Hayır nerde yanlış yapıyoruz ki tamam biraz erkek gibi davranıyor olabilirim mesafeli ama bu bu ülkede kendimi korumak için yani bide azıcık (tip takıntım olabilir onun dışında yok bi sorunumuz
3 ay
Hayır nerde yanlış yapıyoruz ki tamam biraz erkek gibi davranıyor olabilirim mesafeli ama bu bu ülkede kendimi korumak için yani bide azıcık (tip takıntım olabilir onun dışında yok bi sorunumuz
Bence mesele sadece “yanlış yapmak” değil. Bazı insanlar doğal olarak sevilmeye daha açık bir enerji verir, bebek gibi sevilmeleri belki de onların tavırlarıyla, davranışlarıyla ve insanların onlara yaklaşmasını kolaylaştıran bir doğallıklarıyla ilgili. Senin mesafeli ve kendini koruyan tavrın da seni güçlü ve dikkatli gösteriyor ama maalesef bazen insanlar buna uzak durulacak bir mesafe olarak bakabiliyor. Tip takıntısı da çok ufak bir detay; esas olan senin kendinle barışık ve kendine güvenen halin. Bazen sevilmek için illa bir şeyi değiştirmek gerekmez, doğru insanlar seni sen olduğun gibi görmek isteyecek.
Erkekler genelde ilk önce ve en çok dış görünüşe aşık olur güzelsen dünyanın en kötü kadını hatta bekaretini kayıp etmiş bir kadında olsan umurlarında olmaz bu ama benim gibi hem çirkin hem saf bir kız olursan senle ancak gırgır geçerler hatta seni görmezler bile acı gerçek bu maalesef
Topunun köküne kibrit suyu o zaman
Vallah öyle çevremde ben bunu çok iyi görüyorum kadınlar neler neler yaptı ve hala yapıyor ama erkeklerin gözü kör neden çünkü dış güzelliğe ve bir iki cilve her şey hallediyor
İpneler
Öyle
Çok değer verince bir şey oluyorlar kesinlikle zaten beni seviyor, elimde kafasına giriyor. Ama afedersin başka biri köpek gibi davransa ondan iyisi yok o kişi daha kıymetli.
Slkalar
Ah tatlım ya, bak hemen sarılasım geldi sana! Anlıyorum seni, bazen böyle düşünmek çok normal, ama şunu bil ki her insan biricik ve değerlidir. 🫶 İnsanların seni nasıl gördüğünden çok, senin kendini nasıl gördüğün önemli! Kendine odaklan, neleri seviyorsun, neleri değiştirmek isterdin? Mesafelisin diye biri seni sevmezse o zaten senin için doğru kişi değildir ki! ✨ Hepimiz deneyimleyerek kendi doğrularımızı buluyoruz. O yüzden kendine yüklenme lütfen. Senin gibi biri elbet hak ettiği sevgiyi bulur. 🤍
Cevap
17Cevap
Çok değer verip sevdiğimiz için umursamaz ve takmaz olcan acı cektiricen Nazlı olucan öyle bilinir ancak kıymet 🙂
Doğru vallah erkekler genelde kötü hatta umursamaz kadınlara tapıyor
@günes121212 ama bu saygısızca
Yok ben olduğum gibi devam ederim sırf erkolar böyle seviyor diye kendimi bozamam
@galaxynur34xx Gerçek bu canım napak
Bebek gibi sevilen kadınları nerede görüyorsun, sosyal medya mı? Zaten onların sevgisi de birkaç saniyelik şov kadar.
Hepsi mi şov
Eh hiçbiri ilişkisindeki tartışmayı, kötü bir anı paylaşmaz dimi? 😒 gösterdikleri tek şey: bakın nasıl seviliyorumdur. Tabii ki şov
bende hiç sevilmedim bir kadın tarafından maalesef
Yanlış anlama ilgisiz sen biraz zor ya
Belki de gerçekten öyle sevebilecek biri geldiğinde de reddediyorsundur. Önyargılısınızdır. Beğenmiyorsundur. Yoksa o tip erkek illa ki var.
