Türk kadını zaten çok güzel, yaradılışı gereği. Bakmayın siz ötekileştirmeye çalışan ve aşağılık kompleksine girmeleri için uğraşanlara. Türk kadını güçlüdür, çalışkandır, özel ve güzeldir. Bakmasını bilene...
"Dünya'da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez."
"Ey kahraman Türk kadını sen yerlere sürünmeye değil; omuzlar üstünde göklere yükselmeye layıksın."20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık bu tür sorulara verilecek cevapları tahmin edebiliyorum, kim kavga etmiş ona bakmak için geldim.
20 Yorumla
Adriana Lima hem güzel hem de doğru sözlü bir kadın demekki..
Bu ülkede Adriana ya on basacak bir sürü kadın var..10 Yorumla
Türk kadını bence gayet güzel ama kimileri kendine bakmıyorlar o ayrı.
Ben türk kadınını beğeniyorum. ☝👍30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBen yıllarca söyledim ve halen de söylüyorum. Türk kızlarıın güzel olduğunu bir çok defa bu sitede yazdım ve yazıyorum. Tek sorunun güzel olmalarının beraberinde getirdiği bazı sorunlardır. trip , naz , ego , kapris , seçicilik ve bazı kriterlerdir.
10 YorumlaBurada Türk kadınlarına sallayan hödükler 250 gram için g*tünü satacak konumdalar elde edemeyen her gereksiz karalama ihtiyacı duyar ancak..
40 Yorumla
+1 yılTürk kızları çirkin'dir kötüdür diyemeyiz, güzellikleri umrumuzda değil,
İnsan olsunlar erkeklere karşı düzgün dialog kurmayı öğrensinler biz zaten onları başımıza Taç ederiz.20 Yorumla
+1 yılTürk erkelere ne bakıyorsunuz yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez
Türk kızlarını beğenmezler anası atası hep TÜRK 😂😂30 Yorumlatürkiyede cihangirde gezerse tabii böyle der, kendisini diğer semtlere bekliyoruz :D
21 Yorumla
+1 yılGezdiği semtlerdeki kadınlar öyle olabilir. Gerçi bakımla her kadın güzeldir. Türk kadınlarını beğeniyorum ben.
00 YorumlaBelki çok iyi değiliz ama yine bir çok ülkeden de iyi sayılırız
10 YorumlaFark eden birilerinin olması güzel 👊🏻aynı fikirdeyiz adrianaa😅
10 YorumlaGayette haklı bence şu yüzyılda insanlara bir şeyleri beğendirmek çok zor..
10 YorumlaBen avrupa yaşiyorum asla türk kızlarindan vaz gecmem. Tek favorilerimdir
20 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri ne tuhaf yaa sürekli laf atıolar kendi kadınlarına
20 Yorumla
+1 yılEgzotik derken vahşi falan mı demek istedi yabani gibisinden
11 Yorumla- +1 yıl
Haha he öyle he vahşisin😂
Yahu Lima estetikli!! Limaya benzeyen Turk vardi kibrisli ama sirf Turk diye begenilmiyor.
