Sevdiğim kızla arama mesafe koydum. Sizce haksız mıyım?

Benim işyerinde 1 yıldır hoşlandığım ve bunu hisseden, bilen biri var. Ama o beni dost abi olarak görüyor ve bu yüzden uzak tutmaya çalışıyor. Son 3 aydır aramız artık eskisi kadar samimi değil. Ben o kadar kendimi belli ettim ki ona olan hislerimi işyerindekiler artık dalgasını geçtiler işyerinde onunla. Dedim neden size ne diyemedin ki, ben olsam verirdim ağızlarının payını. Sonra o, benden 1 yaş büyük benim yakın arkadaşımla birlikte bütün gün gezdi birlikte ve bunu benden saklamaya çalıştılar. Sonrasında çocuk eve bırakıp bende kaldı. Gelme diyemedim kalacak yeri yoktu. Kızın benim ona olan duygularımı bilerek bunu yapması benim çok zoruma gitti. Duygularımın hiçe sayıldığını düşündüm ve nefret ettim ondan. Her qklıma geldiğinde iğreniyorum ve uzak duruyorum 3 aydır. O da ilk zamanlar samimiyken ben ilgiyi kesince o da artık uzaklaştı. Ona eskisi gibi yazmak geliyor bazen içimden. Gitgeller yaşıyorum. Sonra düşününce hayır diyip geri çekiliyorum. Zoruma gidiyor onun bu yaptığı. İşyerinde de artık başkalarıyla daha samimi ve beni dışlar pozisyonda görüyor. Plan yaparken beni katmıyor plana. Bunlar daha da zoruma gidiyor. Sizce ben hatalı mı düşünüyorum? Haksız mıyım sizce yardım?
Sevdiğim kızla arama mesafe koydum. Sizce haksız mıyım?