- Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
u 1 yılGenellikle kadınlar paraya aşık olurlar ya da güce.. veya dış görünüşe işte uzun boylu olsun esmer olsun diyen kızlar çok görüyorum :D bu arada ben katılmıyorum hiç. kadınlar genellikle kötülere aşık olur iyiler ile dertleşir. istedikleri kadar bir erkeğin ağzı laf yapsın kadınlar ağzı laf yapanla saatlerce konuşur ama 2 kelime etmeyene aşık olurlar gidip. birde çok az olsa da gerçekten kalbe aşık olan kadın da vardır.
58 Yorumla- 1 yıl
Parayı ayrı söyleme o da güç sayılır sjfksk
- 1 yıl
Hepsi paket içinde işte can sdfsdf
- 1 yıl
He, hepsine “güç “ deyince daha hoş duruyor ajdjaj
- 1 yıl
Evet hepsini içeriyor sdjsdjsd
- 1 yıl
Anlaştık :D bir daha “para”yı ayrı yazmıyoruz kddj
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Sen ne dersen o ablam :D sdfsd
- 1 yıl
Eyvallah can 😃🩵
- 1 yıl
Ne demek :D 🧡🙏
En İyi Cevaplar
1 yılKadınlar erkeğin içindeki cesarete, incelik ve cazibeye yönelirler. Kendinden emin olan erkeklerden hoşlanırlar. Kadınlar kendinden emin bir erkek isterken onun baskıcı, hep ilgi odağı olmak isteyen ve dünyanın en önemli insanı olduğunu düşünen bir erkek istemezler. Kimi zaman sakallı kimi zaman sakalsız, kimi zaman kaslı kimi zaman göbekli erkekten hoşlanırlar. Ama en çok da ağzı laf yapan erkeği severler. O erkek var ya Reha Muhtar'a bile benzese ona aşık olurlar. Çünkü bunun canlı örneğini yaşadım. İş yerinde çalıştığımız muhasebeci bir arkadaş vardı. Çocuk da tip 0 ama çene bol. Hiç kadın eksik olmaz da hayatından. O derece fırlama bir şeydi. Hatta kızı biri derdi. Sende süper çene var az da tip olsa öpmeyeceğin kadın kalmazdı derdi.
15 Yorumla- 1 yıl
Reha Muhtar deyip geçme sjdjs
- 1 yıl
Niye çok mu severdin 🤣
- 1 yıl
Hayır ama Reha muhtarın eski sevgilileri harika avcı, Nilüfer ve Gülşen gibi kadınlar olunca :D sözün bittiği yer
- 1 yıl
Demek ki onunda çenesi kuvvetliymiş. 😂
Bir gün haber de dedi ya. 🤣. Burada söyleyemeyeceğim 😂 - 1 yıl
Var işte bir şeyler :D
1 yılEğlenebildiği ve kendini güvende hissettiği erkeklere aşık olurlar. Çoğu kişi aslında kadınlar babası gibi erkeklere aşık olur der fakat bence kadınlar kendileri gibi erkeklere aşık oluyorlar. Mesela git bak depresif kadın depresif erkeklere aşık olur. Eğlenceli kadın eğlenceli erkeklere. Yanlış da olabilir aman kimse aşık olmasın ne gerek var
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Bana katılman hoş güce (paraya) aşık olurlar
14 Yorumla- 1 yıl
O sen değilsin 😏
- 1 yıl
😏 kıskanmadık
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Çoğu kişi inanmayacak ama karaktere. Bir erkek istediği kadar zengin olsun istediği kadar yakışıklı olsun karakteri düzgün değilse hiçbir kadın ona aşık olmaz. Belki çok yakışıklı diye çıkar belki zengin diye çıkar ama karakteri kötüyse aşık olduğu için sevgili olmaz. Bu erkek için de geçerlidir. Bir kadın güzel diye onunla çıkabiliriz fiziği güzel diye onunla çıkabilir kadın zengin diye onunla çıkabilir Ama karakteri kötüyse aşık olduğu için çıkmaz. Karakteri kötü birine aşık iseniz bu büyük ihtimalle psikolojik bir rahatsızlık geçirdiğinize dair işarettir
10 Yorumla
1 yılKadınlar ilgiye tav olur.. güçlü bir iletişim yeteneği olan her erkek kazanır.. empatik düşünebilen ve farkındalığı yüksek erkekler kadınları alt eder.. böylesi erkekler karşısında görme duyusunu yemişim deriz.. kulağıma gel fısılda.. der kadin.. duygusal zekasını en yüksek kapasitede kullanabilen her erkek kazanır..
