2011 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş.
Ama bana göre sadece 2011 değil, tüm yılların 1. si olacak biri. Daha güzelini gören var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

kaşları çok uzun üst dudağı yok burnu çok uzun çene çizgisi çok aşağıda alnı çok geniş demek ki neymiş ülkemiz de güzellik sadece gözlere göre kabul edilen bir kavram yüzün çirkin olsun renkli göz sarışınsan tamamdır bu mu yani leşsiniz yemin ederim ya
bence sen gereksiz yere kusur arıyorsun. sadece türkiye değil, dünyanın neresine götürürsen götür, güzel her yerde güzeldir
yaw he he ondan hadi güzel anlayışın kıtsa ben ne yapim arkadaş bir düşün hayatında hiç kahverengi ya da siyah gözlü kıza oha çok güzel dedin mi ve yanına aynısının mavisini koyup bu daha güzel dedin mi bir kaybol arkadaş esnek düşünün ya kıt olmayın bir ya he tamam sarışın renkli göz çok güzel bitti güzellik renkte değildir dostum yüz hatlarıdır anlıyor musun
evet yüz hatlarıdır? ben farklı bişey söylemedim ki. kadının sarışın veya renkli gözlü olması işin ekstrası. yüz hatları gayet feminen
o zaman bu da feminen kardeş bildiğin aynısı yanak çene alın al buna da güzel de o zaman
i.ytimg.com/vi/zGgSqIglsyA/maxresdefault.jpg
Konuyu saptırıyorsun ama.
tabiki bu abartısı ama şöyle bir şey var yüz hatları başka bir konudur yüz hatlarının abartılı hali bu attığım komik ya da korkunç maskedir anlatabildim mi
ben senin dediğini anladım da sen beni anlamadın.
sarı saç mavi göz hemen beğeniyosunuz dedin. neye bakılacak diyorum yüz hatları diyosun. tamam o da var diyorum, bu sefer saçma bir resim atıyosun. ne emmeye geliyosun ne gömmeye.
neyi beğendiğini söyle de anlayalım madem. ya da bir isim ver mesela
anladimda yuz hatlari abartili diyorum alni genis cenesi uzun degil mi bak bir o gozle anlarsin
çenesi normal geldi ama evet alnı geniş. Alnının geniş olması gözü tırmalamıyor, benim gözüme batmıyor. Öyle rahatsız edecek bir genişlik değil bence
bu kadının ismi nedir bir şey göstercem
Kanmıyorum genelde dışardan güzellere sıpatulayla önce kazımak istiyorum çünkü 😂
Benim güzellik anlayışım çoğu kişiden farklı olduğu için bana çekici gelmedi
Cevap
5Cevap
Bnde begendim zilli çok güzel 😊
At yüzlü ama hayır demem.
Bu karı filmde falan oynadı mı
Ohooo çoook
Göz rengi ile kaybettik be bro
@Dertli78 kesin öyledir çaktırma ;)
Ahahaha size ben gülerim anca
Çok var
herhangi birini söyle mesela. isim olarak kim?
Yaren Güldiken
Tuğba Büyüküstün
Serenay Sarıkaya
Beren Saat
Afra Saraçoğlu
Selin Demiratar
liste uzar da uzar.
"Afra Saraçoğlu" ve "Yaren Güldiken"
sadece bu 2 sini beğendim. Diğerleri zaten bildiğimiz kişiler. Bana göre hepsi çöp
Olabilir, zevk tabii ki.
erkekte kim var beğendiğin? tanınmış olan vs
Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin, Can Yaman
Can Yaman stardaki bir dizide gördüm. Yakışıklı mı? tartışılır. Bana göre sadece karizmatik.
Kerem bursin? O zaten tam bir leş. yüzü aşırı vasat ki, ben bile o adama milyon basarım. Ünlü olduğu için yakışıklı algısı yaratılmış.
Kıvanç tatlıtuğ? İşte ona söylenecek söz yok. Efsane.
Dediğim gibi zevk... Kerem Bürsin'in benim için ünlü olmasıyla hiçbir ilgisi yok.
Ünlü olup tipsiz bulduğum belki de tek kişi. Yani bir meymenet yok, adamda " iticilik " var.
Çirkin bir tip.
Ama zevkler de tartışılmıyor.
Yılana benziyor
Vardır elbet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar