Sevgilisi olan eski sevgilime dönmeli miyim?

3 sene önce 5 yıllık ilişkim bitti. Benim ailemden dolayı ayrıldık, ayrılırken birbirimizi seviyorduk. Başlarda çok üzgündü mahvolmuş gibiydi fakat 6 ayda unutmuş beni. Ayrıldıktan 2 sene sonra sonra hayatıma birini almıştım ama bitti. Ve öğrendim ki 4 ay önce o da birini hayatına almış. Kızı tanımadan aşık olmuş. Kızı görmek için başka ülkeye gitmiş ve sonra kızı kendi yanına getirmiş. Bana 5 sene içinde almadığı kadar pahalı bir hediye almış kıza. İlk buluşmalarında yüzük hediye etmiş. Bana ilk kez seni seviyorum diye sevgili olduktan neredeyse 4 ay sonra söylemişti, o dönemde de hemen hemen 7 aydır birbirimizi tanıyorduk. Kızla şimdiden evlenmeyi düşünüyormuş. İlişkimiz başladıktan 3 yıl sonra bana da evlilik konularını açmıştı. Kızla ilk buluştukları zamanlar 2 kez fotoğraf atmış sosyal medyaya. Ona karşı herkesten farklı hissettim, neden bilmiyorum diye anlatıyormuş insanlara da. O kızı birkaç aydır tanıyor ve böyle konuşuyor, oysa biz birbirimize 5 yılımızı verdik. O kızla dilleri bile farklı. Neyse işte, eski sevgilimi özlüyorum. Sizce ben ona geri dönsem fikri değişir mi? Sonuçta onunla kısa süredir beraber. Bizim daha uzun bir geçmişimiz var. Ne tepki verir sizce?

Sevgilisi olan eski sevgilime dönmeli miyim?