encrypted-tbn0.gstatic.com/images

Dünyanın en güzel kadını mıdır bilemem ama gerçekten çok güzel olduğu tartışmasız. Kadın hem anne hem de artık yaşlandı buna rağmen gayet alımlı. Sorunun cevabına gelirsek bence en ünlü mankenlere biri olması ve ağız alışkanlığı yüzünden öyle diyorlar.
Ondan çok daha güzel olan model dolu abartıyorlar.
Bence de öyle çünkü ben bembeyaz tenli insanları daha çok beğeniyorum ama dediğim gibi alışkanlık ve ünlü bir manken olması yüzündendir.
Ben bile çok bayılmadığım halde Adriana Lima örneğini veriyorum. Ağız alışkanlığı cidden 😅
Aynen ve bence güzel bir kadın. Zaten ya ruslar ya da Adriana Lima denir güzel kadın denince Türkiye'de.
Güzel de mesela Bar rafelie Adriana Lima ve Barbara Palvin e bin basar.
Dünyanın en güzel kadını zaten Türk ama bu farklı görmekte kör bir çok insan.
Adriana Lima kimmiş be bizim Türk kadınlarımız ona on Çakar Yemişim Adriana Lima’yı.
Bizim Türk kadınları gibi güzel nerede var Allah aşkına Adriana Limaymiş Yemişim sizin yabancı sevdaınızı. Gözünüzü açın ve etrafınızdaki güzellikleri görün. Bırakın bu yurtdışı sevdasını.
Emin olun sadece Türkiye'de bile Adriana Lima'yı güzellik olarak katlayacak yüzlerce kadın vardır. Adriana Lima dünyanın en güzel kadını değil. Dünyanın en güzel kadını olabilmesi için dünyadaki tüm kadınların da katıldığı bir yarışma olması gerekli. Adriana Lima dünyanın en güzel kadını değil olsa olsa tanınmış en güzel kadın olabilir.
Kişiye göre değişir bu durum ;) kimisi adriana lima derken bazısı Asuman karause der, bazısı Fahriye evcen veya maria şarapova der. Bana göre ise tuba büyüküstün hepsinden daha güzel. 👍
Cevap
43Cevap
Türklere göre her yabancı kadın dünyanın en güzel kadını gadası
Dünyanın en güzel kadını :) bu konu hakkında düşüneyim,
İstisnalar harici olarak söylüyorum ki,
Yıllarca çile çeken annelerimiz var ya o anne gibi olabilen kadınların hepsi dünya güzelidir
Hani savaşta kurtuluş savaşında çocuğunu bırakıp çocuğum annesiz büyür ama vatansız büyümez diyen nene hatun, işte o nene hatun gibi kadınlarımız dünya güzelidir
Hani ailesini bütün tutmaya çalışan çabalayan o kadınlar hakkı yenmez
Hele hele cennet ayağının altında olan kadınlar anneler vardır onlar var ya işte aslında en güzeli onlar :)
Sonra bir de çalışan evine destek çıkan kadınlar işte onlarda çok güzeller
Sonra ülkesi için ve ya ilim için çabalayan kadınlar doktorlar, hemşireler onlar da çok güzeller :)
Daha çoğaltabilirim ama sanırım lüzumu yok
Kadın olmak kadınlık yapmak istiyorsanız örnek bunları alınız.
Yok canım daha güzel kadınlarımız var Türk kadınları bir kere helal süt emmişler ikincisi Allah zorluk çektirmesin hiç birine , zorlukların üstesinden bir bizim Türk kadınları ikincisi ise asyalı kadınlar. Adriananın poposunu öperler ama bizim Türk kadınının elini, bizim Türk kadınları eli öpülesi varlıklar 🙏🏻

Biraz at gibi
Örn Çağla Şikel o da öyle şopar
Ağız yapısı cidden çok çirkin
2. Fotoda bıyıklar da var
Bi de Adriana Lima'nın kollarının kıllı olduğu fotolarda var
Türk erkeklerinin Türk kızlarını kıl tüy çirkinlik yönünden eleştirip yabancıları savunmaması gerektiğinin kanıtlarından sadece biri
Türk erkeği kekolugu iste boşver
Ayn
ya onun olayi acun ilicali. acun sayesinde ulkede tanindi. ulkede herkesin 50 cent'i bilmesi gibi bir sey. taaa var misin yok musun'a dayanan bir gecmisi var lima'nin. gercekten dunyanin en guzel kadini diye bir kavramim yok, guzel kadin ama top ten liste yapsam lima olmazdi o listede.
