Aşk ilişkilerine taşıdım. Bence ilişkide kadın olmak zor. Çünkü her erkek kadın ruhundan anlamaya biliyor. Ve kadın dünyaya kendi canından bir nefes bir can getirebilir ama erkek bunun milyonda bir ihtimalle bile ne demek olduğunu anlayamaz. ancak ben olmasam o çocuğu yapamazdın der cahil cahil. bu mucizeye sahip olmak en büyük farktır bence.
Öncelikle teşekkür ederim 🙏🫶 kadınların ilişkide önemli olduğu konular bunlar kesinlikle katılıyorum, zorluk konusu herkesin görüşü tabii ki tartışmicam 😅
Kadın bence. Bak anımı anlatayım. Bir kız arkadaşım vardı. Bu kız çocukla ilk kez buluşacağım diye gitti bir hafta kuaföre hergün. Saç boyatma, manikür, pedikür, lazer, ağda vs derken miss gibi oldu. Kıyafetlerde aldı yeni yeni. Yıkadı, üzüleyim hatta uyumadı bu yüzden de. Çocuk da bir hafta sonunda duş bile almadan, lekeli tşortüyle ve diz olmuş eşofmanıyla gelmişti. Yani kız Adriana Lima iken çocuk ajdar gibi gelmişti 😂
Aslında ilişkide biraz erkek olmak zor şimdi samimi söylemem gerekirse erkek olduğun zaman birçok şey senden bekleniyor özellikle kadınlar erkeklerin ince düşünceli olmasını kendine emek vermesini istiyor
Her ilişkinin kendine has dinamikleri ve dengeleri var. Bazısında erkek olmak bazısında kadın olmak zor. Yine de genelde kadınlar daha çok emek veriyor diye düşünüyorum ben.
Bu konuda cinsiyet farkından ziyade kişilikler, beklentiler ve ilişkinin dinamikleri belirleyici oluyor. 😇 Kadın ya da erkek, ilişkide duygusal yükler, uyum sağlama çabası ve kendini ifade etme konusunda zorluklar yaşayabiliyor. Toplumun, cinsiyetlerden belirli davranışlar beklemesi bazen işleri herkes için karmaşıklaştırıyor. Sonuç olarak iki taraf da farklı alanlarda zorlanırken, önemli olan ortak bir denge bulabilmek bence. 💞 Ne dersin?