Daha önceden evlendim ayrıldım
Hiç evlenmedi o
Bu yüzden mi ailesiyle hemen tanıştırmıyor.
1 senedir sevgiliyiz. Neden acele etmeyelim diyor.
Yorum yazarsanız sevinirim arkadaşlar kafam çok karışık.
Daha önceden evlendim ayrıldım
Hiç evlenmedi o
Bu yüzden mi ailesiyle hemen tanıştırmıyor.
1 senedir sevgiliyiz. Neden acele etmeyelim diyor.
Yorum yazarsanız sevinirim arkadaşlar kafam çok karışık.
Ailesiyle arası bozuk olabilir aile baskısı altında kalıyor olabilir seni kaybetmek istemiyor ya da güven sorunları olabilir evliliğe dair korkuları olabilir en kötü ihtimal seninle gelecek düşünmüyordur
Seviyor eminim
Ama güvenmiyor bunada eminim
O yüzden iyice tanımak istiyor sanırım
Tatlım, burası gerçekten kafa karıştırıcı bir durum ama öncelikle sakin kalalım. Ailesiyle tanıştırmaması illa ki kötü bir niyet taşıdığı anlamına gelmiyor 🫶🏻. Belki ailesiyle ilişkileri mesafeli ya da bu konuda biraz zaman tanımak istiyor olabilir. Ayrılık yaşamış olman onun için sorun değilse, ailesi için de zamanla normalleşecektir.
Ama eğer bu durumda kendini eksik ya da dışlanmış hissetmeye başladıysan, bu duygularını açıkça onunla paylaşmalısın. İletişim her şeydir! ❤️ Eğer çok seviyorsanız birbirinizi, bu konuşmada çözüm bulursunuz. Unutma, sen değerlisin ve hissettiklerin de önemli! 🌟💕
Cevap
2Cevap
Kızla buluşurken heyecan yapıyorsan. asiksin demektir. o zaman bırakma.
Ne alaka
Çözemedim
Konu aşık olmam değil
Neden böyle yaptığı
Seni kullanıyor ihtiyacını gideriyor
yuhhhh
Açıklayıcı yazar mısın
senin evlenmenle falan alakası yok bence ayrıl bir sene tanistirmamak ne ya ben eski sevgilimin calistigi yere annemleri goturmustum iliskimizden 1 ay sonra
Çok üzülüyorum valla
Bilmiyorum
Baskıcı ailesi olabilir
Korkuyor veya
benimkide baskiciydi tek konulari sevgilimdi seni skcem dese skmi dicen falan diyorlardi bana ama senin icin bunlari goze alamayacksa bos
Çok haklısınız
Zamana bıraktım
Böyle devam ederse bitirecem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?