5 ayErkek olmanın şöyle bir zorluğu var, tüm erkekler kadınları taciz ediyor veya sadece seks üstüne planlarla yaklaşıyor ve bu çapsızlığı, hayvanlığı erkek cinsinin tümünü etkiliyor. Bir kadına selam yazmak bile tacizci erkek olarak tanımlanmaya yetiyor. Ve erkek olarak kadınları haklı buluyorum. Çünkü erkekler cidden kendi adını kötülemek için her cinsel hamleyi yapıyor. Bu çok iğrenç
21 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle doğru
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayArtık seçim yapmak zor ya, sokakta yürürken erkek bile olsan güvende değilsin, kendine insan diye yaratığımsı varlıklar sokaklarda kol gezdiği için, ne olursa olsun artık pek cinsiyet ayırmıyor
12 Yorumla- 5 ay
bu aslında bence Türkiyenin genel bir sorunu toplum açısından
- 5 ay
Evet öyle, Türkiyede her iki cinsiyetin yaşaması da zor eğer insan gibi düzgünce yaşayıp hayatına devam ediyorsa
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. her ikisininde zor oldugunu dusunuyorum, bence erkeklerin zorlukları küçüklükten gelen bir şey eğer zengin bir ailede dogarsan problem degil ama maddi durumu çok iyi olmayan bir ailede dogmussa ailesine maddi yardimda bulunmasi gerekiyo ve küçücük yasta calismaya başlıyor.
kadin olmak zaten çok zor ama erkek olmakta çok zor gercekten.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTabii ki kadın olmak zor. Erkeklere sorsanız erkek olmak zor derler ama kadın olmak ister miydiniz deseniz hiçbiri istemez. Böyle de iki yüzlüler.
11 Yorumla- 5 ay
O kadar doğru ki
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Türkiye’de kadın olmak biraz daha zor 💔 Çünkü hem sosyal baskılar, hem güvenlik kaygısı, hem de aileden beklentiler çok daha yoğun. Erkeklerin de yükü var; duygularını saklama, güçlü görünme baskısı gibi. Ama “hangisi daha ağır?” dersen, kendi deneyimlerimle net şekilde kadın derim 🚺
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Düşünüyorum bence kadın olmak daha zor erkek olmanın bir rahatlığı var
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 5 ayinsan olmak zor bu ülkede
20 Yorumla
5 ayBence kadın olmak daha zor daha çok acılar çekiyorlar relg, hamilelik, şiddet sözlü ve temaslı eskiden zaten daha beter di kadınlara olan zulüm bu günlerde daha rahat olsakta Cinayetler bitmiyor eleştiriler bitmiyor
22 Yorumla- 5 ay
Hem sosyal hem biyolojik açıdan sıkıntılar daha fazla kesinlikle
- 5 ay
Evet maalesef keşke olmasa
5 ayİkisinin de kendine has zorlukları ve kolaylıkları olduğunu ifade etmek en doğrusu. Bir erkek olarak dışarıda rahat gezmek, yargılanmamak, birçok şeyden korkmamak, çalışmak, kendi kararlarını almak, aileye bunu kabul ettirmek sanırım daha kolay.
Kadın olmanın da toplum nezdinde kolaylıklar olduğunu düşünüyorum.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 786 cevap paylaştı. Coğrafya bu konuda çok etkileyici oluyo ama genel olarak bakılırsa kadın olmak çok zorlaştırılmış
14 Yorumla- 4 ay
Biyolojide bile daha zor kadin olmak
- 4 ay
Yo regl olmak dogum falan mucizeyse skm boyle mucizeyi demezler mi adama
- 4 ay
Regl olmanın doğum yapabilmenin zorlukları var ama bi düşünün narin ince bir kadının bu yaşadığı ağrıyı sancıyı bi erkeğe yaşattıklarında acıdan bayılıyo bence siz bir mucizesinin siz bi insan dünyaya getirebiliyosunuz var olduğunuz yaşadığınız her yeri güzelleştirip ısıtıyosunuz tamam bunun sizin için zor yanları var ne kadar çok güzellik varsa okadar zor engelleri olur
- Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
5 ayKişisine ve yaşanılan coğrafyaya göre değişir diye düşünüyorum. İkisinin de zorlukları vardır illa ki, ona da evet.