Daha güzelleri olduğunu düşünüp yine de güzel fotoğraflarını koymuşsun genelde en çirkin fotolarını koyarlar😶 tebrik ettim 😅
Kadın zamanında bildiğimiz tek yabancı manken olduğu için dilimize yerleşmiş olabilir
Hayır.

tabiji daha güzel birçok kadın var.

Bence pek güzel değil bence Jennie kim ve Park chae-young bence bunlar güzel.
En güzeli değil bana göre. İnstada çok daha güzel kadınlar var. Biraz çocuksu duruyor.
Bence esmerler, de Megan Fox sarışınlar'da Scarlett Johansson 🧡🧡🧡🧡
Hayır kesinlikle değil insanın sevdiği gözüne dünyanın en güzel kızı olarak görünür benim sevdiğim bana göre dünyadaki en güzel kız (fakat ellerimi çoktan bıraktı) 😞
en güzel degil tabiki ondan evvel nice megan foxlar barbara palvinler var benim favorim gigi hadid
O kadar estetik olup adriana lima olacak kişiler. Lütfen estetik olunda görelim. Bu kadinda estetik yok. 17 yaşinda ki görsellerine de bakabilirler.
Valla olan oluyor, Türkan Tuvana olmuş meseka
Tamam işte. Olsunlar da gozumuz gonlumuz açilsin
Hergün 10 tane görüyorum bu tip
Daha güzelleri var isimsiz
Aslıhan Güner Evli ama güzel kadın :) uzaklara değil etrafımızda güzel kadın mevcut
Sadece Türkiye'de bu kadar popüler zaten. VS mankeni olmasına rağmen Amerika'da adını bilmez çoğu kişi. Victoria'nın en ünsüz, meleklerinden biri.
Su kadini elestiricek kisiler degilsiniz susun sogan dograyin.
Kadin her bakimdan 10 numara evlenene kadar kendini korumus biri bu bile yeter. Simdi kuran kursundan cikip gece klubune gidenlerle dolmus etraf. Bizim kizlar da makyajsiz tip desen yok 2 memesi var diye bir afralar tafralar boylelerine bi sende yok be kizim diyince de cemkiriyolar 😂
Git sen soğan doğraaa kekooo, Biz Okuyoruz kariyer yapıyoruz. Kendimize bakıyoruz. Ki burda Adriana Lima çirkin diyen kız da olmamış Dünyaca ünlü Futbolcu Arda Turan bile abartılcak kadar güzel değil Adriana Lima Türkiye de ondan daha güzel kızlar var demiş seni kim takar 😅😅
Arda Turan diyen bir kezbanla zaten konusulcak bir sey kalmamistir. Okuyormus evimde gri donumla gorucu bekliyorum diyemezsin tabii ki varos.
Çirkin olduğunun hıncını Türk kızlarında almaaa, Türk kızları okuyor kendine bakıyor her anlamdaaa. Arda Turan'a laf edicek meziyette değilsin sen Barcelona ya seyirci olarak. Bile gidemezsin ama o futbolcu olarak gidip Adriana Limayla partiler de karışlasir. Kariyer sahibi güzellik abidesi kadın dolu Türkiye de senin gibi cahillere bakmadılar diye kudurmaa. Adriana Lima da bıyık vardı bir araa. Beli kalın ağızı büyük asla kusurusuz değil oda biz gibi Kusurlarıyla güzelll.
Sen yırtık pijamanla evde meyve soyarken Arda Turan Adriana Lima gibi bir çok modelle partiler de karşılaşıyor ona laf edicek meziyette değilsin 😅😅
Daha beni gormeden cirkin demenden belli ne kadar saglikli okudugun hadi abisi git arda turan klipleri izleyip orgazm falan ol sen kafa sikme burada.
