kızlar şimdi şöyle
okulda önümde oturan bir çocuk vardı adını vermeyeceğim
biz bu çocukla 5,6 ay flörtleştik ve 1,5 ay sevgili kaldık
ben onun ilk sevgilisiydim oda benim
ve çocuk odundu nasıl desem duygularını açıkça ifade edemiyordu hatta bana çıkma teklifini bile zor zar etmişti
saftı yani nasıl diyim iyi anlamda ama odundu kütük yani
çocuktan ben ayrıldım
ayrılma sebebimde arkadaş gibi olmamızdı hiç sevgili gibi hissetmemiştim yanında
o 1,5 aylık süreçte ne elimi tuttu nede başka bir şey bende gayet medeni bir şekilde ayrıldım ve dedim ki
herkesin söylediği o klişe laf
arkadaş kalalım ama sen kalmak istemezsen sana kalmış saygı duyarım
oda arkadaş kalalım dedi
ve ben son sınıfken o sayısaldan eşit ağırlığa geçti çünkü yetenek sınavına girecekti ve sadece tyt lazımdı ona
okul başladığından beri çocuğa ne selam verdim nede başka bir şey ve elimde olmadan yaptım bunu
çekindim herhalde
arkadaşlarımla bi ortamda oturuyorken özellikle onu çağırıyorlardı ve herkesin elini sıktı bi gün ama benimkini sıkmadı
oysa ondan beklemiştim elini uzatmasını
başka bir gün yine aynı şey yaşandı ve arkadaşlarım dedi herkesin elini sıksana olm diye
oda “uzatmıyor ki!” diye hafif yüksek sesle
bağırmıştı bende onu dediği an hemen elimi uzattım sıktı ve gitti
neyse yani çocuktan kaçmaya başladım istemsizce o bir ortama geliyorsa ben gidiyorum koridordan geçerken karşıdan geliyorsa yere falan bakıyorum saçma saçma hareketler
ben bu çocuktan hâlâ hoşlanıyorum herhalde
bi gün bi arkadaşımı yollattım ağzından laf almak için
demişler tekrar yapalım sizi
oda demiş olur ama odunluğumdan vazgeçemem
geçemiyorum demiş
yani umut var gitsem kabul eder
ama gurur yaptım ayrılanda benim
ayın 21 inde doğum günü var kutlamayı düşünüyorum ve ufak bir hediye almayı düşünüyorum
bana diyorlar o çocuk senin doğum gününde hediye bile almadı mal mısın niye alacaksın diye
içimden bir seste diyoki ben bunud karşılık beklediğim için almıyorum
lafın kısası ben bu çocukla barışsam hata yapmış olur muyum sınav senem birde yani aklımdan çıkmıyor
en azından kafam rahatlar söylersem ya da barışırsak
onla çok fazla anı yaşadım ve unutamıyorum
özlüyorum.
ilk ayrıldığımda etkiledi ama bu sefer denersem tam olarak canım kabul etmiş olurum ve daha az etkiler diye düşünüyorum
(okuduğunuz için teşekkürler)
okulda önümde oturan bir çocuk vardı adını vermeyeceğim
biz bu çocukla 5,6 ay flörtleştik ve 1,5 ay sevgili kaldık
ben onun ilk sevgilisiydim oda benim
ve çocuk odundu nasıl desem duygularını açıkça ifade edemiyordu hatta bana çıkma teklifini bile zor zar etmişti
saftı yani nasıl diyim iyi anlamda ama odundu kütük yani
çocuktan ben ayrıldım
ayrılma sebebimde arkadaş gibi olmamızdı hiç sevgili gibi hissetmemiştim yanında
o 1,5 aylık süreçte ne elimi tuttu nede başka bir şey bende gayet medeni bir şekilde ayrıldım ve dedim ki
herkesin söylediği o klişe laf
arkadaş kalalım ama sen kalmak istemezsen sana kalmış saygı duyarım
oda arkadaş kalalım dedi
ve ben son sınıfken o sayısaldan eşit ağırlığa geçti çünkü yetenek sınavına girecekti ve sadece tyt lazımdı ona
okul başladığından beri çocuğa ne selam verdim nede başka bir şey ve elimde olmadan yaptım bunu
çekindim herhalde
arkadaşlarımla bi ortamda oturuyorken özellikle onu çağırıyorlardı ve herkesin elini sıktı bi gün ama benimkini sıkmadı
oysa ondan beklemiştim elini uzatmasını
başka bir gün yine aynı şey yaşandı ve arkadaşlarım dedi herkesin elini sıksana olm diye
oda “uzatmıyor ki!” diye hafif yüksek sesle
bağırmıştı bende onu dediği an hemen elimi uzattım sıktı ve gitti
neyse yani çocuktan kaçmaya başladım istemsizce o bir ortama geliyorsa ben gidiyorum koridordan geçerken karşıdan geliyorsa yere falan bakıyorum saçma saçma hareketler
ben bu çocuktan hâlâ hoşlanıyorum herhalde
bi gün bi arkadaşımı yollattım ağzından laf almak için
demişler tekrar yapalım sizi
oda demiş olur ama odunluğumdan vazgeçemem
geçemiyorum demiş
yani umut var gitsem kabul eder
ama gurur yaptım ayrılanda benim
ayın 21 inde doğum günü var kutlamayı düşünüyorum ve ufak bir hediye almayı düşünüyorum
bana diyorlar o çocuk senin doğum gününde hediye bile almadı mal mısın niye alacaksın diye
içimden bir seste diyoki ben bunud karşılık beklediğim için almıyorum
lafın kısası ben bu çocukla barışsam hata yapmış olur muyum sınav senem birde yani aklımdan çıkmıyor
en azından kafam rahatlar söylersem ya da barışırsak
onla çok fazla anı yaşadım ve unutamıyorum
özlüyorum.
ilk ayrıldığımda etkiledi ama bu sefer denersem tam olarak canım kabul etmiş olurum ve daha az etkiler diye düşünüyorum
(okuduğunuz için teşekkürler)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer