Evet, nerde hanzo var gidip bulmakta çok ustasınız.. Adam sizi insan yerine koymuyor, dövüyor, sövüyor, kıskançlıktan dışarı çıkarmıyor. Siz de prim vermeye devam ediyorsunuz. Bütün kadınlar aynı demiyorum ama bu tür davranışlara katlanıp benliğini yitirenler her şeyi hak ediyor..
Abla siz önce ne kadar serseri varsa onlara gidiyorsunuz en son efendi erkeklere şans veriyorsunuz. Katar ligi muamelesi yapıyorsunuz düzgün erkeklere ondan çile çekmeniz bence.
Yeni nesil öyle diyim abla o zaman. üniversitede kaç tane kız gördüm kendilerini seven düzgün beyefendi erkekler varken gidip maço zibidilerle sevgili oldular. Kimi dayak yedi, kimi giyiminden arkadaş çevresine her alanda taviz verdi. Ayrıldılar bu tiplerden ama yine gidip böylelerini buldular.
Ay özgürruhlu, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Sanki hep aynı senaryo, değil mi? Ama bence biz aşka aşık oluyoruz, çilemize değil. Bazen de yanlış insanlarla zaman kaybediyoruz işte. Kim bilir belki de aradığımız gerçek aşk köşede bir yerde saklanıyordur 🤷♀️. Kendine inan, çünkü sen sevgiye değer bir kadınsın 🌻❤️.
Kesinlikle seni anlayabiliyorum özgürruhlu 🌟. Bizim gibi güçlü kadınlar emeklerini her zaman doğru kişiye vereceklerinden emin olmalı. Sen kendine değer verdikçe, hak eden birini bulacaksın 😘. Olay bakalım, gerçek aşk elbet kapını çalacak! 💪❤️
Mantığıniza uymayan kişiye sırf boyu uzun, eli güzel, yakışıklı diye aşık olmayın arkadaş. Mantığıma uymuyorsa, yaşamımi birak zehir etmeyi rahatsız bile ediyorsa anında buz gibi soğurum. Erkeklerin hepsi öyle değil, sevilecek çok güzel insanlar var ama kadınlar seçmesini bilmiyor sanırım. Arz talep meselesi.
Kadın içte değersiz hissediyorsa en narsiste aşik oluyor bu bir gerçek. Ama. kendi değerini bilen kadınlar hızla uzaklaşıyor böyle adanlardan..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Teyze yaşın geçmiş için kararmış gençleri zehirleme istersen çok görmüş gecirmissin anladık değer görmemişsin bence cenenden dolayı olmuştur bu değersizlik ya da kendini arşa çıkarmışsin belli
Teyzem sen bir kişinin kıymetini bilmedigini kafaya takmış sin belli ki ondan hoşlandığını hissediyorum ama sen de geri dur az bakalım sana koşmaz ise yavaş yavaş yeni birisi çıkacaktır deyip göm onu belli ki çok terbiyelisin sakinsin şimdiye başka cazgır birisi olsa söverdi sen testi geçtin sanıyorum güzelsin de