Tüm Türkiye'deki kadınları görmeden makyajsız çirkinler diyemezsin, bebek gibi teni olan ceylan gözlü Anadolu kadını dolu bu ülkede onlar bide Adriana Lima gibi bakım ürünleriyle değil doğal güzellerr. Adriana Lima kocaman ağızlı kalın belli bir kadınn. Sığ insan olduğunu için İllah yapmışsın hepsi buu
La tamam hadi uza ne uzattin.
Hayır bana göre değil daha güzeli var ama az şey inatçı biraz seviyom ama jskzksks az da unutkan ya da umursamaz jwjskw @coktangitti
Yaaa öyle deme 🥺🥺
Dedim bile 🥺
Açıkçası kırdın kalbimi 💔
Sende benim kırdın kalbimi💔
türklere göre dünyanın en güzeli kızı barbara palvin olabilir.
bu arada estetikle adrina lima kadar güzel olamaz kimse , istersen fenomenlerden örnek veriyim :))
bana göre park min young'dur çok hoş bi kadın ya
Kasım hem tatlı hem seksi hem güzel bildiğin tüm tanrıça tasvirlerini unut bu yeter baksana şuna ha
Bar rafelie varken bu hiç.
Kasım yazmış ama kadın* olacaktı otomatik düzeltme vakası pardon
Ben o kadını hiç beğenmiyorum bence sadece seksi başka bir şeyi yok
Yav o kalıplaşmış bi cümle bence lopez dense lopez diyeceklerdi yani bide şişirilmiş bi cümle artık hep o kullanılacak mecbur
Kadın güzel şimdi yalan yok
Çok daha güzel modeller var.
Ben bile çok bayılmadığım halde Adriana Lima örneğini veriyorum. Ağız alışkanlığı cidden 😅
Aynen renkli göz ya da sarışın oldu mu tanam, Direk Dünya güzeli derler yüz hatlarına bakmadan 😅Mesela ben senin gibi duru güzelliği olan kızları daha çok beğeniyorum. Bunlarin hepsi birbirine benziyor biri diğerinden farklı değil 🤔
Bencede, Erkekler güzelden anlamaz canım boşver sen çünkü detaycı değiller 😅🙏
Anca tüylü adrianayı beğenirler bide Barbara yamuk surat
Melis Birkan Türkiye’de, Monica Bellucci de dünyada en güzel kadın bence.
Bence bana göre benim dünyama göre yani Alina boz tek geçerim 😊😉👍
Her dönemin bir güzeli vardır. Adriana lima üzerinden kaç sene geçti gözüm 😅🤣
🤢🤢🤢 Uzun boylu kızlar bana göre güzel değil (kısayım ben o yüzden)
Türklere göre gözü renkli her kadın güzel.
1.98 im Adraina cidden çok iyi ama benim için 1 numara Gigi Hadid
Çok daha iyileri var artık
Mesela Bar rafelie 😍
Barbara Palvin aslında seni görmeden biz değerlendirme yapmak istemedim ama olsun
Bar rafelie Barbara Palvine de Adriana Lima ya bin basar bence.
Tamam tamam sen haklısın
Hayır bence ağız alışkanlığı olmuş insanlarda
Adriana Lima çok abartılıyor
Evet ölçütümüz bu olmuş adriana lima
Yoooo bnce o kadar değil
O biraz kalıplaşmış olduğundan dolayı.
Aynı Türkiye'de mi yaşıyoruz?
uzun boy + fit fizik+ yüzdeki oran = VS mankenliği
Adriana Lima Değil de Barbara Daha Çekici Geliyor :)
bence katharina mazepa daha güzel
Barbara daha güzel bence.
Türk kızları kıskanıp yok yamuk surat, çirkin diye bok atmasa...
Oda ergen gibi büyüyemedi gitti 😅
Bence gigi hadid daha güzel.
+8
Yani su kadina baksaniza nefes keser
Bar rafelie varken bir hiç
Aslında ağız alışkanlığı ama kadın gerçekten güzel
Şahsen değil. çok daha güzel kızlarımız var.
Monica belluci
Kelly brook
Audrey hepburn
bi onu tanıyorlar napsınlar, tv de ne çıkarsa o :D
Bence hiç güzel bir kadın değil...
Her kadın güzeldir djsjjsaj
Hayir
Bana göre değil
40 yaşında
Yoo.
En güzeli omu onun bilemem ama çoooooooooook güzel
evet fişek gibi kadın