Kocamla aramızdaki buzları nasıl eritmeliyim kalbimi nasıl ısıtırım sevgim devam ediyor ama huylarından soğudum?

Eşimle yedi yıllık bir sevgililik dönemi sonunda evlendik yaklaşık on aydır da evliyiz aramızda bazı problemler olmaya başladı artık kocamın bir çok huyuna tahammül edemiyorum onu fark ettim eskisi gibi de sıcak değilim nedense o kadar samimi olamıyorum acaba sogudum mu veya o hareketlerinden dolayı kendimi geri mi çekiyorum anlamıyorum onu hala canımdan çok seviyorum tırnağına taş değse benim canım yanıyor ama eskisi gibi canım cicim cici bici olamıyorum yapmacık geliyor bana eşim çok sinirli agresif biri ve benim onda en çok sinir olduğum şey kimseye ihtiyacım yok kimseye minnet etmem bu gibi lafları sürekli herkes hakkında kötü konuşması hem eşimi değiştirmek istiyorum eskisi gibi olmasını istiyorum evlenmeden önce böyle değildi bu kadar etraftan soğuk değildi en basiti kendi annesine bile annesi bir öğüt verdiğinde kapat telefonu aramayacağım seni bir daha sürekli söylediği laflar bunlar haliyle ben de kendime bir sıcaklık hissedemiyorum artık yeni evliyiz belki alışma sürecidir diyorum bir şekilde geçer diyorum ama ne kadar çabalasam da sıcak davranamıyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz bana acil bir fikir ver boşan demeyin en en kolay çözüm bu

Kocamla aramızdaki buzları nasıl eritmeliyim kalbimi nasıl ısıtırım sevgim devam ediyor ama huylarından soğudum?