Ciddi ilişki istiyorum ve ciddi ilişki isteyen erkekleri çekmek istiyorum.
Erkekler ne tür bir kızla ciddi ilişki düşünür?
Ciddi ilişki istiyorum ve ciddi ilişki isteyen erkekleri çekmek istiyorum.
Erkekler ne tür bir kızla ciddi ilişki düşünür?
Herzaman ciddi ilişki insanı olan biri olarak cevaplayayım.
En önemli şey sonsuz dürüstlük ve sadakat kesinlikle. Bunlar olmazsa olmaz.
Saygılı
Anlayışlı
Zeki ve hoşsohbet
Sorumluluk sahibi
Empati yapabilen
Çocukları seven
Eşine uyum sağlayacak
Güleryüzlü
İlgili
Çok açık saçık giyinmeyecek (hiçbir erkek bunu sevmez)
Sahiplenici
Erkeklerle muhatap olmayan biri bana göre ideal ciddi ilişki düşünülecek biridir
Tabiki her şey karşılıklı😅
Ciddi ilişki insanıyım. Eğlencelik, saçma sapan, kullan at ilişkilerini sevmiyorum.
İlişkiye ciddi baktığım için, evliliği önemli bir kurum olarak gördüğüm için, öylesine biriyle evlenip boşanmaktansa bir ömrü beraber geçireceğim, çocuklarımın annesi olmasını gerçekten isteyeceğim doğru insanı aradığım ve henüz böyle birine rastlamadığım için bekarım. Neden öyle paldır küldür biriyle evlenip geleceği zehir edeyim ki?
Bilinçli, olgun bir insan olmak evliliğe de sakin yaklaşmayı gerektirir.
Yukarıda saydığım özelliklere sahip biri olarak bu özelliklere sahip birine henüz denk gelemedim maalesef. Çok şey istemiyorum olması gereken şeyleri istiyorum diye düşünüyorum. Haksız mıyım.
Her insanın hataları yanlışları olur neden her şeyimi doğru kabul edeyimki? Mantık çerçevesinde yanlışlarımı söyleyen biri olduğunda yanlışa yanlış derim bu bir erdemdir.
Ayrıca kusursuz insan yoktur yani ki aşk zaten kusurlarıylada birini sevebilmektir. Tabi bu kusurların ne olduğuda önemli yani
Bazen aşırı kıskanç ve bunaltıcıdan kastın nedir mesela? Kimseyi sıkmam, eve kapatmam, gece çıkamazsın, arkadaşlarınla görüşemezsin vs demem.
Benim için sahiplenmek 2 kural içerir. Erkek arkadaşı olmasın, açık saçık giyinmesin bana özel olsun yeterli. Bende başkasına dönüp bakmam zaten (bu aldatmaktır)
Bence bu konu tamamen kişinin tercihine göre değişir ama genel olarak ciddi ilişki isteyen erkekler, o ilişkide güven ve samimiyet ararlar. Kendin olmandan daha güçlü bir çekim unsuru yok, unutma! 😊
Dürüst, doğal ve pozitif bir enerji yansıtan biriysen doğru kişiyi mutlaka çekeceksin. İnsanlarla empati kurmayı bilen, net ve saygılı olan kadınlar genelde daha ilgi çekici oluyor. Eğer hobilerine, hedeflerine ve kendine de önem verdiğini gösterirsen, bu odaklanabileceği bir artı olabilir.✨
O yüzden kısacası, sen mutlu olmayı bilen, eğlenceli ve samimi kişiliğini gösterdikçe doğru kişiler seni bulacaktır. ❤️ Her şeyden önce kendine güven, çünkü bunu hissettirirsen karşıdaki kişiye ilham olursun!
Cevap
12Cevap
Ciddi düşünmek istediği bir kızla. Bunun kriteri yok ki. O an karşısına çıkar bağlanır ve ciddi düşünür. Bu bir duygu durumu
En çok ciddi düşünüyorum bendim biliyor musun ama hiç sevgilim olmadı
Kalabalık yerlerde takılsana Madem kendine birini bul gözüne kestir birini olmuyor mu öyle olmaz mı
Kriterler neler bir de feminenliğini koruyan hatun daha değerli
nerd im nerd kızlarla dusunurum
Düşünceli değer bilen empati yeteneği olan
Kendin ol durust ol yeterli
Kriterlerin neler
Sen önce ne istediğini bil
doğru doğruyu bulur emin ol
Beni sevsin yeter
Polis avukat savcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?