Eski sevgilimle tekrar olur muyum?

en başta ben açılmıştım ona ama o kendince sebeplerinden beni reddetmişti 1 ay sonrasında olabileceğimizi kendince olsn sıkıntılarının boş düşünceler olduğunu söylemişti ve biz bir ilişkiye başlamıştık. Her şey mükemmel gidiyordu haftada 2 3 kere bulusuyor ve zamanın nasıl gectigini anlamıyorduk ama tabii ki her ilişkide oldugu gibi onda rahatsız oldugum bazı noktalar vardı hastalandıgımda cok umrunda degilmis gibi davranması her bulusma sonrası kendi arkadas ortamının yanına gitmek icin bulusmayı erken bitirmemiz gibi tabii ondada vardı bende rahatsız oldugu bazı yerler ve acıkcası hak veriyordum. Kendimce cok ani bi kararla ayrılma kararı aldım ve konustuk ayrıldık bunlara cözüm bulamayınca ama ben yarım saat sonra cok acele ettik diye aradım yazdım ama pek barısma yanlısı olmadı sonra ertesi gün yalvar yakar tekrar barıstık hatta barıstıktan bi gün sonra bulustuk her sey eskisi gibiydi güldük dalga gectik bu durumla. 2 gün sonra ben yapamıyorum olmuyor olduramıyorum senin kendini degistirecegine inanıyorum ama ben yapamıyorum diyip ayrıldı ve 1 hafta sonra baska kızlarla konusmaya basladı hatta gecenlerde eski sevgilisiyle tekrar takiplesmisler privden mainden falan ama Şu an takiplesmiyorlar. Bende bunları ögrenince kendisinin yanından gecerken duyacagı sekilde küfr falan etmistim beni aldattıgını falan neden ayrıldınız diye soranlara söylemistim ama ne kadar sövsemde aklımdan asla cıkaramadım hep üst üste rüyalarımda barıstıgımızı gördüm ve bugün ayrılalı 1 yıl oldu cok özlüyorum ve icimden bi ses hala bitmedigini bi sekilde tekrardan yollarımızın kesişeceğini söylüyor sizce olur mu? Ben ondan sonra başka biriyle olmadım konusmadım ama onun maşallahı var bu konuda yinede bana geri döner mi?

Eski sevgilimle tekrar olur muyum?