11 Yorumla- 5 ay
Evet coğrafya kismi cok dogru
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kadın olmak daha zor Türkiye de özellikle ama Şöyle bir gerçek var ki Kadınlar sahipsiz değildir onlara uzanan eller kırılır
11 Yorumla- 5 ay
Doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 5 ayBu ülkede kadındır.. çünkü beyni olmayan dolu erkek ile uğraşmak zordur kesin
12 Yorumla- 5 ay
Özellikle abazalar
- 5 ay
Beyni olmayan katagorisinin başındaki bitikler bu kişiler
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 5 ayİnsan olmak zor bu Dünya'da. Kadını erkeği yok bu şeyin.
12 Yorumla- 5 ay
Öyle maalesef
- 5 ay
Ne yazık ki
Türkiye'de İkisi'de Zor Fakat, Kadınların Biraz Daha Şanslı Olduğunu Düşünüyorum
12 Yorumla- 5 ay
Ne gibi şans
Gizli Üye(25-29)5 ayErkek olmak yalnız olmak demekten ve yalnız olmak gerçekten çok zor çünkü her kadının peşinde illaki birleri var ama erkek halden yalnız kalmaya mahkumdur
12 Yorumla- 5 ay
Yakışıklı bir erkekse ya da parası varsa yalnız olmaz abi ayrıca çirkin bı kadının da peşinde kimse olmaz bunlar benim kendi düşüncelerim değil toplumsal normlar
Cevap sahibi5 ayValla çok şükür tipim fena değil tamam belki paralı bir erkek değilim ama illerde zengin olduğum için param için gelirlerse bende onları kullanırım o zaman
5 ayAllah bile 1 hafta kadina tatil veriyo. Erkek full fokus calisma abii
17 Yorumla- 5 ay
he kanzı sen olaya tatil gözüyle bak. d
- 5 ay
Gfdgihf
- 5 ay
Tatil abi mis gibi dini acidan tabi
- 5 ay
Hiç regl olmamış biriyle tartışmaya girmek istemiyorum🙏🏿💅🏻
- 5 ay
Harbi yine ben malim srn daha malsin
- 5 ay
Biz maliz ama siz daha malsiniz tamam biz sizden birazcık daha da maliz ama siz daha da malsiniz xd
- 5 ay
Bfhshsja
Bence kadın olmak zor çünkü düzgün kız bulunur da düzgün erkek bulunmuyor
139 Yorumla- 5 ay
Çünkü sizin düzgün algınızda bir sorun var. Cinsiyeti yokmuş gibi yaşayan kadın çok evet. Hislerini aldırmış gibi. Size göre o düzgün oluyor.
- 5 ay
Kadınlara göre erkeklerin yamuk olma sebebi bir çocuğunu cinsel hisleri baskın olması. Kendileri öyle değil diye öyle olmayan erkeği bozuk gördükleri için sorunu erkekte sanıyorlar. Bir cinsiyetin neredeyse hepsi bozuk olamayacağına göre kadınların algısına bir güncelleme getirmesi lazım.
- 5 ay
Yav işte suçlamak yerine orta yol bulunur. Erkek sabır etsin iyi güzel ama en azından sabır ettiğine değecek bir arzuya sahip mi anlamak istiyor bunu kadında. En azından kadının da buna son derece doğal baktığını böyle yansıttığını görmek istiyor. Üzülerek söylüyorum savunduğun şeyi dini referanslarla savunsan da gün sonunda aslında arzusu yüksek olmayanlar bunu savunuyor genelde. Dinin de bu konu da teşviki onları daha da mutlu ediyor. Ama evlilik sonrası esas kabus sebebi onlar.
- 5 ay
@Zamanın_izinde bizim sorunumuz sadece cinsel hisler değil
- 5 ay
Nickin bile tiksinti işte. Böyle cüzzamlıya bakar gibi bakıyorsun bu konulara belki. Bence anladığını sanmıyorum. Veya ahlak adına tebrik edilecek bir durum olması en çok yüksek arzuna rağmen bunu yapabiliyorsan ortaya çıkar. Bence durumun tam tersi.