21 Yorumla- 1 yıl
😌🤌
1 yılBenim gördüğüm kadarıyla, kadınlar genellikle kendilerine güvenen, dürüst, saygılı ve anlayışlı erkeklere aşık olurlar. Birde kadınların bazıları babasının karakterinde eğer babasını seviyorsa babası gibi erkek isterler, onlara değer veren, dinleyen ve destekleyen biri, kadınların kalbini kazanabilir. Ayrıca, ortak ilgi alanları ve uyumlu bir iletişim de aşkta önemli rol oynar. 🙂
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle.
- 1 yıl
Destek için teşekkür ederim
Ouz da doğru söylemiş ama bence kafa dengi olan kendilerini anlayan ve zevk aldıkları erkeklere aşık olurlar.
15 Yorumla- 1 yıl
Kafa dengi biriyle saatlerce muhabbet edebilirsin zaten, aksi mümkün değil 😃
- 1 yıl
Konuşkan olmak başka, sohbet yeteneği başka zaten 🙄
- 1 yıl
Biliyorum 🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yıl✨İLGİ✨ İlgiyi çok sevdiğimiz için ilgi gösteren erkeğe düşüyoruz. Bizimle planlar kuran, şuraya gidelim buraya gidelim diyen, tam olarak bizimle vakit geçirmek için çabalayan erkeğe bayılıyoruz 😂 bu yüzden dışarıdan "bu kız bu çocuğa nasıl baktı" gibi laflar duyabiliyoruz, ilgi olduğu sürece sevdiğimiz insanın dış görünüşü önemli gelmiyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılSohbet etme becerisi vs. hikaye... Kadınlar güce tutulur, hatta güce taparlar. Güç=para değil bu arada. Erkeğin kendi çevresi üzerindeki etkisi, çevresindeki saygınlığı, iş ve sosyal çevresindeki insanları etkileyebilme becerisi, düştüğünde ayağa kalkabilme becerisi gibi şeylere aşık oluyorsunuz.
10 Yorumla kadınlar bize göre daha derin varlıklar. tipi geçtik hani o olmazsa olmaz ya da en önemli şey diyelim. ikinci olarak ilgiye anlayışa tav olurlar. erkeğin yelpazesi ise çok daha dardır tabii sadece ilk bakışta bunlar. uzun sürecek ilişkilerde çok fark yoktur kadın erkek arasında.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok konuşan erkek sevmem ben az kelimeyle çok düşündüren hissettiren lazım. David Beckhamin çok konuştuğunu gördün mü 😅 ama adam gençliğinde neler estirdtti
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru akdjka
1 yılErkeklerde de ben aynı durum olduğunu düşünüyorum. Erkekler kadınların çok konuşmasından şikayet etseler de altı dolu ağzı iyi laf yapan kadın bulduklarında mest oluyorlar.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru olabilir 🤔
1 yılAşık olma kapasitemi bilmiyorum da takip atma kapasitemi biliyorum 50 yorumu geçince bi düşünüyorum takip atıyorum 😂😂 sohbet ilerletmek her yiğidin harcı değil 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Ahaha burası için mi bu
- 1 yıl
Var çenebazı buranın da 😂
- 1 yıl
Vardır tabii :D
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılGüçlü olmasına ( her anlamda )
Yakışıklı değil karizma olmasına
Güvenebilirlik
Yanında huzurlu rahat olabıledıkleri
Oruç tutmak
Zekat vermek
Hacca gitmek14 Yorumla- 1 yıl
Güçlü olmasına (her anlamda) :D bu benim lafım
- 1 yıl
Lafıma da çöktün be sosyetik inat 😂
- 1 yıl
Yok benim o :D
- 1 yıl
Tabi ki senin , aksi mümkün değil 😂
Hayatta inatlaşmam
1 yılGözlere anlayışa dokunuşa
Gözlerine aşık oldum
Gözlerinle dokundun bana
Sözlerine aşık oldum
Sözlerinle katıldın bana
En derinlere daldım
Yoksa erkenmi kapatdım
Gözlerimi gözlerinden
Söyle hangi hain çaldı?
