bir erkeğin değişmez kriterleri nelerdir? evet cevaplarınızı bekliyorum.
Erkekler nasıl kızlara aşık olur
Erkekler nasıl kızlara aşık olur
kendi adıma konuşim görüştü gibi hemen aşkım maşkım sevgilim orasını burasını elletmemeli erkek de oldu gibi kız da ağır başlı olmalı en azından ilk devrede yanlış hislere kapılmamamlıyız yoksa başka türlü bir obje olarak görürüz ulan iki konuştum yaata girmedimiz kaldı dedirtir bu ilk evreydi :) 1 tembel uyuşuk mız mız olmicak en önemlisi kendini savunmasını çok iyi bilecek biri ona bir şey söyledinde karşını verecek pasif olmicak en önnemmlisi belki de tek şart dır bu ( saygılı) olacak gerisi yalan
olgun ama içi çocuksu,zeki ve sadık kızlara aşık olurlar
zarlı bir zekaya haiz mi, kaç tane çocuk verir,nesli alır başını gider mi,masrafları az mı,çenesi az mı işliyor.işte bunlar hep bir artı katar sana.
Cevap
26Cevap
herkesin kendine göre belli kriterleri var ve bunlara uyuyorsa evliliği kız erkek farketmez herkes düşünür. tabi iki tarafın da ciddiyeti gerekli. yani nasıl kızlara aşık olura kimse tam olarak cevap veremez. ve erkeğin değişmez kriterleri de güven ve sadakat.
Bakarım kıza kıçında tayt varmı. Kıçı falan belli oluyomu, giydiklerine bir bakarım. Sonra yüzüne bakarım bakımlı falanmı diye. Saçlarına bakarım. Her erkeğe yüz veriyomu bakşıyomu falan onu incelerim. Artık herşey düzgünse al git belediyeye evlen :)
Erkekten erkeğe değişir .. Bazıları dışına bazıları iine bazıları hal hareketlerine bütün kızlar belki aynı kiyi arabiiri ama bütün erkek aynı kızı beklemiyor çünkü erkeklerin biri diğerini istemiyor ..
Bunun bir tarifi olmaz ki bnce,
Aşk hiç ummadık bir anda hiç ummadiğin birine tutulmak gibi,
Bunu tarif edemezsin planliyamazsin,
Sözünün arkasında duran kızlardan hoşlanırız.
Bencil olmayan yardımsever kızlardan hoşlanırız.
Çok güzel olmasa bile seksapeli olan kızlar mesela candır.
erkeklerın hıcbırı bırbırıne benzemez ki ortak ideal kızları olsun gonullerınde
bayanlar ıcınde gecerlı bu
kızın biri çıkar adamı aptala çevirir kendini kaybeder evlendiğini nikah masasında evet dedikten sonra farkeder o anda olan zihin açıklığı varya ciddi ciddi düşünmeye baslıyo demektir adam
hiç aşık olmadım.Ciddi düşünmem için bütün şartlarımın oluşması lazım evlenecek durumum olması lazım o zaman ciddi düşünürüm kızla.
öncelikle doğru giyinmesini bilecek kalabalığın olduğu bir ortamda cıvıklık yapmayacak ve her zaman tebessüm edip konuşmasını bileceek
Kanı kaynayınca ciddi düşünürler.
o kadar basit mi yani
Basit değil bana göre.
Farklı açılardan bakıyoruz.
Rahat, yaşam tarzı bana uyan, özgürlüğüne düşkün, bakımlı, cesur, zeki ve güçlü bir kadına aşık olur evlenirimde.
BEKARET GÜVEN CİDDİ DÜRÜST EMİN OL % 90 NU BU ZATEN BAKİR OLAYAN KIZLA BERABER OLMAK İSTEYEN ERKEK CİDDİ DÜŞÜNMÜYORDUR
Erkekler ciddi düşünürde sevdiğiyle kızlarda bitiyor iş şeytanlıkları bitmiyor
Açık sözlü. Kendinden emin. Öz güvenli. Zeki. Akıllı. İnsanlara değer veren ve kendine verilen değerin kıymetini bilen. Bunlar sadece birkaçı.
Kompliman yapıldığında içten ve utanarak gülebilen...
Herkes yapamaz...
sei ilgilendirmezki bu
Erkekler herkese veren kızları sürekli kullanirlar ve en son kimseye vermemis ve biraz güzel ve birazda karakterli biriyle evlenmek isterler
ben zor aşık olurum.zor biriyim .Türk bayanlarının yüreği yetmez benim yüreğimi kaldırmaya.
ciddi düşünmek için kızın ciddi olması lazım başta
yetmiyor ama çoğu zaman
ciddi düşünecek sadık olcak cıvık olmayacak her zaman sana ait oldugunu hissetirmeli *
elletmeyen ve kendini 1 haftada düzdürmeyen kadınlar
bizi en iyi şekilde kafalayan hatunlarla:D
Edep , anaç yapı ve sevimlilik.
Nasıl tarif edilir ki çok uzun...
Elini tuttuğumda yüreğimi taşıyacak biri olmalı
Guven veren kizlara
senı sureklı arar mesaj atar
güzel olmayan kızlarla
bekaret
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar