Eski sevgilime geri dönmeli miyim?

Öncelikle herkese merhaba, ben eski sevgilimle ilgili sizlerden fikir almak istiyorum çünkü danışabileceğim kimse yok. Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra benimle çok barışmak istedi. Beni tehtit etti eğer onunla barışmazsam yaşadığımız herşeyi annene anlatırım diye tehtit etti. Bende kabul etmedim sonuç olarak tehtit etti ama gerçekleştirmedi yine de igrencti. Daha sonra çok pişman olduğunu çaresizlikten bunu yaptığını herşeyi bana unutturacağını söyledi. Ben de onunla bir ilişki içinde olamayacağımı sadece onu gözlemlemek istediğimi ona güvenmediğimi eğer emin olursam barışacağımı söyledim. O da kabul etti. Fakat bir süre sonra aramızdaki bu duruma alışamadığını uzak kalmal istemediğini söyledi ben de kabul etmedim. Kapıma geldi Allah'tan ailem evde değildi. Bu durum beni çok sinirlendirdi onunla olamayacağımı söyledim. Yalvardı ağladı kabul etmedim sonra çekti gitti ve beni engelledi. Ama benim canım acıyor seviyorum ama neden böyle unutamıyorum bir fikir verir misiniz kafam çok karışık

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen cevaplayın
Eski sevgilime geri dönmeli miyim?