- 5 ay
Eyvallah da girme araya ne olur karışmasın şimdi
- 5 ay
Hiç sandığın gibi değil. Ben diyorum ki bunu inançlı herkes savunur zaten. Ama her inançlı başaramaz bunu. Eleştirdiklerinden seni gerçek üstün kılan en az onlar kadar güçlü arzuya sahip olmana rağmen bunu aşabilen biri olmandır. Bunu savunanların ise savunma sebebi dindar olmaları değil. Zayıf arzuları sebebiyle bunu kolay yapabildikleri için ilkeli duruşum var havasına girmeleri.
- 5 ay
İzledim onu. Biliyorum. Ama onu seçmende senin algıda seçiciliğin 😅
- 5 ay
Başkası adına değil de kendi adına yorum yapsan ve kendinden örnek versen daha saygın bulurdum yorumunu
- 5 ay
O zaman bir şey demem eyvallah. Yorum konusunda iyisin ama konuşmak olsa konu hızla kaçacak gibisin. TİKSİNMEZSEN gene konuşmak isterdim ☺️☺️
- 5 ay
Ben tezimin arkasındayım 😀
- 5 ay
Aslında seninle aynı fikirdeyim inanmasan da. Sadece senin gibi olmayan insanların gözünden bazı şeyleri görmek konusunda eksiğin olduğunu düşündüm. Ama ben ne dersem deyim havalı şekilde kestirip istemiyorumla bitireceğin mesajlar gelecek gibi. Başkanlık seçimini ilk turda almaktan daha zor olabilir seni tersine ikna etmek 😀
- 5 ay
Şimdi din öğretmeniyim desem asla inanmazsın biliyorum 😀 neyse bu şoku atlatırsan yaz 😀 aynı şeyi savunduğuma şüphen olmasın. Ama bazı şeyleride fark et istedim 😉☺️
- 5 ay
Anlatacaklarımı dinlesen öyle düşünmezdin ama yorumu aşıyor mesele dilersen anlatırım
- 5 ay
Allahım egoya bak ya 😀
- 5 ay
Bende istemem derken ki tarının ne kadar…… neyse
- 5 ay
Yok derken bile kırıcı ve itici davranıyorsun sorun o yok demen değil laf sokar gibi yok dedin kaç kez. Neyse. Bundan mutlu olan birisin belli ki. Mutlu oldun umarım (!)
- 5 ay
Gel kırma işte 😀 barış olsun ☺️☺️
- 5 ay
Ciddiye alsan kırmazdın ☺️
- 5 ay
Kusura bakma
Özür dilerim parmaklarından
Allahım prenses bu ya
Şu tavlalara bak
Gelde deli olma 😀
5 ayİkisi birlikte olmak daha zor nerden bildigimi sormayin
18 Yorumla- 5 ay
korkuyorum...
- 5 ay
Yorumlarda bitane adam var kadınların yazdıgına kalp atmıs ondan daha çok korkmalisin
- 5 ay
@minyonsvendev188 abi sana laf atıyo bu lavuk
- 5 ay
Çünkü mal dhsjs anlamıyo
- 5 ay
@BursalıMustafa18 duydun mu kirvem
- 5 ay
@MinyonSvenDev188 özür dilerim abi haklısın bu arada boyun 188 sanirim
- 5 ay
@BursalıMustafa18 normalde ayarlardim da abi minyon seviyomus knk sana bakmaz
- 5 ay
Tüh ya olsun ya nasip kısmet artık
5 ayErkek vücudunda bir deli ile yaşıyor. Sence?
14 Yorumla- 5 ay
o deli kim
- 5 ay
Düşün bakalım, aklı olmayıp fikri olan ne bizde.
Bizi hep saçmalığa iten ne 😅🤣 - 5 ay
He xd
- 5 ay
He yasa 🤣
İzlemedin mi cem yilmazi
Diyor ha uyumadin mi diye. 🤣
5 ayİkisininde zor yanları Var.. önce şu denmeli kadın kim erkek kim? Her kadın kadın olamıyor her annenin anne olamadığı gibi. kadınlar Kişisel olarak zorluk çekerken erkeklerde İş yerinde zorluk çekiyor. Kalbi temiz erkeklerin bu dengesiz dünyada çektiği acılar fazla.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. Kadın olmak zor. Bu kadar manyak erkeğin arasında sağlıklı kalmak çok zor.
