Arjantinli bir kadın tarafından şiir gibi seviliyorum. Hiç bir türk kadını tarafından böyle sevilmedim?

Neden kadınlarımiz bir erkeğe iyi hissettirebilmekten uzaklar. Engeledim vazgeçmedi. 1 senedir vazgecmiyor. Gelme dedim.. uçak bileti yaktı. Yine vazgeçmedi. Ne zaman kendisine (Ma mali durumum.. senin ihtiyaçlarını karşılamaya yetmezse.. seni madur etmek istemem desem) sen beni türk kadinkari ile karistiriyorsun.. sadece benim yanında ol.. bana sahip cik. Ben seninle köprü altında da yasarim) diyor. Çocuklarına türk yemekleri yapmaya başladı. 6 saat farkımız var. Buna ragmen.. tr. saatini göre iyi gecler der. Mesaj sessi acik. Ne zaman yazsam dönüyor. Sanırsınız hiç uyumuyor. Daha anlatsam buralara sığmaz. Erkeğine iyi hissetirebilmenin kitabini yazmış. Vazgeçmeyen kadının tek tarifi. Ya calisamazsam madur okursak ditoyorum. Ben ne güne duruyorum diyor. Aklımı aliyor benim. Gelecek ve bu sefer.. gelme demeyecetim. İlk defa bir Latin kadını tanıyorsun.. biz Türk kadinlarina benzemeyiz diyor. Sıfır kapris.. sıfır trip.. sifir gurur. Bana sevilmenin nedemek oldugunu ogreten kadın.. dünyanın öbür ucunda. Neden bir Türk kadını beni böyle sevmedi hiç. Adını Melek koydum.
Arjantinli bir kadın tarafından şiir gibi seviliyorum. Hiç bir türk kadını tarafından böyle sevilmedim?
Güncellemeler
9 ay
11 yaş küçük.. ama sorun olacak bir yaş farkı değil bu. O zaten sorun etmiyor. Başka konulara takılıyorum.
Güncellemeler
9 ay
Şu anda da bunu yazdı (sen benim mutlu olma sebebimsin. Seni hayal edebileceğinden cok daha fazla seviyorum)