8 yıllık sevgilim düğün yapalım artık ailenle tanışiyim dedikten 8 ay sonra benden ayrıldı? Neden?

8 yıldır hayatımdaydi ayrıl barış duurmlari oldu hep yalvaran şans ver diyen taraftim bu sefer ikimiz olgunlukla karar verdik başladık ilişkiye 8 ay çok güzeldi aramiz bı anda evlenmek istediğini seneye düğün yapalım dedi sadece bana degl kuzenine bile bahsetmiş seneye düğün yapmak istiyorum diye gayet iyiydi aramiz ilgili alakalı hediyeler alır telefon aldı en son her neyse ne güzel aramız hiç kavga etmiyoruz dedgmde nazar degdrcen derdi ne zaman üst üstte göreve gitti mesafelestik bende üzerime alındım yine gidiyor sanıp gitmesin diye üzerine düştüm ilgimle alakamla bogdum psikolojisi bozulmuş görevler üst ustteyken bende üzerine gittim ailesi çevresi bunalıma girdiğinin farkindaydi annesiyle konustgmzda bıze karşıda öyle mesleği bırakacak derdi kendisi jöh... İzne geldi tatilini yaptı 5 gün boyunca mesaja yanıt vermedi ayrılmış kendiliginden bı şekilde yüzyüze geldik ayrılmayı kafaya koymuş şans ver vs derken sessizlestim tam ümidi kestgmde sarıldı bunaldım dedi iç çekerek o an anladım onu hatta tesadüfen telinin aramasına baktım hala yârim ♥️ diye kayitlydim içimden dedim hem ayrılıyor hem hala kaytlym diye düşündüm neyseki düzelttik arayı vaktmz kisitlydi belki daha iyi olablrdik ertesi güne vedalaştık tekrar göreve gitti başka şehirde doğuda yapiyor 2 hafta arazide kaldılar hava sıcak vs bende bı taraftan aramız iyi olsun diye anne gbi davrandım merak eden seyler yazdım bunaldı iyice en sonunda bunalttim mi seni tarzı yazdım cevap yok sonra geçecek bunlar yazdım cevap yok konuyu degstrmek için günaydın canım yazdım görüldü attı o günden beridir ne yazıyor ne bana cevap veriyor bende geçen hafta salidan beri ne yazdım ne aradım yalvaran mesaj dahi atmadım hala rehberindeym ne olur yardım edin bı şeyler söyleyin bı insan evlenme niyetindeyken o kadar yıllarımı vermisken neden sessizce gider evet bunalımda annesiyle de konuştum abisiyle kuzeniyle herkes onun iyi olmadığını mesleği bırakma noktasına geldiğini soyluyor ama bize kıydı ben antidepresan kullanıyorum
8 yıllık sevgilim düğün yapalım artık ailenle tanışiyim dedikten 8 ay sonra benden ayrıldı? Neden?