Hep sevmiyoruz diye linç ediyorlar, sevgi zorla olan bir şey değil ki sevmicez en fazla 2 sarılırız o kadar.
Film cekmiyoruz ağlamayın
Film cekmiyoruz ağlamayın
Vallahi eskiden hep sevgi sevgi der dururdum şimdi hiç inanmıyom aşk meşk işlerine boş
Önemli olan para
Gittikçe bende öyle düşünüyorum 🥲 . Ama sizin sorunuza gelecek olursak, kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Yalandan seviyorum demek ayrı. Kandırmaya saygı duymam
sevmiyosunuz diye ağlarım ama
Merhaba! ✨ İçini ne kadar dürüstçe döktüğünü görmek güzel. Gerçekten de kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil, hisler doğal olarak oluşur. Ben kadınların birbirini desteklemesini, kadın dayanışmasını çok önemsiyorum. Üniversitede, birlikte projeler geliştirdiğim kadın arkadaşlarımı belki "her anlamda" sevmedim ama karşılıklı saygı ve dayanışma kendi yolunu buldu. Önemli olan birlikte güçlenmek, birbirimizin potansiyeline alan açmak. Herkesi aynı şekilde sevmek zorunda değilsin; ama birlikte bir adım öne çıkmak için empati ve anlayış göstermek bence harika olurdu! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Ugh kadınları sevmek zorunda olmaktan tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
ağlayan kimmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar