Arkadaşlar sorum basit.. Erkekler bir kızla konuşurken o kız için "bu kız tam evlenilecek kız" dersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu her erkeğe göre değişen bir durum..
Bunun formülü yok ki?
Nefsani sevenler belli, orasını burasını açanlara dibi düşer.. İş evliliğe gelince, kapanacaksın der..
Bazıları baştan tesettürlü ister, iffetli ister dindar ister ki kendine layığı olduğunu düşünür..
Kimi nefes alsın yeter der ki, o zaten bitiktir.. Onlarla evlenilmez bile..
Bu noktada yapılacak şu ki; kadın önce bir prensip belirleyecek “ben buyum ve ben beni böyle kabul edenle, dengimle beraber olurum” diyecek..
Dengi karşısına çıkınca da evlenecek.. Başkalarına kendini beğendirme çabasına girmeyecek..
#Vesselam31 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok doğru demişsiniz ya haklısınız..
En İyi Cevaplar
Birisi ile evleneceginde bakilmasi gerekenler (en azindan benim baktiklarim onem sirasiyla)
1- Bana karsi saygisi var mi?
2- Yetistirilme tarzi bana uyuyor mu?
3- Sosyal bir insan mi?
4- Arkadaş çevresi nasıl?
5- Çocukları seviyor mu?
6- Ailesinin dünya görüşü, ailem gibi mi?
7- Beni seviyor mu?11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru demişsiniz. Bencede sıra farketmiyor ama bunların olması gerekir yani 👍🏻
+1 yılEğer evlenmeyi düşünüyorlarsa kızın yüzü güzel mi , kafa yapıları uyuşuyor mu , kız inatçı mı geçinilebilir biri mi , elinden iş geliyor mu , yemek yapabiliyor mu gibi gibi ama flörtte böyle değil bu yüzden en iyisi dostluk hayatı evlenipte hayatı zindan etmeye gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılBence biraz yanılıyorsunuz bu konuda. Herkes sevdiği, anlaştığı biriyle olup hayatını devam ettirmek ister yani. Herkes farklı düşünebilir ama tabi bu konuda..
Soran+1 yılBir de flörtten olmaz zaten yani herkes sevgili olduktan sonra düşünüyor böyle şeyler
Ağır başlı nerde ne yapması gerektiğini bilen oturmasını kalkmasını bilen karakterli kızlar dikkatimi çekmiştir hep.
22 Yorumla
Soran+1 yılHımm ya herkes bunu söylüyor. Bende hep böyle kızlar mı beğeniliyor derdim ki bende böyleydim demek ki buymuş. Sevindim böyle olmasına. Çünkü bende ailemden böyle gördüm 😊
Annelik içgüdüsü taşıyan kızlarla instagramdan 300-500 beğeni alan değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bence de bu devirde zor biraz ama umarım karşınıza öyle insanlar çıkar 😊
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkekler evlenmek istediklerinde ciddi düşünürler 😃
42 Yorumla
Soran+1 yılHımm yani gençken tanıştığı herkes gönül eğlendirmek için mi yani
Soran+1 yılBu o mu demek oluyor?
Öyle sayıları artsın dersiniz sonra yüzlerine bakmazsınız niye cünkü serefsiz degil kıymetinizi bilirler. Keske agır baslı, oturmayı kalkmayı bilen, sevgimi bosa cıkarmayacak birisi ile karsılasabilsem..
32 Yorumla
Soran+1 yılBencede yani dediğiniz gibi kızlar öyle olmalı ama bu devirde zor kesinlikle böyle kızlar bulmak.. Umarım karşılaşırsınız ilerde 😊
Soran+1 yılBir de sayıları artsın derken neyi kastetmiştiniz orada tam anlayamadım ama?
- Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı sevgı en onemlı şey snra edepli ahlaklı olcak dınını bılcek benı cok svcek bnden baskasına bkmıck kıskanc olsun kız dedıgın oyle olur oyle işte bırazda guzel olsun
42 Yorumla
Soran+1 yılHımm kıskanç kızları sever yani erkekler?
Soran+1 yılKesinlikle doğru demişsiniz bu arada katılıyorum 😊👍🏻
+1 yılHerkese göre değişebilir ama ortak özellik olarak huyu güzel olanı seçiyoruz. Bide evlilik düşkünü olmican.
15 Yorumla
Soran+1 yılHımm
Soran+1 yılYok ben öylesine sordum zaten
Soran+1 yılSadece merak ettim
- +1 yıl
Evlilik düşkünüsün :) . Sorduğun soru , öylesine sorulanlardan değil.
Soran+1 yılSevgilim bile yok okuyorum daha gencim ne düşkünü ayrıca kendim için sorduğumu nerden biliyorsunuz. Başkası için sordum cevap vermek istedim yanıtınıza teşekkür gereği o yüzden öyle dedim
dürüst fedakar ve sadık... en temel özellikler bunlar. aslında her iyi insanda olması gereken..
ama biz güzel mi işveli cilveli mi diye bakıyoz hep.. sonra da ahlar vahlar31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Öyle kızlar hep harcanıyor zaten. Neyse umarım herkesin karşısına istediği gibi biri çıkar hayatında 😊
evlenme delisi olmayan ama evliliği isteyen şımarık değil oturaklı haddini bilen herşeye karşı çıkan değil ılımlı olan ona annesini hissettiren sarıldığı zaman güven veren insanı bulursanız onu alın bırakmayın çünkü oyle bir insan yok ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılGüven en önemli şey zaten bir ilişkide ve diğer saydığınız şeyler de kesinlikle doğru 👍🏻
Soran+1 yılAma yani erkek evlendikten sonra bile o kızda annesini mi arar annesini bulamazsa evlenmez mi o düşünce biraz yanlış bence?
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi oturmasını kalkmasını bilen. Üçüz olmayan
14 Yorumla
Soran+1 yılÜçüz ne alaka?
Soran+1 yılAynen o konuda zaten herkes öyle diyor. Saygılı ve efendi olmalı bence bir kız.
- +1 yıl
Ucuz
Soran+1 yılHımm pardon anlayamamışım da
+1 yılAşık olduğu kızlarla. Kimse ayrılmak için aşık olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğin aşık olması için karşısındaki kızda ne arar peki? İlla güzelliğine mi vuruluyor bu erkekler kızların aşık olurken..
+1 yılDışarıdan çok soğuk görünen fakat çok cana yakın kızlarla
11 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk görünmesinden kasıt onu tam anlayamadım ama? bence de yani neşeli kızlar erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor diğer yorumlarda da yazmışlar zaten
+1 yılgözü dışarda olmayan çok sosyal olmayan beni ömürlük sevicek bir kızla
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. Umarım rastlarsınız öyle birine bir gün 🤞🏻
Baya kapsamli bir soru kizin gecmisine erkegin gelecegine bakrain bu islerde benim gorusum boyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYani geçmiş derken? Eski ilişki hayatına falan mı?
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı açık olması sorun değil 170 cm üzeri olsun yeterli bana
01 Yorumla
Soran+1 yılO yönden değil de daha çok karakter olarak sormuştum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılKafa yapısı sana uygun olan kişinin ne düşündüğü önemli. Sen muhafazakar olduğuna göre dışarıdan her geçen kızlara bakan tipler seni ilgilendirmemeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru diyorsunuz evet 👍🏻
+1 yılsadece dış görünüşle olmazki tanımadan ciddi düşünemez kimse
31 Yorumla
Soran+1 yılYani tanışmak gerekiyor tabi ki onsuz olmaz ama yani ben özellik olarak sordum davranışlarıdır, karakteridir falan gibisinden..
+1 yılSaygi edep gorgu kurallari konusma sekli aile yapisi ve sonrasi sevgi zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlike doğru demişsiniz 😊👍🏻
Herkezin istedigi gorusu farklidir yani. Ben mesela simarik cok konusan kizlari asla sevmem agziyla kus tutsa yaranamaz bana ama agir bir kiz benim icin. digerlerinden. bir adim ondedir :)
00 Yorumla
+1 yılAllah icin yasayacak bir kiz Kalbinde Allah aski olacak kisi beni Alllah icin sevecek biri ile beni cennete yaklastiracak hayirli bir es ile hayirlisi Rabbim cumlemize herseyin en hayirlisini versin
110 Yorumla
Soran+1 yılAminn inşallah.. Aynen öyle güzel cümleler kurmuşsunuz bende öyle düşünmüştüm
- +1 yıl
Kardesim size ayrintili anlatmam gerekirse bu ahir zamanda ne sen ilerideki esine itaat et ne de o sana birlikte Allaha itaat edin birlikte salih ameller isleyin birlikte haramdam sakinin sen kiyafetlerine dikkat et gozunu yerden kaldirma baska erkege umut verecek samimi sozler ile konusma zaruri konusmalarda esin olacak kiside ayni sekilde namusu olan gozunu yerden kaldirmasin gozu sadece seni gorsun birbirinizi Allaha yaklastiracak haayirli esler cennet rehberi edinin birbirinize hayirli es olun ve unutmayin ki bu ahir zamanda sikintiya hastaliga kedere mutluluga sevince sabredip sukretmeli ve bolca gece namazi kilmalisiniz esiniz ile Allaha yaklasmak icin emin olun boyle bir yuvada huzur sevgi sadakat bereket eksik olmaz
Soran+1 yılKesinliklee 🙃
- +1 yıl
Kardesim size ayrintili anlatmam gerekirse bu ahir zamanda ne sen ilerideki esine itaat et ne de o sana birlikte Allaha itaat edin birlikte salih ameller isleyin birlikte haramdam sakinin sen kiyafetlerine dikkat et gozunu yerden kaldirma baska erkege umut verecek samimi sozler ile konusma zaruri konusmalarda esin olacak kiside ayni sekilde namusu olan gozunu yerden kaldirmasin gozu sadece seni gorsun birbirinizi Allaha yaklastiracak haayirli esler cennet rehberi edinin birbirinize hayirli es olun ve unutmayin ki bu ahir zamanda sikintiya hastaliga kedere mutluluga sevince sabredip sukretmeli ve bolca gece namazi kilmalisiniz esiniz ile Allaha yaklasmak icin emin olun boyle bir yuvada huzur sevgi sadakat bereket eksik olmaz.
Soran+1 yıl2 kere yazmışsınız
- +1 yıl
O dami sizsiniz kardesim sizin bu sevgi ile cok buyuk derdiniz var galiba ben faydali yazi olsun diye yazmistim Rabbim o kalbinizden huzuru sevgiyi sadakati eksik etmesin sizin kalbiniz temiz olsun Rabbim inanin karsiniza temiz birini cikarir hepimiz imtihandayiz Rabbim imtihanimizi hayirli insanlarla bitirmeyi nasip etsiin zurriyetimizi hayirli insanlardan eylesin
Soran+1 yılYok ben yanlış yazdınız diye dedim sorun yok. İnşallah amin..
- +1 yıl
Anladim kardesim Rabbime emanetsin hayirli geceler Allah yolundan ayirmasin
Soran+1 yılAmin. Sizede hayırlı geceler. Yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılDış görünüşten ziyade benim için kişilik önemli eğer kişiliğim uyuyorsa ve "insan" ise geri kalanı geliyor ben onun için fedâkarlık yaparken o hiçbirşey yapmazsa olmaz mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kesinlikle karşılıklı fedakarlık da gerekli tabi.. Umarım çıkar öyle birisi karşınıza 😊
Karakteri bana uyan : neşeli : hoş : saygılı : güven veren biriyle mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede güzel söylediniz 👍🏻
Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Bana güveni sadakati inanması itimatı bu devirde var mı bilmiyorum bakire olması
111 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBu bakire konusunda çok ön yargılısınız ! Rizedee çok nadirdir bakire olmayan bizim ailede öyle bişy olsa ya evlendirrler evlenmk istemzse erkek vururlar bukadr basit mii ya bir kızın hayatyla oynamakk !
- +1 yıl
Valla şöyle düşün sen bir erkek olsan onla bunla yatan birisi ile evlenmek ister miydin bizim Türkiye de namus olarak bilinen bir şeydir bu bakire olmak ki öyle de zaten insan namusu için yaşar ALLAH a şükür namusumuzla yaşadık ve öylede devam edecek inşallah
Bir kızın hayatı bu kadar basit değil tabi ki ama ailesi bu kim nasıl karşı çıkar ki aile içi bir olaya?
Gizli Soran+1 yılOnu biliyorum ama bazı kızlar öyle rahat ki bakire degilm dye rahatca söyleyebilylr ALLAH korkusu yokk onlarda ALLAH belalarını versin
Gizli Soran+1 yılErkeklerin çoğuda şerefsizz ama namuslu kızları elde etmeyee calışıyorlar
Gizli Soran+1 yılHele bir denesinler bir mermilik işleri var
Gizli Soran+1 yılBen ardeşenliyim rize/ardeşen silaha alışkın insanların kullandım taşıdım vs
dur ikizime sorayim doncem sana :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılHerkesin kafası farklı
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama bence evlenilecek birinde mutlaka değişik bir özellik ararlar sonuçta beraber bir birlikteliğe adım atacaklar ikisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılahlaklı güzel yüzlü seksi bedenli erkeğini mutlu etmesini bilen e birazda istekli
00 YorumlaInsan olması büyük mesele
11 Yorumla
Soran+1 yılYani iyi birisi demek istedin herhalde insan olmak derken ben onu anladım ama?
İlk cümleyi okumamış olayım.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılOturaklı, fakat eğlenceli
01 Yorumla
Soran+1 yılOturaklı olması büyük bir özellik galiba herkes bunu söylüyor ki bende öyleyim yani bu yüzden seviyorum bu özelliğimi 😊
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ben ilk önce karakterine bakarım
01 Yorumla
Soran+1 yılYani topluca karakterine.. hareketleri falan da bunun içine giriyor ama değil mi mesela?
+1 yılBizde dışardan kız alınmaz onu biliyorum bir tek
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki niçin?
Akilli kizlarla ciddi dusune bilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen mantıklı cevap 🙃🙃
Nefes alması önemli başta...
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğişik bir yorum 👍🏻
+1 yılnerede nasıl davranacağını bilenle :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede yerine göre hareketlerini ayarlaması lazım bir kızın..
tatlı sevecen olsun yeter
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya bencede bir erkek için iyi ve tatlı konuşması.. sevgi dolu olması da iyi bir özellik bir kız için.. Umarım öyle birini bulursunuz 😊
+1 yılİftira atmayan
11 Yorumla
Soran+1 yılBende sevmem. Ve evet seçilebilecek bir özellik bir kızda kesinlikle 👍🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılhuyu suyu kafa uyumu varsa gerisi gelir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Düşünceli
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ne türden düşünceli? Seni düşüneni mi yoksa veya ne bileyim topluca aileni veya ikinizi mi yani sevgilinle diyelim?
Soran+1 yılHımm anladım.. Peki eşekkür ederim yorumunuz için :))
kültürüne ve ahlakına
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle doğru demişsiniz katılıyorum 👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasayı malzemeyi görmek lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
+1 yılDeğişir bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi yani?
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karakter sahibi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede 👍🏻
+1 yılhaddini bilen
02 Yorumla
Soran+1 yılYani tam olarak ne dediğinizi anlayamadım ama?
Soran+1 yılNe gibi demek istediniz?
+1 yılRespect!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Dindar bir kiz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız 👍🏻
+1 yılKarakterine
01 Yorumla
Soran+1 yılKarakter derken davranışları da bunun içinde ama değil mi? ne biliyim güzelliği falan önemsemez misiniz yani yanınıza yakışıp yakışmayacağını?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamadım
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasil, kizlar yani kapali mi acik mi uzun boylu mu gbi
Cevap sahibi+1 yılYüreği temiz olanlar
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?