Eski sevgilimle tekrar görüşsem mi?

25 yaşındayken tanıştık, onun bana çok aşık olduğunu biliyorum, ben de ona çok aşıktım. Gerçekten tanıdığım en düzgün kızdı diyebilirim. Yalanı, aldatması yoktu. Kötü sözü, kıskançlığı, para yemesi yoktu. Güzeldi, bakımlıydı. Sevgisini hep gösteriyordu.
Ancak sonumuz iyi bitmedi. İkimiz de birbirimize o zamanlar kötülük yaptık. O dayanamayıp benden ayrıldı. Açıkcası ayrıldıktan sonra yazdı ama onu affetmeyeceğimi ve bir daha yazmaması gerektiğini söyledim.
Affetmediğim konu şu oldu, annemle tanışmamalarına rağmen, biz ayrıldıktan sonra anneme mesaj attı. Yaşadığımız ve ona yaptığım kötü şeyleri anneme anlattı. Ne biçim bir oğlunuz var tadında şeyler yazmış. Kızın anneme anlattığı şeyler doğruydu. Ama beni affetmişti ve ilişkimize bir şekilde devam ediyorduk. Ama küçük bir kavga sonrası ayrılan ve sonra bunları yapan oydu. Affedemedim.

Şimdi 29 yaşındayım. Bu ilişki biteli 4 sene oluyor. 2 uzun ilişkim oldu. Bu kız geçen gün bana tekrar mesaj attı ve yaptığı şeyler için özür diledi. Bunca zaman beni düşündüğünü ama yazamadığını çünkü utandığını ve tepkimden endişelendiğini söyledi. Biraz konuştuk. Birdenbire geçmişte yaşadığımız şeylerin çok çocukça olduğunu düşündüm. Bir ara belki tekrar görüşürüz dedik. Sizce görüşmeli miyim?

Eski sevgilimle tekrar görüşsem mi?