Kadınları nasıl sevelim sorusundan önce Bence önce insanın kendisini sevmesi, kendisine olan saygısı , kendisine olan güveni daha sonra karşısındakine olan saygısı sevgisi önem arz etmektedir Kadınları yürekten sevelim, kadınları içten sevelim kadınları beklentisizsevelim kadınları oldukları gibi sevelim; kimseye kötü davranmayalım nezaket de kusur etmeyelim kalpten sevilerek yapılan her şey sevgi olarak karşılığını bulacağına inanıyorum sevmemiz içten olmali, samimi olmali, beklentisiz olmalı saygı içinde olmalı yürekten olmalı her zaman onların yanında olmalıyız bizlere çağırdıklarında destek olabilmeliyiz ancak bu şekilde sevginin saygının bir amacı olacağına inanıyorum laf olsun diye sevmemek lazım beklenti içinde sevmemek lazım aksi durumda yaşanan her sevgi yalan olur içten olmalı her şey yürekten olmalı kalpten severim ve asla kötü davranmayalım kadınlar candır narindir zariftir. Unutmamaliyiz ki kadınları bu kadar kötü yapan biraz da biz erkeklerin de rolü var çünkü bir insan ne kadar kötü davranırsa karşı tarafta zamanla o kadar kendini değersiz hisseder bu değersizlik zamanında karşındaki insana saygısızca hareket etmesine sebebiyet verir o yüzden her şey yürekten işten olmalı sevgiyle yaşanmali küçük jestler yapmaliyiz
Kadınlar sana. madalya verecekler sevgili fairtail..
Ama yaptığın ifade zaten bütün canlılara gostermemiz gereken sevgi yaklaşımı gibi bir şey oldu. Yani herkes böyle güzel sevilmeyi tatmali.
Değerli büyüğüm nazike natısın için çok teşekkür ederim ama benim insanlara saygım evet var ama kadınlara biraz daha fazla saygı ve özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum benim düşünce yapım böyle herkes katılmayabilir ama ben sizin sorunuza karşılık naçizane yorumu yapmak istedim ben bu şekilde hareket ediyorum okuyup değerlendirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum kadınlar nazik insanlardır incitmemek gerekir aynı şekilde böyle içten seven erkeği de üzmemeleri gerekir tabii ki burası da ayrı bir konu her şeyin bir karşılığı olmaz ama içten yapılan her şeyin bir şekilde insanı tekrar geri döneceğine inanırım ben her zaman kendi öğretime göre.
Bu kadar güzel bir soru karşısında kısa yorum yapmak soruya karşı haksızlık olurdu Ben teşekkür ederim beni tekrardan en iyi görüş değerlendirmeniz için saygılarımla
Adam gibi sevelim yeter. Gerçi kimisi de hayvan gibisine kapılıyor ama o istisna🙂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Acıtmadan sevin...
can yücel gibi mesela
Kadın dediğin iyi sevişecek arkadaş.
Koyun gibi yatmayacak, kımıl kımıl olacak yatakta.
Aklını başından alacak ama, aklını sadece bununla yormayacak.
Delireceksin ama delirmen hastalıktan olmayacak.
Uzanıverdi mi yanına boylu boyunca, göğsünde atan kalbinin yerine koyacaksın kendini, ruhunu, herşeyini.
Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin.
Kadın gibi kadın olacak kadın dediğin, çıtır çerez niyetine yemediğin.
Bir gecelik değil, ömürlük olacak ömürlük.
Yıllara rehaveti değil huzuru taşıyacak.
En seksi leydi olmayı da bilecek, hanım sultan olup sözünü geçirmeyi de.
Cıvık konulara takılıp zaman tüketmeyecek, küfretmeyecek,
Kadın dediğin ayıp nedir bilecek.
Saçlarından tutup sevelim. Ayaklarını sevelim. Yanaklarını okşayıp sevelim. Ama "Naber lem kanki?" diye sevmeyelim.
Cevab yazardım ama gizlenemiyorum, oyuzden söylemek istediklerimi söyleyemiyorum.. arzu edersen bana mesaj atıp, düşüncelerimi öğrenebilirsin.
Bende senin gibiydim, eğitim aldım ve bu eğitim sonunda bir yıllık ilişkim oldu, isteseydim ebediyyen iliskim sürerdi ama ben bitirdim. Mesaj at herşeyi anlatiyim, yeni üye olduğum için ben yazamıyorum
Acelesi yok, ileride bir zamanda yazarsin. Önemli olan zaten aleni. olarak. bu görüşlerin ortada görünür olması.
Aleni olarak her düşüncemi paylaşamam, çünkü birilerinin zoruna gidebilir söyleyeceklerim. İleride bir zamanda unuturum sana yazamam. Sen bilirsin yinede. Benim amacım yardımcı olmaktı, istemiyorsan zorla akıl verecek değilim. Herkesin kendi hayatı, sana hayatta başarılar, işin zor ama bunuda söyliyim.
Öyle bir şarkı vardi 70' ler türk pop müziğinden kalan..
"Sevil neşelen, sevme yanarsın" diye başlayan. O şarkı tam. bu senin dediğin durumu destekliyor.
Değer bilmeyen basit insanları seversek, ilgi ve sevgide aşırılığa gidip, dengeyi kaybedersek bu dediğin şey kacinilmaz olur.
Hayatta her şey dengeler üzerine kuruludur. Ama ben ikiskilerde fazla kontrollü olmayi sevmiyorum. Seviyorsam bunu belli ederim. O kişi de sevgimi hak eden biriyse bunun degerini bilir. Degilse gtü kalkar havaya girer iliskinin sonu gelir.
Kadını;
Dostun gibi sev
Düşmanın gibi xik...
Temel kural budur kanka 🤪
ilişkide şiddet var ve sonunda öldürme varsa bir zahmet sevmeyin istemez
Şiddeti sadece yatakta gösteriyorum. O da elbette ölçülü. Onun dışında fiziksel ve psikolojil şiddeti uygulayan, onay veren zaten insan değildir.
Kadınlar sevilmekten anlamaz, seversen kaybedersin, sevmezsen vicdansız olursun...
uzaktan sevelim yakınlaşmak isterse sevelim. seveceğim diye koşturmayalım peşin de sıkıcı oluyoruz.
Sev beni seveyim seni :))
Güzel güzel sevin işte
Abi bahsettiğin şey kadın değil kedi.
Kadınlara değer vererek sevelim
Bir de saygılı, hassas davranalım.
Nasıl sevilmek istiyorlarsa öyle.
Bumerang gibiler atıyorsun geri geliyor
Kedi-cik gibi sevilmek isterler.
Seviştikten sonra gitsinler 😂
Aynı böyle kedicik gibi :d
En İyi Erkek Görüşleri