Adriana Lima dan daha güzel dediğiniz bir Türk ünlü kadın var mı? 

Kesinlikle var ve o ünlü Türk kadını da Bensu Soral. Bence Adriana Lima'ya bile kafa tutabilir (kim bilir) ve bence birçok ünlü Türk kadından bile daha güzel, hem oyunculuğu güzel hem de kendisi. Bensu Soral'ın güzel bir fiziği var, çok etkileyici.

Bile dediğine göre kafa tutucagimdan emin değilsin.
Adriana Limayi ben pek beğenmiyorum çekici bir kadın ama benim güzellik anlayışima uymuyor daha soft yüzlü kişileri beğeniyorum şu an aklıma herhangi bir ünlü gelmedi
Cevap
10Cevap
Benim sevdiğim kadın daima dünyadaki tüm kadınlardan daha güzeldir. 😌
tacın düsmüs kral
Hahah
Afra saracoglu, ask101 deki ipek, beren saat, tuba buyukustun, neslihan atagul, melisa dongeloglu mu ne o ve daha niceleri
Adriana halt etmis
Burcu biricik burcu esmersoy birce akalay varda var bizim türk hatunlar daha güzel yabancılar 5 para etmez
Adriana limadan çok daha güzelleri var.
Eminim sen daha güzelsindir. 🙏
☺️☺️saol tatlım
☺️🙏
Bundan daha güzeller var
Bence de
Vardır güzel Türk kadını
Türk kadını tabiki vardır doludur ama ben ünlü olarak dedim. Adriana Lima ya bayılmam Türklerin abartısı ya ondan sordum
Haklısın Türk milletimiz abartmayı seviyor klasik bir yaklaşımları
Hülya avşarın gençliği
Evet daha güzel
Estetikle bende dünya güzeli olurum estetik yapmadığım halde yüzüm çok güzel
Daha güzel demeyelim de benzer güzellikte Afra Saraçoğlu var. Tuba Büyüküstün de Adriana’nın şimdiki halinden iyi.
Tüm turk kadinlari bin basar
Güzel bulmuyorum bu kadını
Var tabi ilerdeki esim
Vardır
Mesela sen ☺️🙏
Ve sen djsksja
Ben ciddiyim canım . Bu kadın çok Abartılıyorlar ondan daha güzelleri bu sitede dolu profil fotoğraflarında görüyorum onlardan biri de sen ☺️🙏
Bence vardır
Bence sen Adriana Lima dan daha güzelsin canım ☺️Simdi bunu dedim diye biseksüel ya da lezbiyennn sanılmam inşallah 😅
Hayir hayir sanmam ya ama bence abarttın.😂😂
Bence öyle 🙏
Hmm. teşekkür edrm. Ama bilirsin herkes kendinde bir kusur arar
Aynen öyle.
Işte bende burnumu kusur ediyom.. biraz geniş gibi.😂
Tuba buyukustun
Evet çok güzel kadın
Vardır ben.
Olabilir de nerede saklanmış bilmiyoruz.
Var tabiki Annem ❤️
Amine gülşe
Elçin sangu
Yok :)
Hayır yok
Hande erçel
Hande Erçel estetikli
Doğal olarak biliyorum ama
Yanaklar da bisektomi var bir de dudakları dolgu burnu güzel değil zaten estetik olamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?