Aşk İlişkileri Eski sevgilimle buluştum sonunda ama tekrar görüşmeli miyim? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yemek yedik, bir kafede oturduk sohbet ettik güzeldi hersey ama en son arabada biraz öpüşme oldu. Şimdi tekrar istiyor, daha ileri gider mi bu sefer? Güncellemeler+1 yıl Evliyim bu arada.. Eşim buluştuğumu biliyor ama öpüşme olayını söylemedim söyleyemem de zaten.. Eski sevgilimle buluştum sonunda ama tekrar görüşmeli miyim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Eskiyle niye buluşup duruyorsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. İstersen görüşebilirsin 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Eskilerden olsa olsa f*ck olur zaten. Sizde o yolda ilerliyorsunuz. Onunda amaci bu. sende istiyorsan ileri gitmesini zevkini cikarin. 0 1 Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Esin sekste seni tatmin edemiyor anlasilam Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Iyi olur canım Çocuğun parası yoktur başka kadınlara para vermesin gönlünü yap 0 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İleri gitmesini sende istiyorsun. Hiç ilişki yaşamadın mı onunla? 0 0 Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Iyi olur canım Çocuğun parası yoktur başka kadınlara para vermesin gönlünü yap 0 0 Yorumla
Heracloss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Eski sevgilinse eğer geçmiştekinden ileriye gitmez geçmiştekinden geride kalmaz 0 1 Yorumla Heracloss +1 yıl Evliysen uzatırsan daha ilerisi olur Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tabiki gider keyf aldıysan yaşa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkuyorum ya takinti yaparsa.. Yorumla zzzaaafffeeerrr +1 yıl Bilemiyorum ama bi ciddiyet olmadan sadece güzel vakit geçirip keyf almak sonra herkes yoluna bakması güzel bir ilişki tarzı bence Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Istanbulun neresin de yasaniyir bu olaylar 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Canım boş ver onu Sen neredesin onu söyle 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Vericen ver bize niye soruyosn 0 0 Yorumla
Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Evet gider 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. giderse görürsün 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Biz nerden bilelim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tecrübesi olan varsa diye sormuştum Yorumla xunixx +1 yıl Sen kafayı yemissşn Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla xunixx +1 yıl Profil..Neyseki kaldırmışsın Yorumla Soran +1 yıl Siteyi yeni keşfediyorum, deneme yanilma diyelim Yorumla
Denişikişi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Evet bırakmaz ki 0 5 Yorumla erennnnn5 +1 yıl Yiyisir Yorumla Soran +1 yıl Başka şehirde ama Yorumla erennnnn5 +1 yıl Nasil baska sehirde sizin jsteginjz var mı Yorumla Soran +1 yıl @erennnnn5 o an olmuştu tabii Yorumla erennnnn5 +1 yıl Suanda var mı birseyler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eskiyle niye buluşup duruyorsun
İstersen görüşebilirsin
Eskilerden olsa olsa f*ck olur zaten. Sizde o yolda ilerliyorsunuz. Onunda amaci bu. sende istiyorsan ileri gitmesini zevkini cikarin.
Esin sekste seni tatmin edemiyor anlasilam
Iyi olur canım Çocuğun parası yoktur başka kadınlara para vermesin gönlünü yap
İleri gitmesini sende istiyorsun. Hiç ilişki yaşamadın mı onunla?
Iyi olur canım Çocuğun parası yoktur başka kadınlara para vermesin gönlünü yap
Eski sevgilinse eğer geçmiştekinden ileriye gitmez geçmiştekinden geride kalmaz
Evliysen uzatırsan daha ilerisi olur
Tabiki gider keyf aldıysan yaşa
Korkuyorum ya takinti yaparsa..
Bilemiyorum ama bi ciddiyet olmadan sadece güzel vakit geçirip keyf almak sonra herkes yoluna bakması güzel bir ilişki tarzı bence
Istanbulun neresin de yasaniyir bu olaylar
Canım boş ver onu Sen neredesin onu söyle
Vericen ver bize niye soruyosn
Gir koynuna zevkini al ya bu. ne takıntı
La fonteden hikayeler
Bir kere tadına baktı daha ilerisi olur
Evet gider
giderse görürsün
Biz nerden bilelim
Tecrübesi olan varsa diye sormuştum
Sen kafayı yemissşn
Niye ki