Eski sevgiliyle arkadaş kalmak ne kadar doğru? Eski sevgili ile arkadaş kalmak bana tuhaf geliyor. Kötü ayrılık yaşanmamış olsa bile, duygular bitmiş olsa bile, beraber yaşanılanlar her an onunla konuşurken görüşürken aklına gelir. Ben asla eskim ile arkadaş kalamazdım. #DeliMavi 21 MAYIS 2022
İnsanlar arkadaşlarına bile tam manasıyla arkadaş gözüyle bakıyorlar çoğu zaman. Hal böyleyken bi dönem sevgilim dediğiniz, duygular besleyip anılar biriktirdiğiniz bi insana arkadaşım demek iki yüzlülükten başka bir şey değil bana göre. Hiç bir inandırıcı tarafı yok. Kalmam
Aslinda bu biraz eski sevgili dediğimiz kişiyle yaşanılanlara bağlıdır. Öyle sevgililer var ki, her hangi bir şekilde yakınlaşmamışlar. Ayrıca, biliyorsun günümüzde sanal sevgili moda olmuş durumdadır. Bu tarz bir eski sevgili ile arkadaş belki kalınabilir, arada kıskançlık felan yoksa ve hayatımızdaki yeni insanın da haberi varsa... Ama ve lakin; eski sevgili ile bir şeyler yaşanmış ve paylaşılmış ise, işte o zaman arkadaş kalma olayı imkansızlığa doğru yol alır
Kalamam, her ne kadar kendimi zorlasam da yapamam ben bunu. Şu dünyada en çok zorlandığım şey bu olabilir diye düşünüyorum. Sadece eski sevgili değil, eski flört olması bile yeterli... O is bittikten sonra iletişim koparilmali. Dediğin gibi onunla yaşadıklarım aklıma gelir sürekli o yüzden uzak durmak daha doğru.
Ya aslında oyunda şundan kaynaklı belki de bı taraf arkadaş kalalım diyo diğeri de kaybetmemek için sırf yine onunla bı şekilde bağını kesmemek için buna uyum sagliyo gibi bı şey zamanla da yine eskisi gibi olmayı hayal ediyo sanirim
Zaten bir taraf bir şeyler hissetmeye devam eder belki bir umut ile onu kaybetmemek için ama bitmişse kesilip atılmalı ki hisler hersey bitsin. Umut vermek veya katsi tarafı kullanmak en aşağılık bir durum.
Arkadaşlık derken en yakının gibi olmaz elbette ama görünce bir selam verir, hal hatır sorabilirim. İki tarafın da kötülüğü olmadıysa birbirine olabilir.
Ne arkadaşı tüm sülalesini ,7 dönemini çiğner sonra ayrılırım 😂eski sevgiliyle arkadaş olmakda neyin nesi delikanlı kızlara yakisirmi😂şaka şaka gülelim biraz 😃