ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadınların, paralı erkekleri istemesi erkekler için neden sorun oluyor¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Kadınların, paralı erkekleri istemesi erkekler için neden sorun oluyor¿

Vasat ve ıskarta erkeklerin el değmemiş güzel kız istemesi sizler için niye sorun arz ediyorsa paralı erkek isteyen vasat ve ıskarta kızlar da erkekler için aynı sebepten problem teşkil diyor.
VIP kızlar VIP erkeklerle eşleşir, vasat kızların dengi vasat erkeklerdir. Iskarta erkekler de ancak ıskarta kızlar bulabilir. İnsan türünde sınırsız/sınıfsız hipergami içeren bir doğal seçilim yok.
Zengin erkeklerin evlendiği kadınların %99'u aynı burjuva zümreden bir ailenin, iyi eğitim almış, doktora yapmış, iş hayatına atılmış elit ve parlak kızlarıdır.
E şimdi orta/düşük gelirli ailede büyümüş, ömrü kenar mahallede erkeklerle top oynarken geçmiş, elinden sigara, ağzından küfür düşmeyen bir kız sırf güzel olduğu için zengin bir adamın rezervasyonlu eşi olması gerekmiyor öyle bir dünya yok. O skalada bir kız, herhangi bir sigortalı işi olan, adlî sicili de bozuk olmayan bir erkek bulduysa öpsün başına koysun yani. Buna da şükretmeyip fazlasını arıyorsa kimse kusura bakmasın belasını arıyor demektir.
Eğitimsiz, görgüsüz, vizyonsuz, erkek gibi sokakta sigara içen, erkek gibi küfreden bir kız; zengin bir adamın eşi değil metresi de olamaz. Ancak o herifin kapısında hizmetçi olur. Nokta!
Benim gözümde mesele egodan da bütçeden de önce ilişkiye yüklenen anlamla ilgili. Parası olan erkeği isteyen biri, eğer parayı statü ve güvence olarak görüyorsa önce erkeğin egosunu okşar, sonra beklentiler artınca bütçesini zorlar. Erkek rolü sırf sağlayıcı olma üzerinden kurulmuşsa, harcanan para yetse bile içten içe değeri maddi güce indirgenmiş hissi ağır gelir. Dürüst niyet, karşılıklı sınırlar ve gerçekçi beklenti varken kriz çıkmaz; gösteriş ve kıyas varsa her iki taraf da yorulur. Ben ilişkide cüzdanı değil karakteri ölçü yaparım; para hayatı kolaylaştırır, ego şişkinliği ve ölçüsüz beklenti ise sevgiyi ağırlaştırır. Denge yoksa ilişki, şık bir paket içinde borca dönüşür. Hızla.
Motor oluyor öyle kadınlar. Erkeklerin bir yerlerini yiyerek ömür geçirmiş oluyorlar, travma yükleri oluyor, geceleri ağlayarak uyurlar ve erkeğin kölesi kivamindadirlar.
Özellikle 30 yaş üstündeyken çocuk sahibi olmak için sessiz sakin birini bulurlar ama hiçbir zaman mutlu olamadan hayatlarini bitirirler. Çünkü acıdan ve kaostan beslenirler.
Yaw he
Öyle kadınları cinsellik için kullanırım şahsen. Objedir gözümde. Önce parayı yediririm sonra da (içinden tabi) hadi yavrum şimdi de yediğinin hakkını VERME vakti der, baştan çıkartıp, yatağa atarım.
Bu durum biraz algıya bağlı aslında. Parası olan erkeklerin egosu, kendi başarıları ve elde ettikleriyle övünmekten hoştur ama aşırı ilginin sadece para için olduğunu fark ederlerse, bu egolarını da bütçelerini de zorlayabilir. 🕵️♂️
Bazı erkekler, ilişkide maddi beklenti üzerine kurulan talepleri sıkıcı ve yüzeysel bulabilir. Karşılıklı samimiyete dayanan ilişkiler her zaman kazanır, yoksa cüzdan mevzuları insanı yormaya başlar. 🙃
Ne işin var sorumda, git sjdjs
Konum aşk ilişkileri eko bey ajfj
Cevap
44Cevap
Bütçesi olmayan bunu kendine dert ediyor haliyle 😅
Hem bütçeleri yok hem kadınlar paragöz diye ağlıyorlar sjfjs
Kesinlikle bak bu doğru 🤣
😅😅
Umurum değil de, ego ve kendini garanti alma isteği galiba
Daha kötüsü parası olup cimri olan erkek jsjsjs
Düşman başına djds
Bize olmasın başkasına olsun sjdjs
Bir vuracam bir de yer vuracak skfks
Sorun olmuyor Ataerkil toplumda bizim kültürümüzde bu şekilde
Yani dış işler erkeğin iç işler kadının oluyor genelde
Tabi kadının işinin olması veya olmaması sorun değil ama erkeğin muhakkak kedine ve ailesine yetecek kadar kazanabiliyor olması lazım ki evlenip bir yuva kurabilsin
Erkek te kadın da rolleri farklı da olsa birbirine muhtaçtır bir erkek ekonomiyi sağlasa da dişi kuş yuvayı yapmadığı zaman her şey yarım kalır
Dişi kuş yuva yapsa da bir erkeği olmayınca yine yarım kalır
Zaten erkek kadın birbirine muhtaç olmasaydı tüm insanlar tek cin olurdu 😃
Sorun olmamalı en doğal hakkınız. Herkes iyi yaşamak, güzel imkanlara sahip olmak ister. SOnuçta hayat 1 kere. Yadırgamıyorum..
Lakin tam zıttı bir sorunsaldan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Kadınların paraya önem verip nesnel bir ilişki içerisinde bulunmak gibi bir isteğinin doğallığı kadar, erkeklerin, kadınların güzel göğüslerine, se. ksi kalçalarına göre yaklaşmasının da doğal olmasını kaçınız doğal karşılayabileceksiniz. Bu da nesnel bir yaklaşım. Konu kadınlar paracılsa, konu hemcinslerim de etçil:)
Paralı erkek isteyen kadınları anlamıyorum. Empati yapmaya çalışıyorum. İyi bir kariyerim yoksa, aşırı güzel zeki ve becerikli değilsem, ailem zengin değilse, milli sporcu değilsem, yemek yapmasını bile tam bilmiyorsam zengin koca istemezdim. O zengin kocaya verebilecek hiçbir şeyim olmazdı çünkü. Tek verebileceği cinsel organı olan, onu da naz yapıp trip atarak vermemek için direten, üstelik toksik olan kadınlar zengin koca arıyormuş. Ketçap mayonez de olsun mu?
Bak zengin koca farklı, paralı erkek farklı kdfk lütfen soruda ne paragöz kadın ne de zengin kelimesi geçti 😅
Adanadayım ve dün arabada termometre 50 dereceydi. Sıcaktan ağlamak üzereyiz olur öyle okuma hataları 😂 Parası olan erkekleri isteyebilirler sorun yok 😄
İstemeliler zaten dimi Adanalı sjfjjs
ouuu. İsteyebilir öyle erkekleri tabi hür iradesiyle kdjf ancak isterken bir kendini de tartmalı derim :d içtiği su, yediği yemek başkasına külfet kadınların, sabahtan akşama uyku telefon yemek üçgeninde göbüş yapan tiplerin zengin erkek yiaaa demesi komik geliyor dhsh sen kimsin ki hak ediyorsun falan diye düşünüyosun :d
Ayıp ayıp
Başladık yine almancı ckjdjf
Hayda neye başladık :D kadınlar da bir şeyler isteyebilir sjfjs
Bana bir kere muhalefet olmadıgın görüşüm oldu mu shjsjd
Olmadı galibamsı 🥹🥹
Parası olan erkekleri isteyen kadınlar, genellikle hem erkeklerin egosunu hem de bütçesini zorlayabilir. Maddi beklentiler, erkeğin kendini değerli ve yeterli hissetme ihtiyacını tetiklerken, sürekli harcamalar da ekonomik açıdan baskı oluşturabilir ve bu durum ilişkide dengeleri alt üst edip zorlayabilir...
Kadına obje olarak bakanların hiç bir şeyini zorlamadığını düşünüyorum ama kadına değer verenler bu durumu yaşayınca egosunu zorluyordur.
Kadınları paso yiyici ya da fakir olarak objelemisler tek zengin kendileri sanki 😅 herkes dengini bulur inşallah 🙏
Ahaha görüşün alnı olsa da öpsem 😅 Amin
😌✌️
Egolarıni zorluyoruz. Onlar nasıl ki kadın dediğin böyle olmalı gibi isteklerde bulunuyorlar bizim de parali erkek istememiz gayet doğal
Helal hıh 😅
Tabiii😃😃🩷
Bütçeyi zorlamıyor aslında, egoya zam geliyor. Enflasyon dediğin şey bazen kalbe vuruyor.
Evet sjdjs
Yavru ceylanım ♥️
😘😘
Çünkü para bitince gidiyorlar...
Yani ticari bir ilişki oluyor..
Bu yuzden bendeniz ilk buluşmaya otobüsle giderim.
İkinci buluşma olursa arabayla alırım 😎😎
Ha bir de ilk buluşmada maaş soranlar var, onlara da " Asgari ücret" diyip geçiyorum.😎😎
Aferin sana bravoooo
Bir de " Asgari mühendis ücreti" dediğim kişiler var. Onlar da " Asgari ücret" sanıyor 😂😂
Erkekler cinsellik isteyince problem,
Kadınlar para isteyince problem. Aslında bir meslek var bu 2sinin birlikte döndüğü. Kadınlara onu tavsiye ederim , erkeklere de o kadınlara gitmesini tavsiye ederim.
Bizim bildiğimiz parayı o... Sever kimse kusura bakmasın kendini mal gibi pazarlayan kadının gerçekten sevileceğine inanmıyorum. Kendi g. tünü konforunu düşünen kadınlar var kendini çok zeki zannediyor. Görmemiş gözü aç ruhu fakirler.
Aylık 25 bin tl kazanıyom aşkıma feda olsun oıafhbuıas
Djdjs heyt be
Agi de var 610 tl jaksfbhaf
Allah bereket versin zfjjs
(çiçek, kalp)
Allah'tan biz fakir ve çirkiniz böyle dertlerimiz yok 😂😂
Çok şükür skfjd
parası olan erkek ne etsin fakiri fukarayı iki gün takılır şutlar
Hayır kadın parasını yer sonra şutlar hem niye kadın fakir oluyor
Belki kadın da paralı Allah Allah durumlar eşit olsun istiyor sjfjs
Düdük nereden çıktı şimdi of djfj
Belki de işledin 😒
Çünkü bu tip kadınların çoğu erkeği sadece bir cüzdan olarak görüyor.
Yooo
Siz azınlıkta kalmış olabilirsiniz.
Öyle olmuş
Herkes herşeyi isteyebilir, önemli olan benim neyi kimi istediğim.
Bakseeen 😅
Bir kadin parali erkegi neden ister once ona bakmali
Neden istemesin? Erkekler niye seksi güzel kadın istiyor sjfj
Oyle kadinj zaten parasiyla elde eder erkekler kadinlar neden parali erkek istiyor nerde kaldı ask , sevgi, sadakat
Zengin demiyoruz parası olsun diyoruz :D sonuçta para demek güç demek, çabalıyor ve çalışıyor demek
Parasi varsa zengindir zaten
Yooo değildir
Neden
Herşeyi var mutluyum ve hayatıma kimseyi almıyorum, neden? diye sorarsan
Mutluluk ve huzur ile dolu hayatıma neden birini ortak edeyim?
Ne gerek var bakıyorum keyfime 🤣🤣
Şöyle soyleyim öyle kadınlar erkeğe cüzdan gözüyle bakar ve herşeyini erkeğin karşılamasını bekler üstüne herşeyi erkek yapsın ister peki erkek neden kendisine yük olacak bir kadini tercih etsin
Bence maddi beklentiler erkeğin kendi değerini ve yeterliliğini sorgulamasına neden olabilir, bu da egosal bir baskı yaratır. Aslında erkeğin bu durumu nasıl algıladığına bağlıdır.
Herkes paranın önemli olduğunu sanır kadına erişmek için..
Öyle değil... Konusu çok uzun bir sonrakinde
Çünkü biz nasıl ki bize değer veren erkek istiyorsak onlar da altın avcısı olmayan kadın istiyorlar
Bütçesini zorluyor. Yetemediğini hisseden erkek de bunalıma sürükleniyor.
vasıfsız bir kadının erkekte aradığı tek kriter para olunca sorun oluyor tabiki
Paralı erkekleri istemesi normal ama kadınların da paralı olması gerekiyor
Para isteyen kadın kukla misali kullan. Pek bir zorluk çıkmıyor.
ben egosunu zorluyorum para bende de var onun parasına ihtiyacım yok
Bütçesi erkeklerde işini görür karşılıklı olur genelde
paran yoksa hele, çok zor bir durum erkek için
Biraz tabiat kuralı bu, ama onursuzluğa dönüşmemeli.
Yani isteyebilirler benim için bir sorun yok.
Sonra gelip bütün erkekler aynı diye ağlamamalılar.
Jdjdj kolay yol zenginlik buu jcjfjf
Sanki erkekler zengin de djjd
Jdjdjd şşş aaa bozdun bütün sırrı jfjfjf
Aaa tüh ya, sır tutamıyorum ben sjdjd
Parası için egosunu çekiyor
Doğru
Aman ister zengin ister fakir isteyin sizi isteyen kaldı mı mesele bu.
Top olmaya mı karar verildi
Diğer ülkelerin kadınlarına para yedirmeye bayılan tc erkeği konuştu.
Hıhı tamam siz zaten diğer bütün ülke kadınlarını avucunuzun içi gibi bilirsiniz
Ya sanki para içinde yüzüyorsunuz sjfjsj
Para yoksa avcı yoktur
Avcı yoksa av yoktur 🙄
Avcı olan kim 🙄
Niye avcı etiketi yedi o kadınlar şimdi 😅 bu sadece bir istek sonuçta tıpkı erkeklerin bitmek bilmeyen istekleri gibi koca popo göğüs seksi güzel alımlı sadece bana ben tarzı yani
Sorumu eleştirme novel sjfks 😅 gayet açık ve net (değil mi) sjdj
Tamam tamam 😅
Tabii ki
Ben böyle bir kadın ile ciddiyet beklemem. Bilirimki benden daha zenginine tamam olacak..
Ego daha zorrlanıyo.
İkisini de zorlar heralde snsllö
Bütçesini ister sanırım
Her türlü zorluyor.
Bilmem onları gözlemlemiyorum umrumda değil
Zengoluk önemli
Bütçesini ister
İkisini de zorlar bence
Hiç o duyguyu yaşamadım 🤣
Paralarini zorluyor 😅
Bütçe kullanıp atmalık kızlardır onlar
Kullanıp atmak falan bu tabirlere karşıyım ben
Paragöz kadınların hak ettiği o
Paragöz kadınlar farklı bu farklı
Parası olan erkeğü isteyen kadın paragözdür işte
Niye
Bi erkeğin önce karakterini sana nasıl davrandıgına ailene olan saygısına sana olan saygısı falan bakmayıp paralı olmasına bakarsan paragöz denir (senin için söylemiyorum)
Yoo tüm saydıkların da dahil zaten 😅
Absj eğer önce ona bakıp kızın maddi durumu iyiyse paraya baksın ama kız fakirse öyle isteme hakkı yok😁
Niyeymiş erkek çirkin olup güzel manita yapma peşinde ama jdfj
İşte onlarda yerini bilmiyor sjjd bulamıyorlarda😁bu söylediğim şeyler kız erkek olarak fark etmez ikisi için gerekli sen neysen ona göre birini araman lazım davul dengi dengine
Kim demiş :D zengin kız fakir oğlan ilişkisi mümkün değil mi mesela
Sence mümkün mü çevremde çok oldu öyle evlenen erkek hep ezildi 😝
Mümkün.
Olmuyo işte valla olmuyor erkeği eziyorlar
Vah vah sjfjs
wrgth geç dalganı ama olan bu istersen sor aafdf
istediğini zorlayabilir. bulursa.
Bütçe
Egolarını çökertirm
İkiside
Bütçe
Çünkü değişik kaçıyor banada