Bence çok ilginç gelebilir ama sohbet etme kapasitesi.
Sürekli sohbet edebilcekleri ve gerçekten anlaşıldığını hissetmek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çok ilginç gelebilir ama sohbet etme kapasitesi.
Sürekli sohbet edebilcekleri ve gerçekten anlaşıldığını hissetmek
Kadınlar genellikle duygusal bağlarla beslenen ilişkileri tercih ederler. Anlayış, empati ve samimiyet, duygusal bir bağ kurmada önemli rol oynar. Her bireyin aşkı deneyimleme şekli farklıdır ve aşık olma süreçleri kişisel tercihler, deneyimler, değerler ve duygusal bağlam gibi birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. İyi iletişim, güven oluşturmanın ve duyguları paylaşmanın temelidir. İyi bir iletişim kurabilen bir partner, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Ortak değerler ve ilgi alanları, kadınların aşık olabileceği bir başka faktördür. Benzer değerlere sahip olmak, daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Romantizm ve küçük jestler, kadınların duygusal olarak bağ kurmalarını sağlayabilir. Dikkatli davranışlar ve özenli yaklaşımlar ilişkinin derinleşmesine yardımcı olabilir. Güvenilir bir partner, kadınların duygusal güvende hissetmesine yardımcı olabilir. Güvenilirlik, aşkı destekleyen bir faktördür. Mizah ve eğlence, ilişkinin hafif ve keyifli olmasına katkı sağlar. Birlikte gülmek, ilişkiyi olumlu bir şekilde etkileyebilir. Unutmayın ki her birey farklıdır ve aşkın dinamikleri karmaşıktır. Kadınların aşık olma faktörleri kişiden kişiye değişebilir ve her ilişki benzersizdir.
Aslında kadında erkekte birbiri için yaratılmış sürekli anlatıp duygu ve düşüncelerini herkese anlatmak ister onun için birine aşık olup her duygusunu aşık olduğuna anlatmak ister bu herkese söyleyemediği cinsel duygularına kadar onun için aşık olur
Kadına göre değişir. Çapkın bir erkek her kadını kendine aşık edebilir. Buluşma ve konuşma ortamı yakalarsa tamamdır. Kadın çiçek gibidir. Sevdikçe, okşadıkça güzelleşir.
Cevap
23Cevap
Kadınlar güce aşık olur. Güçlü erkeklere, karakter olarak duruş olarak..
1000 kıza sorduk,
Tek kayda değer cevap alamadık
😀
Şaka bir yana,
Kimse aşık falan olmuyor.
Herkes eğlenme derdinde... Oyun ve seks...
Evet aynen öyle okdr güzel söyledin ki bunu yaşadım
Zaman çok değişti. Ben size göre bir eski versiyon olduğumdan daha zor kabullenmem
Doğallık, samimiyet ve tutkulu olunmasına. Ayrıca kendini iyi ifade etmeye önem veriyorlar. Benim tespitlerim bunlar.
Sohbeti gerçek içten yalansız kişilerle yapmak güzel olur byrada fake yalan dolan çok kimse olduğu gibi değil.
İşte onu herkes yapamıyor esnaflarla haşır neşir kişiler çok sohbet konusu açar
Uyum ve güven o kadar meşguliyet içinde acaba demek istemem aşağıya çekmemeli
İhanet etmediği sevildiği sevdigi ve sahiplendiği insana aşık olurlar kaliteli kadınlar
Aynen öyle anlaşıldığını hissetmek çok mutluluk veriyor bayanlar a
Konuşma yeteneği olan birisine ve tabiki de paraya :D
Sapyoseksüelim
ZEKA lütfen
Onun dışında mizah yeteneği, anlayışlı oluşu, şaşırtması, sohbet etmeyi bilmesi vs aşık ettirir kendine. 🌸
Yanlış ❌ Sohbetim çok iyidir genel kültürüm vs ama kızlar buna takılmaz uzun boy ve tipe bakarlar. Ben bakmam diyende yalan söylüyordur çirkin şişko bir kızın bile kriteri uzun boy ve tip
E suratına bakıp pilav pilav mı yicez sürekli tabikide tipi önemli ama bı sure sonra birlikte sohbet edebilmek devamlilik için daha önemli
Kendinde çelismeye devam et
Ne alaka gayetde böyle düşünüyorum kendimle çelistigim falan yok
sana eksiğini verebilecek vermeyi sevecek tamamlayan olacak ve kadınlarda aşk sebebi çok fazla
Güven duydukları ve kendini anladığını düşündüğu erkeğe aşık olurlar..
İlgiye sevgiye samimiyete karakterli kisilere
ne kadar masum isteklermiş onlar kendinizi kandırmayın :)
Senin bu dediklerin sonrası için rn basta tipe ve fiziğe bakar güce bakar sonraki işler bunlar :)
Tip ya da para
ilgiyi sever totolari kaldirilsin gonulleri hos tutulsun
Efendilige, kitap okumasına, merhametine
Kadınlar neye aşık olduğunu kestiremiyor
ince düşünen samimi ve komik erkeklere olmadıkları kesin
Bir şeye aşık olduğumuz yok
Kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler sen yaşamisin demekti bunu bildiğine göre
Ön yargını müsait bir yerine monte edebilirsin bunca zaman öyle bir şey yaşamadım bir insanı tanımadan önce fikir yürütme derim
Nasıl olmam lazım başı kapalı kızlar çok mu namlulu her boktu yiyip de namuslu ayağına yatıyorlar onlar çok mu iyi gerçekten yobaz bir düşünceye sahipsin kılık kıyafete göre mi etiket yapıştiryorsunuz düşünce şeklini değiştir önce derim
Ben alkol içmiyorum sigara içmiyorum barlarda gezmiyorum bu güne kadar zina yapmadım kimsenin evine gitmedim kimsenin arabasına binmedim çok ön yargılı davranıyorsun cidden öyle biri hiç olmadım
Düşünceni değiştir önce genleme yapma derim akp olanlar çok mu namlulu bu zihniyete bak ben onlar gibi deglim hiçte olmadım onlar çakma Atatürkçü ismini kirletmekten başka bir şey yapmıyorlar yanlış düşünüyorsun bu konu hakkında
Sen öyle san saman altına su yürüten onlar onları masum görmekten vazgeçin artık hiçte masum değiler
ATATÜRK'CÜ kızları niye kötülüyorsun o zaman sen yapınca iyi ben yapınca mı kötü oluyor
Eee bende duydum çok diyen oldu kapalı kızlar neler yaptığını hala onları masum görmen çok komik
Açık kızlar da var namuslu olan sadece ön yargılısin
rujlara aşık olurum 💋💋
Paraya
Arabaya
Fiziğe
Tipe
Erkeğe ve kedilere
Nereye çağırdığımi biliyosun gelir misin
Anlamadim
Tipe
Kadınlar aptal erkeklere aşık olur a s model
Para