11 Yorumla- 5 ay
kesinlikle
Gizli Üye(18-24)5 ayBuna net bişey diyemezsin 🙂ikisi de zor her yönüyle
11 Yorumla- 5 ay
Evet bence de
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
5 ayHer iki cins de buna objektif yanıt vermez. Empati kurmak da yetersiz kalır. Haliyle zorluğu etkileyen bir sürü faktör var.
10 Yorumla
5 ayNerede bulunduğuna göre ama Türkiyede kadın olmak 2 kat zor.
10 Yorumla
5 ayKadın olmak bu kadar derdin üstüne bide s. kildeydim diye bişey okumuştum 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de zor karşınızda merhametsiz bir insan var ise
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayİnsan olmak zor bu çağda.. kalabilmek ayrı bir zor :))
10 Yorumla Kadın olmak daha zor
10 Yorumla
2 ayDünya kadar malın olucağına fındık kadar kukun olsun felsefesini benimseyerek erkek diyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kadın olmak zor bence
11 Yorumla- 5 ay
evet bence de
5 ayİkisinin de kendine göre zorlukları mevcut
12 Yorumla- 5 ay
evet detayda da aynısı yazıyor görüldüğü üzere
- 5 ay
Evet gördüm
Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Nerde doğduğuna bağlı
12 Yorumla- 5 ay
coğrafya kaderdir
5 ayİkisininde zorluğu var
15 Yorumla- 5 ay
Evet detaya da yazmisim
- 5 ay
Kadınlar daha fazla yük altında çalışan veya çalışmayan kadın fark etmez her konuda zorunluklar fazla yük ağır ev çocuk iş güç temizlik yemek bitmiyor
- 5 ay
Maalesef erkeklere bu konuda görev düşmüyor buda toplumun eksikliği
- 5 ay
Ataerkil toplumumuz yüzünden erkekler ellerde kadınlar ise yerlerde büyütüldü ondan kadın hizmet eder erkek hizmet görür...
- 5 ay
Kadınlar iş hayatına atıldı hala insanlarımızın bu taburlarını yıkamadılar mallesef
5 ayRegl , doğum , toplumsal değer saçmalıkları kıyaslamayalım Türkiye de kadın Dünya da kadın
10 Yorumla
5 ayBir daha dunya ya gelecek olsam erkek ol. ayi seçerim yine
10 Yorumla
5 ayİkisinin de zorlukları vardır
21 Yorumla- 5 ay
❤️❤️
5 ayben çok seçim yaptırmam
11 Yorumla- 5 ay
Hayat seçimlerden ibaret. d
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın olmak iyi sadece doğru kişiyi seç
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayEmekli olmak daha zor ülkemizde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
5 ayKadın olmak (herkes kendi penceresinden bakıcak)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan olmak çok zor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı. Sanki kadın olmak daha zor gibi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Herkesin kendine göre zorlukları var
10 Yorumla
5 ayKadın tabi her şeyi çekiyor
11 Yorumla- 5 ay
öyle. d
Kadın olmak daha zor
11 Yorumla- 5 ay
Yani bunun kıyası tuhaf gelebilir belki ama bence de öyle
ikiside birbirine gore zorluklari vae
12 Yorumla- 5 ay
Ee hangisi peki sxjdj
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
5 ayErkek.
11 Yorumla- 5 ay
Tm.
Gizli Üye(30-35)5 ayKadın olmak daha zor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKadın olmak daha zor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayErkek olmak gibi düşünüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayHer iki cinsinde zorlukları var.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 709 cevap paylaştı.
5 ayKim ne derse desin kadın olmak daha zor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayKadın
21 Yorumla- 5 ay
Neden
5 aykadın olmak
10 YorumlaKadın olmak kesinlikle zor
10 Yorumla
5 aybu da soru mu kadın olmak tabi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bu ülkede ikisi de
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 850 cevap paylaştı.
5 ayİnsan olmak zor
10 Yorumla
5 ayErkek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. kadın olmak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her ikisi olmak zor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı.
5 ayKadin.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın olmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı.
5 ayİnsan olmak
10 Yorumla - Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne