle kapatıyo hafta sonları bizimkiler yazlığa gidiyo beraber kalıyoz zaten ikimizinde birbirimze azcak hali yok o yüzden pek o konuda takmıyoz birbirimizi kaç kere çıplak gördük ben duşdayken kapıyı açıyo bakmadan bişe alıp çıkıyo o konuda rahatız yani kısaca kardeş olarak yakınız ama birbirimizden çekinmiyoz mastürbasyonu falanda tam çaktırmasakta haberimiz var ben sadece seks yapmasından korkuyom uzun ilişkisinde olurda herkeslede olmaz
Kardeşini s*k*cek halin yok onu biliyorum senin yanında rahat demekki sen onu takmıyorsun o seni takmıyor. Git yanına güzelce konuş 18 yaşından küçükken seks türü şeyler yapma de uyar sadece ufaktan korkutmadan sana güvenmese senin yanında sevgilisiyle falan takılmaz zaten
Bi kere sordum zaten bana adam gibi cevap ver dedim hiç seks yaptınmı dedim yemin etti yok dedi ama biraz ileriye gittik yalan yok seks yerine kendi kendime yapıyom dedi zaten ev boş olduğunda diyo biraz işim var çıkarmısın diyo ne işin var dediğimde biraz canım çekti dışarı çıkabiliyosan dışarı çık yoksa kulaklık tak falan diyo o konusa birbirimizi biliyoz bende diyom çık diye niye diyo bende hafiften velli ediyom kolay gelsin diyo çıkıyo yani o konuda çekinmiyoz birbirimzi çok gördük öyle
Yani kardeşinle siz baya baya yakınsınız sen yapma de daha yaşın küçük sevgilinle falan yapma böyle şeyler de o seni dinler siz zaten böyle birbirinizi göre göre büyümüşsünğz belli ondan kıskanmaman takmaman normal
Yok anne babamın yanında böyle değiliz açık giyinmiyozds ikimiz kalıncs açılıyoz ben baksırla oda iç çamaşıryla falanda sütyenini değişceği zaman bana sadece sırtını dönüyo bide arada dalga geçiyo bak sana sönük üstümğ değiştiririm he diyo bende değiş diyom ıyy pis sapık falan yapıyo şakasına bazen ben yapıyom o diyo bazen sen şey olmuşsun ben çıkıyımda rahatla diyo ama yani çıllak görsekte pek takmıyoz yani odada çıplak olsa girer eşyamı alırım ama fazla durmam bakmam yine
Ama biribirimzi seviyoruz bi kere konuştukta tam istediğim gibi abisin arada cinsel şaka yapıyomya rahatsız oluyosan söyle yapmam dedi bende yok iyi böyle bende seni seviyorum dedim sonra geldi sarıldı bende şakasına et ete değdi dedim göğüsüne oda noldu kalktımı dedi güldük bazen sevgili gibi cinsel muhabbette yapıyoruz kardeşimi seviyorum yani böyle güzel ama inşallah seks yapmaz
Normal
Bazen aşırıya kaçıyo gibime geliyo sevgilsinin evinde kalıyo yanımda iç çamaşırıyla duruyo sevgilisi bizim eve geliyo onun yanındada açık giyiniyo iç çamaşırı değilde şort tayt spor sütyeni falan giyiyo umursamıyom