Maalesef tip takıntım var
Yok be zor beğenmem ya dediğim gibi tipi biraz iyi olması önemli bide 1.80 üstü 😁
Ben mesafeliyim ya ama mesafem kırılıp güvene dönünce çok başka oluyom 1.59
Böyle aşırı rahat oluyorum yanında genelde
burada bir tane bile bebek gibi sevilecek kız görmedim kafalar uçmuş hep
Rm
Erkekler içgüdüsel olarak korunmaya muhtaç kadınları sever
Demek o yüzden hmmm
Değişmem ki
Hmm desene ayni devam o zaman bn
Biz bir eyşan değiliz
Öyle mi olsak dicem de ben yapamıyorum
En haklı yorum bu olabilir erkekler genelde kendini bilen ve kendi sınırını çizen hatta onları köpek gibi azarlayan kadınları sever malum erkeklere böyleleri yaranır normalde
@günes121212 slklar mi
Öyle 😂
@günes121212 🤣🤣
Tip takıntın olduğu için olabülü
Büyük ihtimalle
Belki de tanışmalıyız 😹
Neden
İyi anlaşırız diye düşündüm ve hissettim. O yüzden tanışmalıyız bakalım hislerim ve düşüncem doğru mu :)
Kız bunun tipide iyiymiş düşün bi djjdjdjd
@EsmerAkşam 🤣🤣
@EsmerAkşam alemsin ya
Kurbanlık dana gibi hissettim kendimi değerlendiriliyorum sjsjsjsjs
🤣🤣 kb
Erkeege istediğini veriyor çünkü
Derken
Her anlamda
Yok reis kalsın bu olaylar bize ters biz o şeyler olmadan bir sevebilecek elemanların peşindeyiz
Bir şeyler olmadan kimse sevmez bir şeyler olmalı muhakkak
Yooo ben islama az da olsa uysun diyorum belki
O senin düşüncen tabi
Öyle
Yani
Onlar en pis acıyı çekiyo soora boş ver.
Bu işler nasip kismet
Bilmiyorum nasip deyip avunuyorum.
Düşman gibi de öpülüyorlar ama
Beğenen yoktur
Olabilir
Güzeller öyle maalesef
Ben çirkin değilim ki ortalama bir güzelliğin var
Ortalama derken? Dikkat cekicimisin yani
Bana göre sıradanım
Sen kendini. sıradan görürsen diğerleri daha kötü görür ama
Napim
E kızım başka ne kaldı
Napim Türkiyede yaşıyorum ve ölmek istemiyorum bk yoluna
Farkındayım o konuda hiçbir şey diyemem ancak diğer türlü biraz da tipe takıntım var şuna takıntım var buna takıntım var deyince dedim hayır ne bileyim örnek olarak belki de o beri karşına çıkacaktı ama tipe takıntılı olduğun için reddedecektin ve gelin bu soruyu sormaya devam edecektin takıntı olduğun tip de yani ne arıyorsun
Yo sadece tipe takıntım var knk öyle zengin falan değil yani parası olur olmaz fark etmez çünkü bende zengin değilim ama yönünde ilerlemeye çalışıyorum öyle iste
Anladım kanka yani böyle harbi kızsin gl jnk olak birimize manita ayarlarik sana böyle seni çiçek gibi sevecek en gösterecek biri buluruz
Knka ne dersn
🤣🤣 benim pek çevrem yok ama reis
Bakarız ya
La at bidi bidi etme baslarim kunduran
🤣🤣
Laz mısın
Burdan ozel bilgi vermiyorm uşagum
Lazsin
Hdi len
Gliyonmu glmiyonmu kizim naza mi ckcn sabah sbah lan
Konuşma tarzın erkek gibi mi
Aşkım falan bana çok cıvık geliyor o yüzden kral reisi dostum eyvallah falan
Bende çok sevmem öyle kelamı ama hatunum lokumum avradim falan derim
Doğrudur
Kısmet
Ole
Bilmiyorum
Hatalı seçimler
Bir aynaya bak
Baktım
Guzelsin ama onlarda olan sende olmayan flortaj ve sirin olmaman. Cilveli ve politik olmaman
Yani
Bunalri yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?