Şimdi yazdım bu şiiri 😹14 Yorumla- 1 yıl
Güzel olmuş 😂
- 1 yıl
Gözlerini gözlerimden olucaktı ya sonra fark etdim 🤦♀️
- 1 yıl
Demek ki senin gözleri çalmışlar 😃
- 1 yıl
Ya demek öyle olmuş
1 yılPara diyen fukaralar neyin kafasını yaşıyor beyniniz yoksa paranız da sizi düzlüğe çıkarmaz
21 Yorumla- 1 yıl
Yürü be 👏
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zeki erkeği yanında isterler. Sohbet kapasitesi olmayan birini zaten istemez. Sadık olması merhametli olması diye ilerler
11 Yorumla- 1 yıl
Öylesi, evet
1 yılBu konuda hiçbir fikrim yok ne dersen ön yargılı yaklaşım olur
11 Yorumla- 1 yıl
Nedenmiş :D hiç aşık kadın görmedin mi
1 yıl- Karakter
- Merhamet
- Sevgi
- Saygı
- Empati
- Anlayış
- İlgi
- Para
- Tip
- Sahiplenicilik
- Nezaket
Bunlardan hepsi veya bazıları mevcutsa aiık olabiliyorlar.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılDinleme ve çözme yeteneği olan erkeklere çünkü konuşunca bu sefer dirdir yapıyosun diyorlar aslında bilmiyorlar ki bir şeyleri düzeltmeye çalıştığım için bir şeylerden memnun olmadığım için aslında son çağrılar😃
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılCeylan yürekli hoş kızlar, Yakışıklı Gülümseyen birine aşık olabilir.
13 Yorumla- 1 yıl
Hangi romandan alıntı sjfjks
- 1 yıl
Gülümserken adlı romandan 😄
- 1 yıl
😂😂
anlaşabildiğim, yanında rahat olabildiğim, gerektiğinde bebeği gibi seven gerektiğinde babam gibi arkamda duran gerektiğinde annem gibi bana yemek hazırlayan gerektiğinde yardımcım gibi bana yardım eden, saygı çerçevesinde konuşabildiğime aşık olurum
10 Yorumla
1 yılİlginç.
Güç, karakter ve ilgi.
13 Yorumla- 1 yıl
İlginç derken :D
- 1 yıl
Görsel ilginç gelebilir demiş ya, öyle işte.
- 1 yıl
Negatif
1 yılHer kadının kendi karakterine ve kâlbine göre değişir yine de düşününce güvenebilmek, merhamet, sadâkat, kararlılık, sevgi ve saygıyla yaklaşan, zeki, değer bilen, hayattaki en iyi dostu olabilen erkeğe âşık olur kadın kendimden anlarım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Paraya tabii ki ve @Barış_LonelyForever ın dediği gibi tamamen katılıyorum
20 Yorumla
1 yılKadınlar nedense badboy adı altında onları üzen tiplere bayılıyorlar hani bir laf var ya, seveni s... k.. r... ler s... k... i severler diye tam olarak bu.
10 Yorumla
1 yılbasta zeka belirtisi,
sonrasinda ses tonu esliginde guzel bakan gozler,
sicacik eller,
guven veren,
karakterli hareketler,
ince ve anlayisli tavirlar.11 Yorumla- 1 yıl
Balkonu da mutfağa katalım mı abla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılGerçeği yansıtmayan centilmenliklerine, cool adam havalarına derken bir bakmışsın aşık olmuşsun fakat o adam artık askerlik arkadaşın kıvamına gelmiş 😳🤭
10 Yorumla
1 yılKadınlar ilgiye, sevgiye aşık olur. Para diyenler var ama genellemek doğru değil bu devirde parayı sevmeyen zaten yalan söyler. Konumuz aşk dolayısıyla para ile alakası yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ki bir çok sebep var. Karakterini seversiniz, düşüncelerini, yaşayışını, konuşmasınız, ya da bu kişinin sizi sevmesini seversiniz. Aşık olmak için çok sebep bir araya gelebilir.
10 Yorumla Saldırgan olmayan, üslubuna dikkat eden, bel altı espri yapmayan, boş yapmayan, ilgisini esirgemeyen, kısıtlamayan ve biraz da entelektüel olan erkekler bana hep çekici gelmiştir.
10 YorumlaBen sohbet kapasitesinden pek etkilenmiyorum daha çok eglenceli ve çocuk ruhlu erkekleri çekici bulurum
10 Yorumla
1 yılBu devirde para ve dil
başka bir şey yok
diyeceğim bu kadar
neden bu soruya yazdım
xper puan kazanmak için ahahaha
11 Yorumla- 1 yıl
Dur alayım yorumu da xper kaybet shfj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu herkes için geçerli. Sohbet edemediğin kişiyi ne yapasın. Ben de sohbeti güzel biriyimdir, yetişemeyenden de hızla soğurum.
10 Yorumla
1 yılEvet konuşma yeteneği olan insan çekicidir ilgisini zamanımı sana veren bir de dürüst olursa o iş tamamdır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğini sürekli söyleyene değil de Sevdiğini tavırlarıyla zaten anlayabildiğimiz kişiye diyebiliriz
10 Yorumla Ben çok önemli önemli detaya değinmek istiyorum. Bence kadınlar sohbet edebildiği bir erkeği sevebilir. Günümüzde maalesef ki kimseyle iletişim kurulmuyor. Bir de sadık bir erkek ister.