01 Yorumla
+1 yılEvet güzeller ama bazıları çok egolu. İçsel olarak düzelmesi gereken bazı kadınlar var
00 Yorumlabu kadın metin harayla olduktan sonra çok iyi olmaya başladı
00 YorumlaTürk kadınları gerçekten güzel, konuşmaya başlayıncaya kadar:)
10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarına laf atanlarinda tipi bir şeye benzese biz de size bayılmiyoruz
20 Yorumla
+1 yılEvet cok haklı Turk kadınları bir numara çok tatlı...😎😘
10 Yorumla
+1 yılO türk kadınlarını bide bize gösterse keşke ben hiç görmedim
23 Yorumla- +1 yıl
Evde tabiki göremezsin ezik, sosyeteye karış ama Zor sen eziksin
- +1 yıl
Bu nasıl bir yorum anlamadım senin gibiler neden ks alınıyor senin gibi kültürsüz edepsiz insanlar kafasına göre bana hakaret ediyor valla size ben birşey demiyorum insan olun biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahım ben bir yalan söyleyeceğim beni affet, Evet doğru diyor
02 Yorumla- +1 yıl
İri gözlü, beyaz tenli Türk kızların neresi çirkin? En güzeli kızları bile çirkin ilan ettiniz nefret, kininizden Yüz olarak yabancı kadinlar çok çirkin o acidan Yabancılar Türk kadınları yüz olarak çok güzel diyorlar ama Türk erkekleri kaba, çirkin diyorlar
Cevap sahibi+1 yılHaklısınız, özür diliyorum
+1 yılÇok haklı nasıl da biliyor kerata
40 YorumlaNişantası bebek karılarını söylüyordur o kenar mahalle karılarını değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel olan turk kizlari cogu gocmemdir arnavut bosnak bulgar falandir
14 Yorumla- +1 yıl
Flört ettiğim kız bulgardı ve balina gibi kızdı afedersin bence saçmalama
Cevap sahibi+1 yıl@Karakartal_51 bir tane balina kiz var o dasana denk gelmis senin artik malligin
- +1 yıl
Elbette haklisin ama sonuçta hepimiz insaniz ve kız burger kingde bana ıce tea ısmarladı ve onu sevmiştim bu jestinden dolayi
+1 yılBağcılar'ı gezmemis hiç :D
30 Yorumlahahaha. tam tersi demek istedi heralde
30 Yorumla
+1 yılAdriana bir sus yavrucum sen karışma a q
42 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKesinlikle turk kadinlari guzel ve egzotikler
20 Yorumlaneyimizi beyenmiyorlar ki zaten
27 YorumlaBaşına saksı düşmüş
Neresi güzel allah askına ya
Evlat olsa sevilmezler37 Yorumla- +1 yıl
Resmine bakinca Allah belaniii vermis diyorum susuyorum, cirkin kekoo bunu yazan George Clooney gibi biri olsa amenna 😂😂
Türk kadını bir tanedir.
10 Yorumla
+1 yılVayy. Be bir de mutevazi 😂😂
10 Yorumla
+1 yılÖpün de başınıza koyun türk kadınlarını :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılKadın haklı beyler dağılın..😎
00 Yorumla
+1 yılAsilsiz ihbar inanmayin 😀😀
19 Yorumla- +1 yıl
İri gözlü, beyaz tenli Türk kızların neresi çirkin? En güzeli kızları bile çirkin ilan ettiniz nefret, kininizden Yüz olarak yabancı kadinlar çok çirkin o acidan Yabancılar Türk kadınları yüz olarak çok güzel diyorlar ama Türk erkekleri kaba, çirkin diyorlar
- +1 yıl
Iri gozlu beyaz tenli kizi googleye yazsan turu tukenmek uzere turkiyede diye bildirim verir google
- +1 yıl
Ben her yerde gördüm aşirri güzel kizlar, ama onlarda hep yakışıklı, çekici adamlarla size sümük atmiyorlar diye kedi ulaşamadığı cigere mundar der o hesap sen suriyelisin herhalde tipe bak ya bide kizlara laf etme hakki görüyor önce aynaya bak aynaya
- +1 yıl
Benim zoruma gitmedi belliki senin zoruna gitmis bu kadar kasima yara yaparsin 😂😂😂😂😂😂😂 suruye irak iran neye sayarsan say senin gibi 50 tane cebimden cikartirim tipim fizigim yerinde fazla zoruna gitmesin uyuyamazsin felan😂😂😂😂
- +1 yıl
Çok çirkinsin, yoklukta gitmezsin seninle olcak Kızı öp basina koy ama üzülme her kör atın bir kör alıcısı vardır
- +1 yıl
Valla kedi uzanamadi cigeri mindar edermis bisuna satasma bana tipim degilsin otede oyna yuz vermem
- +1 yıl
Resmine bakınca iyy dedim, gerisini düşün ezik, kekoo
+1 yılyalan söylüyor. tamamen kitleye yaranmak
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel kadınlarımız var. Haklı.
