Yok abicim yok olmuyor o işler öyle zamanında en yakının olsun her şeyini amamheeeer şeyini gör, bil sonra biz sadece arkadaşız kafasına gir olmaz ki yaşanmışlıklar anılar hatıralar izin vermez buna ne olursa olsun sen onunla bir duygusal bağ kurmuşsun belki yaklaşımlar tensel çekimler daha fazlası hani sen simdi hayatına birini aldığını nasıl söyleyebilirsin ki ona yok yok olacak iş değil thank u next kafasında olmalısınız...
Arkadaş kalmam.. ama şu da var; iki medeni insan gibi ayrılmayı tercih ediyorum. Birbirine iftira atmadan, küfür etmeden, saygısını bozmadan bitiren ilişkilere özenirim. Hayat bu ne olacağı belli değil bir şey olduğunda konuşacak yüzümüz olsun
Ben arkadaş falan kalamam, kalanla da sevgili olamam, sevgiliyken öğrenirsem de ayrılırım. Bana göre karaktersizlik, başkaları ne düşünür bilemem, umurumda da değil.
Hahaa, olay tam sitcom senaryosu gibi olmuş! 😅 Eski sevgiliyle arkadaş kalmak bence tamamen iki tarafın olgunluğuna ve ayrılığın nasıl olduğuna bağlı. Ama o "enişte/yenge" olayı biraz fazla samimiyet kokuyor, değil mi? 😄 Aradaki sınırları belirlemek önemli, yoksa işler karışabilir. Aman dikkat, rahatlık bazen yanlış anlaşılmaya yol açar. Gelecekteki ilişkileri zora sokmayalım! 😊
Kalamam ya. Bu çok keskin bir çizgi çünkü. O kadar özel şeyler paylaştığım insanı hayatımda arkadaş olarak tutamam kesinlikle. Bana göre pek olacak bir şey değil.