Holaa🎈 insanlar! İlişkiye başlamak zaten zor bir olay, ilişkiyi ciddi görenler için diyorum, bu zor olaylardan sonra ilişkide inişler çıkışlar olur, tuzla biber kavgaları olur falan filan.Aklıma gelen soru diyor ki; bu ilişkide erkek olmak mı daha zordur yoksa kadın olmak mı? Sen ne düşünüyorsun? Anlatsana biraz...🎈
Bir ilişkide kadın olmak mı daha zor yoksa erkek olmak mı?
Ciddiyetsiz ilişkilerde erkek olmak zordur. Kendini tipiyle parasiyla beğendirmeye çalışır. Kadının ise sadece kukusunun olması yeterlidir. Adam alacağını aldıktan sonra iş biter. Evlilik ilişkilerinde de kadın olmak zordur. Erkeğin karakterli biri olması yeterliyken kadının sadece hanım hanımcık olması yetmez. Güzel olacak bakire olacak hamarat olacak iyi fiziği olacak alttan alacak yaşi genç olacak kısır olmayacak vs.
Tabi kadın olmak zor. İlgi gösteririz yaa havaya girerler ya da sıkıyorsun derler. Göstermeyiz, sen beni artık sevmiyorsun derler. Kolay kadın oluruz, amma kolaymışsın diyip başka bir mana yüklerler. Zor kadın oluruz 'bu ne yaa' derler. Erkek beyni zor. Ama tabi ki böyle olan kadınlar da yok değil.
Yeni başlayacak bir ilişki ise, Erkek olmak çok zordur. Eğer ilişki uzun süreli bir ilişki olmuşsa, Erkeğin hareketleri rutine bineceği için, bütün yükü Kadın alacaktır. Bu süreç evlendikten sonrada devam edecektir.
İkisinin de farklı sorunları vardır. Ama kadın olmak daha zordur bazı şeyleri kadın istemese bile alttan alıyorlar. Kadınlığı anlatırken bile erkekten örnek verip anlattığımız bir çağdan geçiriyoruz.
Kadın Olmak Zor Elbette ki Çünkü Kadın Daha Çok Tutkuludur Daha Çok Sever Daha Çok Değer Verir Erkekler Düz Yolda Bile İşimiz Zor Derken Kadın Tüm Yük Sırtında İlerler
İlişkiyi yürütürken hangi daha zor bilemem fakat ilişki biterse erkek egemen bir toplumda kadın olmak zor.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinlikle erkek olmak daha zor. Bir ilişkide kadın olmak mithiş bişey Ücretsiz ayaklı banka, ücretsiz ulaşım hizmeti, ücretsiz terapi, ücretsiz çiçek, ücretsiz yemekler, ücretsiz psikolojik destek, ücretsiz yardım jshdjshjdssdsgs Erkek için, sorumluluk. Sadece sorumluluk.