00 Yorumla
+1 yılBiz hem türk kızlarına bakarız hemde yabancılara
00 Yorumla😂😂😂😂😂sesli güldüm bu duruma yazik
10 YorumlaTürk kadını can dır seviyorum lan sizi
10 YorumlaMagazin konusunda 496 cevap paylaştı. Teşekkürler tatlım öyleyiz evet 😎
10 YorumlaAdrıanın gözler gg olmus demek kanks
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakli, turk kadinlari cirkin degiller ki
10 YorumlaRusyayla karıştirmiş olmalı.
48 Yorumla- +1 yıl
Ruslar leş gibi, sari sarı bizim Ülkeden başka onlari beğenen yok!
- +1 yıl
Nefret ediyorum bütün ruslardan Allahin belalari otelleri işgal ettiler biz bulamiyoruz Suriyeli değil de Ülkemde rus istemiyorum !
+1 yılTabi bir numarayız biz😎😎
10 Yorumla
+1 yılYav he yenge he
36 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Poesje Defol git psikolojik manyak. Sıktır git kendine başka bir yer bul.
Haklı
30 YorumlaBu kadın işi biliyor dostum 😎
10 YorumlaEvet sadece güzeller.
00 YorumlaMetin hara olmasa demezdi 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Bu röportaj 2014 yılına ait, o zaman lima evliydi hayatinda Metin hara yoktu 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılIllaki adrinananananaa 😍😍😍😍😘😘😘😘
324 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKinkancligindan catladin aha simdi patladin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir Kezban havladi sanki 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaw he he
Cevap sahibi+1 yılAmip
Cevap sahibi+1 yılKabullenemeyen belli oluyo 😂😂😂 cigirtkan gibi saldiriyon etrafa
Cevap sahibi+1 yılMaymun suratli kezban keko seni bagir bagir cirkinlik feryatlari bunlar 😂😂
+1 yılevet güzeliz xd
20 Yorumla
+1 yılHaksız türk kızları çok egolu ve çirkin
430 Yorumla- +1 yıl
Noldu yavru zoruna mı gitti gerçekleri söyleyince böyle havlarsın köpek hadi ikile 😉
- +1 yıl
Hahaha türk kadını duyunca salyam mı akıyor sen benim anca bokumu yersin şu tipinle sıktıgımın malı bide tipime laf etmiş sen kendi tipine bak gotumle bakmam sana sıktıgumun egosu işte noldu egonla konuşuyon burda eğer sizin gibilere salyam aksam gelir burds türk kadınları harika çok güzel derdim senin gibi iki yüzlü değilim ha bu arada annemin mevzuyla ilgilisi annemin adını ağzına alma birdaha eleştirini benim üzerimden yap ailemi karıştırma ben senin ailenle ilgili bir söz yazdım ona göre biraz saygılı ol
- +1 yıl
Be a. koydurduğumun salağı "Türk Kadını" üzerinden afkuruyosun ya dengesiz dangalak anan da Türk Kadını değil mi? Tabi ananı da katıcam araya o da Türk Kadını sonuçta. Evet Türk Kadınının adını duyunca itsin ya salyaların akıyo hemen hem yavşamak için hem de işine gelmeyince salyanı iyice akıtıp havlamak için. Laf sokunca nasıl kudurdun kemiği doğru yere fırlatmışım tipine kezzap fırlattığımın canısı seni
- +1 yıl
Kuduran belli havlıyorsun deminden ağrı ben iyi saplamışım ki sana gelip yorumunun altına yorum yazıyorsun
- +1 yıl
