Sevdiğim kız bana böyle dedi sizce napalım error verdim resmen yardım edermisiniz?

pardonda bunlarin sucu ben degilim ben sana gidipte ailenle konusma demedim , senin sulalenin agizinin dusuk olmasindan bazi seyleri gotunden uydurup ele gune karsi anlatmasindan , 2 okuluna ben engel olmadim , gitseydin zorla gitme demedim 3 millet dedigin 1 kişiydi oda numan, ki gercekleride saklicak degilim , 4 arkadaslarinin bos bogaxligin sebebide sensin bir insana bu kadar deger verilmez , sen kendi kendini asil rezil ediyorsun , eyvallah sagol benim hakkimda bildiklerin var ilgilenmeye calisiyorsun , korumaya calisiyorsun ama ugrasma bosuna yaptiklarin , bu onceden de olmadi simdide olmadi ilerdede olmayacak , canimi acitacak kadar deger vermiyorum sana , sadece senin bu yaptiklarin beni mutlu degil tam tersine senden tiksindiriyor , neden bu kadar agir konusuyorum cunku anla koray , ben kimseye oldugundan fazla deger vermem , ister olsun ister olmasin 10 senelik arkadasim olsa dahi eksikligini hissetmem , ister yardimi dokunsun ister hayatimi kurtarsin ben okadar gaddar biriyim bil tamam mi simdi gercekten daha beter olmadan hayatimdan cikip gidermisin?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende bu cevabı verdim ona Basdakileri diyecegini biliyodum biliyomusun yine siklemeyecegini ve simdi harbiden anliyorum dayimi ve oktay abiyi bir kizi cok seviyolar kendilerine zarar verecek kadar ama ben o hataya dusmucem en azindan senin icin cunku deymezsin o kadar sevilmeye deymezsin senin hayatin insanarin kalplerini kirarak gevicek ve bir laf var biliyomusun yasattigini yasamadan olmezsin diye benim ne bettugam var ne kinim sana karsi ben zaten 2 ay once bitirmistim olayı
Sevdiğim kız bana böyle dedi sizce napalım error verdim resmen yardım edermisiniz?