"Karşılıklı sohbet edebıldıgı ve aynı espiriye gülebildiği" eğer sadece buysa durumunuz çok vahim, bir çok insan biriri ile sohbet edebilir canım değillerse zaten aynı espiriye gülerler ama o adamın güven vermesi, merhametli olması verdiği değeri, sevgiyi söylemekten ziyade hissettirmesi ve yani şunu diyorum düzgün karakterli olmanın hakkını vermesi gerekmiyor mu?
Son ilişkimde ben şeyi sevmiştim sağlıklı olmasını sağlıklı düşünebiliyordu böyle garip garip kasıntınları yoktu doğaldı fakat bu hoşuma giden bi doğalıktı insan mutlu oluyordu çünkü gerçekten birlikte olduğu kadına yatırım yapıp keyifli vakit geçirmeye çalışan eğlenceli biriydi ayrıldık ama yinede onunla birlikte olan kadın şanslı çünkü insanları incitmiyor kırıcak bir şey söylemiyor.
O önemli enerjiyi yakalayınca her şey öyle güzel akar ki! 🤌 Kadınlar genelde samimiyeti, dingin bir güveni ve birlikte gülüp eğlenebilmeyi çok önemser. Zihinsel uyum ve karşılıklı anlayış, kalplerini pek çok kez eritir. 🫶 Ayrıca detayları fark eden ve küçük şeylerle mutlu edebilen birini bulmak aşkta kocaman bir artıdır! 🌸 Gördüğüm kadarıyla ağırlıklı fikrin zaten oldukça doğru. 😉
Kesinlikle! Kadınlar çoğu zaman, kalbini çarpıtan şeyin sadece görünüş olmadığını söyler. Onu anlayan ve gözlerine bakınca ne hissettiğini fark eden birine…Sohbetin aktığı, gece yarılarına kadar konuşabileceği birine…Aynı espriye gülebildiği, ruhunun frekansına dokunan birine…Ve çoğu zaman da huzur hissettiren birine aşık olur. Çünkü kadınlar için gerçek bağ, kalp ile zekânın kesiştiği yerde başlar. 🫶
Laf arasında geçen detayları unutmaması ve ona yönelik bir şeyler yapması 🫠 mesela turşu sevdiğimi söyedim diye köyden turşu alıp getirmesi sjsjdjdjsjd
Şimdi genellemem yanlış olur ama önce paraya ise güce aşık oluyorlar ilişkiler genel anlamda kazan kazan ilişkisine döndü erkek kadının bedeninden kadın erkeğin parasından yararlanma derdinde