Ya Allah aşkına şu tipine bir baksana sen hala neyin tribindesin tipini sıktıgımın mahlukatı gshahahah sıkmedım ya ondan böyle ağlıyor yüzsüz köpek
- +1 yıl
Sen anca sıkımı yalarsın başka birşey bildiremessin bana hadi ötede oyna hadiii
- +1 yıl
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlamış kardeşim ben napim ötüyor işte malcuk
- +1 yıl
Bel altı konuşan sensin deminden ağrı hadi sıktır gıt şimdi vaktimi vermeye bile değmez köpekcik
- +1 yıl
Yav he he sana sıkımı bile sürmem ben hadi süriyeli sıker seni anca hadi yavrum hadii
- +1 yıl
Aynen yazmaya değmez haklısın
- +1 yıl
Kezbanları rahat bırakın len. Paçozluklarını savunamıcaklar mı evde kalıp :D
- +1 yıl
Resmine bakinca Allah belaniii vermis diyorum susuyorum, cirkin kekoo bunu yazan George Clooney gibi biri olsa amenna 😂😂
- +1 yıl
En azından benim koyucak bir suratım var senin o bile yok o kadar yüzsüzsün yani hayır yani doğruları söylemek niye bu kadar zorunuza gidiyor napalım düşüncelerimizi söylemeyelim siz ne isterseniz ne hoşunuza gidersr onu mu söyleyelim yalan mı konuşalım? 😂😂
- +1 yıl
Ama çok çirkinsin, Yakışıklı birinin bunu söylemesi gerek kekooonun değil. Eziksi, zavallı güzel kizlar yuz vermedi diye bu kinin yazık
- +1 yıl
Kimin çok çirkin olduğu belli az ötede oynasanız sizin yaş 15 falan mı sizin gibi beyin yoksullarını niye alıyorlar bu siteye engel yemeniz lazım sizin?
- +1 yıl
Ayrıca tartıştığın kiza o at suratına bakmadan çirkin demişsin iyi güldüm 😂Ullan kekooo o çirkin dediğin kizin iri kocaman gözleri var, sırma saçlı Maşallahi var sen bildiğin at surat! Kocaman bütün, kuru yüz, kuru göt pantolanda düşer o kuru göte iyy kusucam sen bizi sevme çik mutlu oluruz at süratli
- +1 yıl
Hala havlıyon mu sen köpek g*tumu yersin sen benim anca hahahaha
- +1 yıl
Bence Önce Kulaklarını ameliyat ettir, sonra burnunu sonra bize yorum yap çok gülünçsün yoklukta gitmezsin ama üzülme her kör atın bir kör alıcısı vardır yanı 😇
- +1 yıl
Seni engelledim at surat, igrenc sapık midem bulandi, kusmaya gidiyorum igrenc derece çirkisin yüzüne bakinca iyy ifadesi verdircek kadar gerisini düşün
- +1 yıl
+1 yılBu kadın da efsaneymis
00 Yorumla
+1 yıltripli ama bide
00 Yorumla- Magazin konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı
00 Yorumla E dogru demis 😄
10 Yorumla
+1 yılHakli tabiki
10 YorumlaKız haklı dağılın
20 Yorumlahaklı tabi ki
10 Yorumla
+1 yıladrinanın gözlerinin bozuk olacağını hiç sanmazdım
19 Yorumla- +1 yıl
İri gözlü, beyaz tenli Türk kızların neresi çirkin? En güzeli kızları bile çirkin ilan ettiniz nefret, kininizden Yüz olarak yabancı kadinlar çok çirkin o acidan Yabancılar Türk kadınları yüz olarak çok güzel diyorlar ama Türk erkekleri kaba, çirkin diyorlar 😂
- +1 yıl
Ondan mı türk erkeğine aşık oldu birlikte 😀 ayrıca madem güzelsin niye yabancı kızın fotosu var senin değilde profilinde?
- +1 yıl
- +1 yıl
Seni etiketlemeyi gözden kaçırmışım
- +1 yıl
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası