Ah be kardeşim 3 ayın heba oldu desene bu kız seni hiç sevmemis ki seni sadece ego tatmini için kullanmıs acı ama gercek böyle yapacak bisey yok bi kere hata yapmıssın sen. Bu arada 3 ay ne olum manyakmısın en fazla 1 ay sonra istemen gerek ti gerci şu an ki bazıları 2. Günden alıyo ama hadi neyse gecmis olsun😂
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya knk ben o kıza morali bozukken destek oldum yardımcı oldum ulan bunun hatrına insan verir
Ama knk emin ol birine 2. günden vermistir bu kız sen kaderini bunların eline bırakırsan böyle olur iste neyse ders almıs oldun hic yoktansa birde bi kız sana olan ilgisini ilk basta belli eder eger bisey yoksa fazla ugrasmamak lazım çünkü olmayacak ben bunu cok yasadım olmadı kardesim iste bu yüzden bu konuda dikkat etmen gerek birine zamanını verirken cok düsünmen gerek bi gün g*te gelirmisin bunu hesaplaman lazım
Anladım. Kırılman normaldir, bundan sonra ki süreçte konuşmana devam et hiçbir şey olmamış gibi. Eğer niyeti olursa kendisi zaten numarasını verir, sen isteme.
Ama ben instadan görüntülü konuşma sesli konuşma yapıyordum henüz yeni idik böyle bir durumda genellikle ters tepki almayım diye bir hafta falan instadan konuşurken bir kez sordu ne zaman isteyeceksin diye bende şu an değil diyince ver lan numaranı demişti canını yediğim 😊🤣