26 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru, günümüzde iletişim kurmak zor
- 1 yıl
@trobdnejk o konulara girersem çıkamam.
- 1 yıl
Adamla iki sohbet edilmiyor ya şaka gibi gerçekten. Bir bakıyorsun hop başka bir kadına yani bazen yalnız kalmak istiyorum bazen kalmak istemiyorum ama 4 aydır sevgilim yok adam benden ayrılıyor gidiyor eski takıldığı kıza. Bana yapılan saygısızlık yani hep aynı şeyleri yaşıyorum.
- 1 yıl
@trobdnejk yok üniversitede. Daha iyi bir kadın bulabileceğine inanıyormuş
- Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılKadinar verilen ilgiye sevgiye saygiya asık yani sever
Bence bir kadin boya posa değil buna bakar10 Yorumla
1 yılMerhamete bir tebessüme bir bakışa parmağının şekline kirpiklerine rüzgarın saçlarını savurmasına gamzesine vs vs
12 Yorumla- 1 yıl
Evde kaldin 😃
- 1 yıl
Eyvallah sksksks
- Kişilik & Karakter konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılÖzgüven en başta gelir benim düşüncem bu. Fikirlerini düşüncelerini benimsetmeden düzgün bir üslupla dile getiren erkeklere aşık olurlar.
10 Yorumla
1 yılKadinlar gizemli bulduklari efendi saygili yeri geldiginde esprili erkeklere asik olurlar birde ulaşamadiklarina
10 Yorumla
1 yılsaçma sapan devamlı konuşan birinden hoşlanmazlar bence yani sırf konuşmak için edilen sohbet tatsız olur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılPara para para tıp birazda varsa adam olsun ama olmasa da olur ilk 4 olsun yeter kadınlar şerefiz sever
10 Yorumla
1 yılİmkansız insanlara çoğunlukla benim gibi imkansız birine aşık oldu bana asla yüz vermiyor birine
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Adamakıllı sohbeti seven esprili sevecen kendini bulacak birine aşık olur
10 Yorumla
1 yılÇok konusan erkek sevmem o dinleyici olsun iyi bir dinleyici ve seyi seviyorum ben hallederim😂
10 YorumlaHerkesin beğenisi farklı.
Genelleme yapılamaz bence.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı.
1 yılAslında çok doğru biz eşimle gün içinde olanları bile anlatmak için birbirimizi arıyorduk işteyken
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet bende neden kadınlar bana aşık oluyor diyordum işte sorunun cvbı😄
10 Yorumla
1 yılVarsa bi kalitesi karaktere, yoksa bi kalitesi, basitse paraya aşık olur...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Adam haklı. Kimle sohbet etsem birşeyler oluyor. 😂
13 YorumlaErkeğin içindeki cesarete, incelik ve cazibesine.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılDürüst merhametli zeki ahlaklı güleryüzlü insanlara
10 Yorumla
1 yılMuhabbete bende aşığım espriyi snlayıp taşıyan seloya da daha çok🤓
10 Yorumla
1 yılKimi paraya, kimi karaktere, kimi tipe vs vs değişiyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Arabaya, hayvana kadınlar çok şeye aşık oluyor bence
10 Yorumla
1 yılDürüstlük
Gercek sevgi değer verme
Kibarlık11 Yorumla- 1 yıl
Anlayış
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılkendisini samimi bir şekilde değerli hissettiren erkeğe
10 Yorumla uzun boy geniş omuz damarlı ve kaslı kollar eller birde büyük ve kalın şeyli olması gözümü ve içimi doyurmasııı
114 Yorumla- 1 yıl
Nedense böyle yazanların erkek olduğunu düşünmekteyim :D
- 1 yıl
İnşallah canım ya
- 1 yıl
Hıı dağ ayısı seviyonuz :D
- 1 yıl
erkek olduğuna eminim ama ispatlayamam djskah
- 1 yıl
Bütün kadınların :D “tamam”
- 1 yıl
Busegng ne demek :D
- 1 yıl
Yani sen şu an erkek olduğunu itiraf mu ediyorsun :D ex’in fotosunu kullanıp buralarda dolanmak ayıp değil mi?
Cidden öyle şekil yeterki bi muhabbet olsun hemen katılıyorlar yıllar önce de yasamistim bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsohbet kolaymış sksksk
13 Yorumla- 1 yıl
Hayır değil, öyle herkesin sohbeti sarmıyor
Cevap sahibi1 yılBana kolay ;)
- 1 yıl
Olabilir tabii.
1 yılYa kızlar bunlarla kandırmayın kendinizi kimse yemiyo, para ya da tip yoksa nanay
11 Yorumla- 1 yıl
Kiim, neee 😅
- Devamını Gör (88)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler